Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně doktorka naznačila chlapečka ve 13 tt, což se později potvrdilo
Podle různých tabulek a propočtů nám taktéž vycházel chlapeček ![]()
mě to řekli taky v 13 tt protože už tehdy to bylo vidět, ale jinak to říkají až kolem 20tt uvidíš záleží na ochotě dr. ![]()
dr mi na genetice řekla, že to bude holčička a v 16tt na 3D a dál ve 20tt to byl jasný kluk…já bych věřila spíše tomu, co řeknou kolem 20tt četla jsem, že do cca 15tt myslím je to genitální výběžek a u kluka i holky vypadá dost podobě
jinak podle krve ani čínského horoskopu by mi to nevyšlo… ![]()
Hi hi, mě to neřekli na žádném UTZ!! Pokaždé byla blbě natočená.
Snad budeš mít štěstí a bude něco vidět. Dost záleží na kvalitě UTZ. Na 3D jsme byli na dvou místech a v Gennetu měli super kvalitu ale v Benešovské porodce nic moc teda. A o UTZ u mojí předpotopní dr ani nemluvim…bylo stejně předpotopní jako ona i celá ordinace ![]()
Hodně zdravíčka tobě i miminku!!! Užívej těhulkování (mě už to začalo chybět
)
rhiannon píše:
Mně doktorka naznačila chlapečka ve 13 tt, což se později potvrdiloPodle různých tabulek a propočtů nám taktéž vycházel chlapeček
tak podle různých tabulek, stáří krve rodičů, genetických propočtů, podle úplňku i jiných babských rad jsme měli bejt kluk. I bříško a pleť jsem měla ukazující na kluka. A máme holčičku ![]()
Holky, vím, že to do téhle diskuze nepatři, ale jaké propočty podle krve ?? Děkuji jen pro zajímavost ![]()
Ahoj, nám řekli už ve 13tt že to vypadá na holku, ve 22tt se přikláněli taky k holce, pak už se nám neukázala. A holka se narodila.Zkoušela jsem různé výpočty a všude mi vycházel kluk. Jen podle tohoto vycházela holka
http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php ![]()
nám řekl Dr. při běžné poradně okolo 16tt že to bude nejspíš kluk, pak na 100% u každého velkého UTZ.
Jinak čínské tabulky mi říkali holku a krev myslím taky. Tvar břicha, plet a moje vnitřní pocity ukazovaly jednoznačně na kluka a nejvíc to že jsem měla chlupatý břicho okolo pupíku a stehna - po porodu vše vypadalo
(přikláním to testosteronu co vylučoval malej v bříšku - ale možná se pletu
)
mě dr řekla v 16tt, že to vypadá na holčičku a ve 22tt na velkém UTZ nám doktor ukázal, že holčička ne-e, že to bude klučík
…pak nám to ještě 2× potvrdili, tak věřím tomu, že to je chlapeček ![]()
Jen pro zajímavost, mé spolubydlící v porodnici ještě večer před porodem řekli jasnou holku a porodila chlapečka. No a teď něčemu věřte. ![]()
Tím, že jsme to celou dobu nevěděli,jsem se rozhodla, že i druhé říct nenecháme. Sice je Verunka v modrém (já fakt věřila že je chlapeček
), ale co, aspoň je to milé překvápko ![]()
U Matyho: Jsem si to nejdřív nechtěla nechat říct a den před porodem jsem se zbláznila a řekla,ať mi to teda řeknou…(kdyby se furt neptali
)..no a prej 90procent holka
…já tomu ale stejně moc nevěřila:)
U Tobiho: Chtěla jsem vědět od začátku, ve 13tt řekl ,že asi kluk, 20tt a 25tt spíš holka, ale pořád byl tak natočenej,že to byly fakt jen tipy…No a 30tt se nám konečně pořádně ukázal a od tý doby se ukazoval na každým utz, v porodnici mi doktorka vždycky hlásila,že je to krásnej chlap
![]()
Příspěvek upraven 15.11.10 v 20:16
Jo a tabulky,krev apod.
U Matýska mi to vycházelo všechno , u Tobiho uplnej opak, nevycházelo vůbec nic:)
estrellita píše:
mě dr řekla v 16tt, že to vypadá na holčičku a ve 22tt na velkém UTZ nám doktor ukázal, že holčička ne-e, že to bude klučík…pak nám to ještě 2× potvrdili, tak věřím tomu, že to je chlapeček
a přesto máš růžový metříček?
![]()
Monny89 píše:
Ja vim, ze na 100procentni potvrzeni vysledku si jeste pockam… ale modlim se aby to byla holcicka, jak vsichni chceme, i jak to vychazi podle kalkulacek…
Tak uvidime co se zitra vsechno dozvim.
A jeste jedna otazka, pusti v nemocnici na gen.screeningu myho pritele se mnou aby se take konecne podival jak to vypada? On to male chce videt, ale jeste nebyla moznost, tak by ho tam zitra mohli pustit se mnou ne..?
Můj muž se mnou vždycky mohl všude. I u mého gynekologa i na UTZ jinde…
LenkaK píše:
Pohlaví mi řekli ve 12+6tt na NT screeningu v Brně na Veveří v Prenatalu. A nesekli se, bohužel.
Jejda, tak to je za 14 dní taky zmáčknu, aby mi to tam řekli. ![]()