Holka nebo kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
16.11.10 22:38

Nestraste!

Ja byla na Veveri dnes 12+5 a pan doktor rikal, ze mame shanet ruzovou. Ja ho ale podezrivam, ze to rekl schvalne, protoze jsme oba rikali, ze chceme chlapecka… Tak ted budu naivne doufat, ze tam jeste neco doroste… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.11.10 09:01

Dekuju vam damy, tak ja uz to mam za sebou, a vcera jsem se konecne dozvedela na co to zatim vypada… :palec:
A zatim to pry vypada na holcicku :dance: Uvidime podle dalsi UZ, ale me to takhle zatim staci :-) A budouci tatinek byl uplne unesenej kdyz tu malou videl, jak se tam predvadela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.10 12:32
Monny89 píše:
Dekuju vam damy, tak ja uz to mam za sebou, a vcera jsem se konecne dozvedela na co to zatim vypada… :palec:
A zatim to pry vypada na holcicku :dance: Uvidime podle dalsi UZ, ale me to takhle zatim staci :-) A budouci tatinek byl uplne unesenej kdyz tu malou videl, jak se tam predvadela :lol:

Tak to je super.. taky jsem byla včera v 13tt na screeningu. Jsem z toho byla tak nějak rozhozená, že jsem se úplně zapomněla zeptat, zda už pozná, co to bude… :?:
Ale říkal, že má docela špatnou viditelnost, tak by to třeba ani neviděl.. a kdyby ano, tak třeba sám by něco řekl.. :think:
Koupila jsem si i DVD z vyšetření a už ho mám několikrát shlédnutý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
17.11.10 12:43
merett píše:
nám řekl Dr. při běžné poradně okolo 16tt že to bude nejspíš kluk, pak na 100% u každého velkého UTZ.Jinak čínské tabulky mi říkali holku a krev myslím taky. Tvar břicha, plet a moje vnitřní pocity ukazovaly jednoznačně na kluka a nejvíc to že jsem měla chlupatý břicho okolo pupíku a stehna - po porodu vše vypadalo :lol: (přikláním to testosteronu co vylučoval malej v bříšku - ale možná se pletu :wink: )

juuu, taky mam bricho, plet a vnitrni pocity na kluka, chloupky okolo pupiku taky :-D tak ze bych se nepletla? :-D udelalas mi radost ze to po porodu vypadalo :lol: (taky verim, ze testosteron :mrgreen: )
no zitra jdu na velky UZ, tak snad bude natocenej a reknou mi to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.11.10 12:53
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
A zatim to pry vypada na holcicku :dance: Uvidime podle dalsi UZ, ale me to takhle zatim staci :-) A budouci tatinek byl uplne unesenej kdyz tu malou videl, jak se tam predvadela :lol:
Tak to je super.. taky jsem byla včera v 13tt na screeningu. Jsem z toho byla tak nějak rozhozená, že jsem se úplně zapomněla zeptat, zda už pozná, co to bude… :?:
Ale říkal, že má docela špatnou viditelnost, tak by to třeba ani neviděl.. a kdyby ano, tak třeba sám by něco řekl.. :think:
Koupila jsem si i DVD z vyšetření a už ho mám několikrát shlédnutý :srdce:

To jsme na tom uplne stejne koukam :palec: Ja jsem se na to taky malem zapomnela zeptat, kdyby nezacal mluvit o organech a mocaku tak si ani nevzpomenu… :-) DVD jsem si neporizovala, jeste je na to brzy, mam zatim jen dalsi fotecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.11.10 13:09
Navli píše:
Holky, vím, že to do téhle diskuze nepatři, ale jaké propočty podle krve ?? Děkuji jen pro zajímavost :lol:

Kazdych 7 let se ti obmenuje krev, zalezi na veku vas obou a datu poceti, mrkni se tady na webovky, tady se to da vypocitat… :palec:
 http://mimino.kvalitne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.10 13:16
Monny89 píše:
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
To jsme na tom uplne stejne koukam :palec: Ja jsem se na to taky malem zapomnela zeptat, kdyby nezacal mluvit o organech a mocaku tak si ani nevzpomenu… :-) DVD jsem si neporizovala, jeste je na to brzy, mam zatim jen dalsi fotecku :-)

To u mě miminko jen měřil. Změřil mu i hlavičku a pak šíjový projasnění. Celou dobu říkal, že má špatnou viditelnost, že je umístěno dole. Takže ani tu nostní kůstku nehledal. Udělal mi výsledky testu i bez toho. Riziko podle krve a UTZ je vypočteno na 1:3400.. tak snad nevadí, že tu nostní kůstku kvůli té špatné viditelnosti ani nehledal. :think: Hlavní, že jsou výsledky negativní.
On snad musí vědět, co dělá… :?: A o orgánech atd taky nemluvil :think:
Si budu muset asi počkat na velký ultrazvuk, který mám až v lednu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.11.10 16:35
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
Marťulililinka píše:
Monny89 píše:
To jsme na tom uplne stejne koukam :palec: Ja jsem se na to taky malem zapomnela zeptat, kdyby nezacal mluvit o organech a mocaku tak si ani nevzpomenu… :-) DVD jsem si neporizovala, jeste je na to brzy, mam zatim jen dalsi fotecku :-)
To u mě miminko jen měřil. Změřil mu i hlavičku a pak šíjový projasnění. Celou dobu říkal, že má špatnou viditelnost, že je umístěno dole. Takže ani tu nostní kůstku nehledal. Udělal mi výsledky testu i bez toho. Riziko podle krve a UTZ je vypočteno na 1:3400.. tak snad nevadí, že tu nostní kůstku kvůli té špatné viditelnosti ani nehledal. :think: Hlavní, že jsou výsledky negativní.
On snad musí vědět, co dělá… :?: A o orgánech atd taky nemluvil :think:
Si budu muset asi počkat na velký ultrazvuk, který mám až v lednu… :wink:

No, tady pan doktor v Brne strasne dlouho mlcel a pak ukazoval velky nos, rucky, nozky, branici, zaludek, mocak, oblicej (mno, uz vim jak vymysleli vetrelce… :lol: )zada, krk… Stalo to za to! Je mi 25, takze riziko vekove je 1:756 a celkove podle krve je 1:50000. Mam velkou radost :dance: Ale stejne me tlaci na amnio, kvuli souctu veku partneru vice jak 70. Vubec se mi do toho nechce :roll: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.11.10 18:44
Monny89 píše:
Navli píše:
Holky, vím, že to do téhle diskuze nepatři, ale jaké propočty podle krve ?? Děkuji jen pro zajímavost :lol:
Kazdych 7 let se ti obmenuje krev, zalezi na veku vas obou a datu poceti, mrkni se tady na webovky, tady se to da vypocitat… :palec:

Ahááá, tak jsem zase chytřejší… :think: :mrgreen: , díky, teďka jen jestli to fakt sedí :think: :think: :kytka: no nevím, kolika holkám tohle vyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.11.10 21:20
Monny89 píše:
Ja vim, ze na 100procentni potvrzeni vysledku si jeste pockam… ale modlim se aby to byla holcicka, jak vsichni chceme, i jak to vychazi podle kalkulacek… :wink:
Tak uvidime co se zitra vsechno dozvim.
A jeste jedna otazka, pusti v nemocnici na gen.screeningu myho pritele se mnou aby se take konecne podival jak to vypada? On to male chce videt, ale jeste nebyla moznost, tak by ho tam zitra mohli pustit se mnou ne..? :nevim:

u nás ve 12. týdnu ještě doktorka nic nepoznala. přítele pustili se mnou, ale ptali se mě jestli mi nevadí, že u toho bude když je to vaginální ultrazvuk - přes bříško bych se mimi ještě nedočkala :wink: řekla jsem, že to nevadí, že mě přece jenom už několikrát viděl nahou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.11.10 11:09
Navli píše:
Monny89 píše:
Navli píše:
Ahááá, tak jsem zase chytřejší… :think: :mrgreen: , díky, teďka jen jestli to fakt sedí :think: :think: :kytka: no nevím, kolika holkám tohle vyšlo :nevim:

Tak to zkus, a uvidis jak moc je to spolehlive… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.11.10 14:22

Na ultrazvuku v 16. týdnu mi doktor řekl, že to vypadá na holčičku a ve 20. týdnu to byl jasnej kluk, což mi potvrdil i na ult. ve 32. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.11.10 17:42

Tu křivku jsem si dělala a vyšel mi jen první syn, druhý mi vycházel na holku:)A co jsem to zkoušela na ostatní z rodiny tak tak 50:50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.10 10:20
Alyss píše:
Tu křivku jsem si dělala a vyšel mi jen první syn, druhý mi vycházel na holku:)A co jsem to zkoušela na ostatní z rodiny tak tak 50:50 :mrgreen:

Hm, a tady si pak ma clovek neco vypocitat… :think:
Priblbly kalkulacky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
29.11.10 11:23

:D

Mno … to se máte, že to víte a řeknou vám to … mě pan doktor řekl, že mám nepropustnou břišní stěnu a z ultrazvuku byla vidět jen hlavička a páteř … já to chci ale taky už vědět … jinak podle čínskýho a německýho kalendáře početí mě vyšla u obou holčička … tak nevim…jinak TP mám 18.5.2011 a běží mě 15.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí