Příhoda v těhotenství

3389
14.11.10 16:48

příhoda v těhotenství

ahoj všichni těhule i netěhule některá z vás určitě bude vědět co a jak dneska jsem byla v obchodě na nákupu s mamkou..najednou mi začalo být divně špatně se mi dýchalo, začalo mi být horko a já věděla že se něco děje tak jsem raději šli rychle zaplatit at se odstanu na vzduch ale u pokladny to začalo, začala se mi točit hlava,viděla jsem rozmazaně a sotva jsem se držela na nohach ani nevim jak dlouho to trvalo bylo to hrozne nevim co to bylo jestli tlak nebo co…??mama řikala že jsem byla uplně pruhledná a rty mi uplně zbělaly po okrajích a uprostřed je měla zelené… :nevim: byl to opravdu hrozný stav a pak to přešlo a doufám že už se to nikdy nebude opakovat bylo to příšerné…určitě to v poradně řeknu doktorce ale chci vědět nestalo se vám to taky někomu??jsem s toho špatná jsem ve 13tt jestli se to stavá nebo to neni ani trochu normalní?? :nevim: :-(
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
14.11.10 16:55

taky se mi to stává hlavně když je špatný a vydejchaný vzduch v obchodech.. třeba by ti pomohlo kdyby si se napila a samo že čerstvý vzduch :-)

• Citovat
  • Upravit
1047
14.11.10 16:55

me se to taky obcas stava i kdyz jsem nebyla tehu. pry je to ze spatneho tlaku a vydychaneho vzduchu.. treba v obchodech a autobusech.. rikala jsem to na gynde tak mi rekl,ze pokud mozno jit na vzduch nebo k oknu a dat si nohy nahoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.10 16:57

Já měla stejnej stav když jsem potratila ve 13 týdnu + sem měla snad náběh na infarkt,myslela jsem že mi vyskočí srdce s těla.Prostě bych řekla že to špatnej tlak,proto že u druhého těhotenství jsem takové nevolnosti měla 2× a vše bylo o.k.
Nech si změřit tlak a řekni to raději dr

• Citovat
  • Upravit
5463
14.11.10 16:57

Ahoj tak mě se to také stalo přesně jak píšeš v obchodě byla jsem tam´se sestrou začla se mi motat hlava mžitky před očima zvedal se mi žaludek tak jsem si honem musela sednout jinak bych sebou sekla a pak jsme odešli bylo to z toho vydejchaného vzduchu a pak se mi to stalo na poště,když jsem čekala ve frontě tak jsem už málem šla na řadu,ale musela jsem okamžitě ven jinak by bylo zle.Pak jsem se snažila vyhýbat místnostem kde bylo hodně lidí a žádný čerstvý vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
14.11.10 16:58

Ahoj, mívám to taky. Ale i před těhotenstvím. Je mi jako na omdlení a mám pocit, že když si nesednu, tak sebou seknu… Je to tlakem asi… Mám to skoro pořád, když dlouho stojím nebo dýl nakupuju. Tlak mám normálně v pořádku, dá se říct ukázkový. I teď v těhu.( takže je to todně při změnách tlaku )
Co mě hodně pomáhá je mít u sebe pořád vodu a pít. Takže pití nosím pořád sebou nebo si někde něco koupím.A teď, jak už jsem pře porodem, tak si občas musím prostě někde sednout a je to pak OK… :-D Ale v poradně to určo řekni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.11.10 17:04
aha to jsem zrovna asi slyšet nechtěla o potratu ve 13tt :cry: ale i tak děkuju za názor… :-(
Anonymní píše:
Já měla stejnej stav když jsem potratila ve 13 týdnu + sem měla snad náběh na infarkt,myslela jsem že mi vyskočí srdce s těla.Prostě bych řekla že to špatnej tlak,proto že u druhého těhotenství jsem takové nevolnosti měla 2× a vše bylo o.k.
Nech si změřit tlak a řekni to raději dr
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.11.10 17:07

jinak to ani nebyly mžitky to bylo jako bych měla každou chvily oslepnout viděla jsem jen šmouhy jako bych se točila na nějakém šíleném kolotoči…bylo to hrozne jen jsem se opřela o pult a stala a čekala co bude a pak jsme hned vypadly ven a pak už to bylo ok… :nevim: ale řeknu vám, že to bylo pěkně hnusné a zažít už to nikdy nechci… :cry: :zed: už jsem se viděla v záchrance směr nemocnice já pak byla mokra i na nohách jak jsem se spotila…hnus :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
14.11.10 17:13
kacusek píše:
jinak to ani nebyly mžitky to bylo jako bych měla každou chvily oslepnout viděla jsem jen šmouhy jako bych se točila na nějakém šíleném kolotoči…bylo to hrozne jen jsem se opřela o pult a stala a čekala co bude a pak jsme hned vypadly ven a pak už to bylo ok… :nevim: ale řeknu vám, že to bylo pěkně hnusné a zažít už to nikdy nechci… :cry: :zed: už jsem se viděla v záchrance směr nemocnice já pak byla mokra i na nohách jak jsem se spotila…hnus :-( :zed:

jo jo, to je přesný. To se stává :-) . Radši si sebou nos pití nebo si tam klidně dřepni aspoň na bobek / pokud to ještě půjde, já už bych to teď nedala :lol: ).

A ničeho se neboj, nic špatného se nestane. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.11.10 17:20

a nebo nebudu chodit nakupovat :lol: ted uz je to dobry ale myslela jsem že je po mě… :-( mě nijak nic nebylo žadný zvracení nic prostě klídeček pohodička a ted tohle snad to bylo poprve a naposled… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.11.10 17:45

Nosit s sebou vodu, hodně pít a když by se takový stav opakoval, dřepni s hlavou mezi kolena (no, s pupkem to pak nepůjde, ale prostě dostat hlavu co nejníž) - nebo opřít o něco a hlavu dolů, lepší vypadat chvíli jak pako než sebou fakt švihnout a rozbít si hlavu třeba.
Pokud to byl opravdu nízký tlak (a kombinace s tím vydýchaným vzduchem navíc), není to nebezpečné jako ten nízký tlak, ale že můžeš omdlít a něco si při tom pádu udělat.
V těhotenství bývá tlak nižší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.11.10 17:52

Ahojky
Taky se mi to stává.Hlavně když stojím.Chůze mi nevadí.
Je to nízkým tlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.11.10 19:16

no snad to nebude nebezpečné to víte první těhotenství tak mě to dost vystrašilo :-( tak jen doufám, že to bylo poprvé a naposled :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
14.11.10 19:19

ahoj, mně se to stává taky. Je to nízkým tlakem, dlouhým stáním (krev máš v nohou a ne v mozku, pak se ti mozek neprokrví, přestaneš vidět až omdlíš), vydýchaným vzduchem a málem tekutin. Takže pít, a když to na tebe přijde, tak si nejlépe lehnout, sednout, nebo aspoň překřížit nohy a na vzduch! Není to ale nic neobvyklého nebo vážného… takže se nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
14.11.10 19:22

no to jsem ráda právě jsem nevěděla co jestli nízký tlak a nebo vysoký… :nevim: páč jsem tu četla že vysoký by mohl být problem..kvuli prutoku krve pupučnikovou šnurečkou :-) nebo tak něco tak jsem si říkala jestli to bude všechno ok…tak jste mě až na jednu uklidnily :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí