Holka nebo kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
29.11.10 19:04
Pavouk píše:
Mno … to se máte, že to víte a řeknou vám to … mě pan doktor řekl, že mám nepropustnou břišní stěnu a z ultrazvuku byla vidět jen hlavička a páteř … já to chci ale taky už vědět … jinak podle čínskýho a německýho kalendáře početí mě vyšla u obou holčička … tak nevim…jinak TP mám 18.5.2011 a běží mě 15.tt

Jeje, to u me to jeste neni 100pro, ale zatim holka nu, ale uvidime 7.12., to jdu zase do poradny :-)
Jo a mas nejaky odkaz na ty webovky nebo kde to jde ruzne vypocitat?? Ja mam TP kolem 23.5.2011 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.11.10 08:48

:D

Akorát tady ze stránek …
https://www.emimino.cz/…miminka-887/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 09:50

Jdu se na to mrknout :-) tak schvalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 09:54

Tak mi vychazi holcicka :lol: to jsem na to zvedava, ale mela bych radost, kdyby se to opravdu vyplnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.11.10 16:10

Holky na takový všelijaký výpočty,kalendáře, stáří krve nevěřte, mě všude vycházel kluk,ani jednou holka u žádnýho testu, intuice mi říkala od prvopočátku kluka a nakonec čekám holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 16:15
Lenieli píše:
Holky na takový všelijaký výpočty,kalendáře, stáří krve nevěřte, mě všude vycházel kluk,ani jednou holka u žádnýho testu, intuice mi říkala od prvopočátku kluka a nakonec čekám holčičku :srdce:

To ja zase citim holcicku, i vzdycky ve snu kdyz bylo moje dite tak to byla holcicka :-) A podle vsech vypoctu a vesteni mi taky vsichni rikaji holcicku, a podle UTZ to taky je holcicka zatim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.11.10 16:28

:-D :-D já byla i u třech kartářek, kdysi dávno, jedna mi řekla že mám čekat dva kluky, druhá se zmínila jen jedno dítko a to kluk, třetí řekla asi dvě kluka a holku, tak si vyber :think: podvodnice, tobě přeji ať ti holčička vyjde, hold růžová je růžová :srdce: a jsou prďolky hodnější :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 18:17

Jojo, to diky nu, to ja jsem zkousela i jehlu na niti nad dlani, jak se dela, takovy babsky „kouzla“ Ale tak co, uvidime jak to dopadne, v utery jdu na dalsi kontrolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
1.12.10 09:40

Je fakt, že podle těch kalendářů mě vychází holčička, a podle tej křivky krve zase kluk jako hrom…mě to doktor neřek…na UZ v nemocnici z 11.11. mě bylo oznámeno, že mám nepropustnou břišní stěnu…tak sme to zkoušeli ještě na kontrole u mej doktorky 24.11. a ona mě to potvrdila…máme krásnou hlavičku a nic víc není vidět … :D … já jdu až 29.12. na další kontrolu…takže uvidíme co mě poví…ale chtěla bych to už vědět … zdál se mě sen o černovlasé kudrnaté holčičce … ale tak nevim nevim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
1.12.10 09:50

joo joo,me podle vsech testu taky vychazela holcicka,ale od zacatku jsem cejtila,ze budem mit kluka a taky ho mit budem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.12.10 10:03
Pavouk píše:
Je fakt, že podle těch kalendářů mě vychází holčička, a podle tej křivky krve zase kluk jako hrom…mě to doktor neřek…na UZ v nemocnici z 11.11. mě bylo oznámeno, že mám nepropustnou břišní stěnu…tak sme to zkoušeli ještě na kontrole u mej doktorky 24.11. a ona mě to potvrdila…máme krásnou hlavičku a nic víc není vidět … :D … já jdu až 29.12. na další kontrolu…takže uvidíme co mě poví…ale chtěla bych to už vědět … zdál se mě sen o černovlasé kudrnaté holčičce … ale tak nevim nevim …

To ja prave vzdycky kdyz mam sny, tak je tam blondata modrooka holcicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
2.12.10 10:07

Maminy … jen další skromný dotaz … spíš zvědavost, možná i maličko obavy … každý den, ale střídavě na různých místech okolo pupíku na bříšku, dnes teda nad pupíkemasi 2cm mě střídavě píchá, jako takový dloubání, já si to vysvětluju tím, že miminko roste a dělá si prostor??? … když sem to říkala doktorce na kontrole v poradně, nic mě na to neřekla… máte stím někdo nějaký zkušenosti nebo to je zcela normální??? a nebo to je umě něco nenormálního????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.12.10 12:43
Pavouk píše:
Maminy … jen další skromný dotaz … spíš zvědavost, možná i maličko obavy … každý den, ale střídavě na různých místech okolo pupíku na bříšku, dnes teda nad pupíkemasi 2cm mě střídavě píchá, jako takový dloubání, já si to vysvětluju tím, že miminko roste a dělá si prostor??? … když sem to říkala doktorce na kontrole v poradně, nic mě na to neřekla… máte stím někdo nějaký zkušenosti nebo to je zcela normální??? a nebo to je umě něco nenormálního????

Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
2.12.10 13:11
Monny89 píše:
Pavouk píše:
Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy :-)

Oukejjjj … hned mě zaplesalo srdíčko … aby by mě víc lekalo, kdyby to píchalo na jednom a tom samým místě, ale je to každej den jinde … :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.12.10 13:16
Pavouk píše:
Monny89 píše:
Pavouk píše:
Ahojky, ja jsem mela uplne ten samy problem a doted mam, a to uz jsem v 15tt, takze nemej strach, je to uplne normalni, miminko si dela prostor, zvetsuje se ti deloha a ustupuji ti organy, aby se tam to miminko veslo… takze bud v klidu, ja mam stejne problemy :-)
Oukejjjj … hned mě zaplesalo srdíčko … aby by mě víc lekalo, kdyby to píchalo na jednom a tom samým místě, ale je to každej den jinde … :D

Neboj, me to taky boli pokazde jinde… jednou dole, podruhy nahore atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky