Holka nebo kluk?

36544
15.11.10 17:52

holka nebo kluk?

Maminy, chtela bych se zeptat, kdy je mozne videt zda to bude holka nebo kluk??? :?: Zitra jdu na velky UZ a jsem uz ve 13tt, tak jaka je moznost, ze to bude zitra videt??? :think:
Ja jsem silene nedockava a uz ted se tesim az toho prcka zase uvidim… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
15.11.10 17:53

Ahoj,
mně to řekla při prvním gen. screeningu, taky ve 13tt. Ale brala jsem to spíš jen tak orientačně, spíš jsem čekala na velký utz ve 20tt a ten nám holčičku potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 17:54

Moznost tu urcite je. Znam holky, co jim kolem 12 tt uz pohlavi rekli. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1950
15.11.10 17:58

nám řekl dr pohlaví v 16 týdnu při velkém UTZ na VV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 17:59

To je hodně individuální,záleží jak bude miminko natočené a taky na šikovnosti doktora,ale nikdy to není 100%,pokud teda ti to neřeknou z plodovky nebo třeba 2× za sebou neukážou pindu:-D.Já pohlaví věděla v 19 týdnu,ale to asi jen pro to že doktorka mě na velký UTZ dřív neobjednala.

• Citovat
  • Upravit
683
15.11.10 18:02

Ahoj, mně řekli ve 12tt, že to vypadá na holčičku… Na stopro bych to ale měla vědět ve 20tt, až půjdu na velký ultrazvuk, takže to zatím beru jen orientačně… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.11.10 18:06

Mě to doktor ( v Gennetu)tak brzo neřekl.Prý to je u obou pohlaví v tomhle stadiu stejné(nějaký výběžek).I mi to ukázal a neviděla jsem nic.Ve 20tt už mi to říct dokázal :palec: ale ještě nevím,jestli to bude pravda :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.11.10 18:06
consi píše:
Ahoj,
mně to řekla při prvním gen. screeningu, taky ve 13tt. Ale brala jsem to spíš jen tak orientačně, spíš jsem čekala na velký utz ve 20tt a ten nám holčičku potvrdil.

nu tak ja jsem uz uplne natesena… co mi deda pocital podle te krve, ze se meni kazdych 7 let atd, tak vyslo ze to bude holcicka, tak uvidime jak moc spolehliva kalkulacka to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
15.11.10 18:09

Ahoj Monny, já byla ve 14.týdnu a slíbili mi holčičku. Ale byla jsem na Genetice, kde mají super UTZ. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.11.10 18:10

Ja vim, ze na 100procentni potvrzeni vysledku si jeste pockam… ale modlim se aby to byla holcicka, jak vsichni chceme, i jak to vychazi podle kalkulacek… :wink:
Tak uvidime co se zitra vsechno dozvim.
A jeste jedna otazka, pusti v nemocnici na gen.screeningu myho pritele se mnou aby se take konecne podival jak to vypada? On to male chce videt, ale jeste nebyla moznost, tak by ho tam zitra mohli pustit se mnou ne..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
15.11.10 18:11
Monny89 píše:
Ja vim, ze na 100procentni potvrzeni vysledku si jeste pockam… ale modlim se aby to byla holcicka, jak vsichni chceme, i jak to vychazi podle kalkulacek… :wink:
A jeste jedna otazka, pusti v nemocnici na gen.screeningu myho pritele se mnou aby se take konecne podival jak to vypada? On to male chce videt, ale jeste nebyla moznost, tak by ho tam zitra mohli pustit se mnou ne..? :nevim:

My jsme byli oba v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
15.11.10 18:12
Monny89 píše:
A jeste jedna otazka, pusti v nemocnici na gen.screeningu myho pritele se mnou aby se take konecne podival jak to vypada? On to male chce videt, ale jeste nebyla moznost, tak by ho tam zitra mohli pustit se mnou ne..? :nevim:

Mého manžela tam se mnou pustili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.10 18:13

v 13 tt ma kazde babo len falicky vybezok, cize vsetko vyzeras rovnako, takze doktor, ktory podla tohto vybezku dokaze urcit pohlavie musi byt riadny macher :mrgreen:

v 13 tt som bola na velmi kvalitnom 3D, aj som ten vybezok videla, ale pohlavie by som z neho netipovala :lol:

aj ked na nete je stranka, kde sa podla sklonu tohto vybezku da urcit, ci je to chlapec alebo dievca, ale je to uz velka tipovacka.

tu je ta stranka:

http://www.baby2see.com/…enitals.html

toto je dievca v 11 tt :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
15.11.10 18:16
Monny89 píše:
consi píše:
Ahoj,
nu tak ja jsem uz uplne natesena… co mi deda pocital podle te krve, ze se meni kazdych 7 let atd, tak vyslo ze to bude holcicka, tak uvidime jak moc spolehliva kalkulacka to je :-)

to jsme mi taky počítaly podle té krve a měl by to být kluk ale podle ultrazvuků to bude holčina..

• Citovat
  • Upravit
5394
15.11.10 18:16

Moje dr. mi to řekla na 20tt. Někteří doktoři to sdělují i na tom 13tt, ale myslím si, že tam to může být ještě zavádějící. Kolikrát se spletou i na velkém ultrazvuku, že jo :mrgreen: . U malého jsem to poznala i já, krásně se natočil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí