Monitory u Apolináře – jak tam jsou?

320
14.11.10 20:56

monitory u Apolináře

Ahoj,nevíte někdo jak to chodí u Apolináře na monitorech?Jsou tam každý den nebo objednávajína určitou hodinu?Nerada bych tam čekala třeba tři hodiny :-( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
14.11.10 21:07
Zuza78 píše:
Ahoj,nevíte někdo jak to chodí u Apolináře na monitorech?Jsou tam každý den nebo objednávajína určitou hodinu?Nerada bych tam čekala třeba tři hodiny :-( Děkuji

Jo, tak přesně chodí. Neobjednáváš se, kdo dřív přijde, ten dří mele. 3 nebo 4 monitory, každá ženská 20 min monitor plus 5-10 minut (měření tlaku, zvážení, připojení na monitor, oblékání, zapsání do těhot. průk. …), takže průměrně 6-8 žen za hodinu.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.11.10 21:50

Já jsem na monitor nikdy nečekala max vždy 10 minut :-)

• Citovat
  • Upravit
4181
14.11.10 22:11

Ja tam byla 2×, pokazdy jsem cekala skoro 2 hodiny. Sestricka byla takovy ten typ, co je sice hodna, ale neumi si to moc zorganizovat - nevim napr., proc kdyz tam mela volne luzko, tak nikoho za tu dobu, co jsem tam byla uvnitr ja, na nej nezavolala - a to byla maminek plna cekarna :roll: Asi se ji pletlo, koho uz ma zmerenyho, kdo je jak dlouho na monitoru, nebo nevim.
Kdyz se me pak nahore Vokroj zeptal „co na monitorech, kolik je tam jeste maminek“, tak jsem ji naprasila :-)
To bylo pred rokem a pul. Rozhodne se neobjednavalo.
A s cekanim jeste nahore v poradne … klidne cele dopoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.11.10 22:26

Jojo, jedna věc jsou ty monitory, druhá pak poradna :roll: . Na monitoru dobré, pokud se vychytá čas příchodu. Brzy ráno. Nebo naopak před koncem poradny:D. Ale pak si stejně počkáš na ambulanci, to je děs tohle:(. Při prvním dítěti mi to bylo jedno, ale pak s druhým bez hlídání je to masakr :zed: :zed: :zed: Kdyby alespoň člověk věděl, kdy přijde na řadu, ale jednou jdeš na krevní tlak, pak zas čekáš jakou dobu na vyšetření.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
15.11.10 07:56

tak ja som nikdy nečakala moc dlho, do 2 hodín som bola hotová s monitorom i ambulanciou. Ale chodila som skoro ráno, ešte pred tým, než začali brať. I tak som bola na monitor zhruba 10. v poradí a čakala som asi hodinu a na ambulacii som bola vždy za chvíľku na rade :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
15.11.10 09:18

Taky jsem tam nikdy dlouho nečekala. Monitory se dělají od 7 od rána, tak je dobré být tam třeba už v 6:45, to jsem většinou byla tak 2. nebo 3. takže sjem se nacpala v první várce a pak na ambulanci jsem si myslela jak budu dlouho čekat ale tam to taky bylo celkem rychlý. Většinou jsem nejpozději v půl 9 odcházela.

• Citovat
  • Upravit
320
15.11.10 09:57

Děkuji všem :-D Čekám druhého kloučka a u prvního jsem monitor nestihla,protože jsem rodila ve 36tt.Když jsem byla na registraci,tak tam čekalo plno mamin a říkaly,že tam jsou třeba i 3hod :roll: Snad se mi to podaří za kratší dobu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.12.16 18:54

monitory v sobotu

Ahoj, obnovuji diskuzi:) Nevíte od kolika jsou u Apolináře na monitorech v sobotu? Vím že do 11. hod, ale od kolika mi vypadlo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amelia1986
16.12.16 19:14

@Lathi pokud vim, na monitory se objednavaa pouze, tam bude i cas kdy je volne a do kdy

• Citovat
  • Upravit
636
16.12.16 19:17

@Amelia1986 objednat jde jen na tyden. v sobotu se objednavky nedelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amelia1986
16.12.16 19:22

@Lathi aha tak se omlouvam, to som nevedela  :)

• Citovat
  • Upravit
636
16.12.16 19:26

@Amelia1986 v pohode:) no na 9 tam snad budou urcite:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
16.12.16 19:27

@Amelia1986 A i přes týden lze dojít bez objednání, jen trochu hrozí chvilka čekání. Na objednání je vyhrazena jen polovina kapacity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amelia1986
16.12.16 23:00

@Ancek mne to objednavanie prislo strasne fajn prave, ziadne cakanie - narozdil od tehu poraden, kde stravil clovek pomalu odpoledne ( a to som tam 2t bola kazde dva dni! ) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky