Holka nebo kluk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
15.11.10 18:20

v 16tt urcili kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
15.11.10 18:20

jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč :zed: ..

• Citovat
  • Upravit
502
15.11.10 18:22

Ahoj, já dodám jen pro zasmání. Celé těhotenství cca od 16. týdne nám doktor tvrdil, že budeme mít holčičku…No naštěstí jsme se nenechali unést a nakupovali spíš neutrální věci (i když pár holčičích mám schovaných pro příště) :lol:
Nic není na 100% :D
Terka+Viktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.11.10 18:26

Já byla ve 14+0 tt na velkém UTZ na genetice, částečně ve 3D a byl tam pindík jak hrom, který se nám při dalších dvou UTZ potvrdil…Takže pokud bude kvalitní přístroj, šikovný doktor a mimi dobře natočené, jde to poznat už v tomto týdnu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.10 18:26
žirafííí píše:
jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč :zed: ..

ano, tento test funguje na principe ph mocu, ked je test oranzovy, je to dievcatko, ked modry, je to chlapcek.

staci si kupit v lekarni ph papieriky, 50 ks stoji okolo 250 czk.

skusala som. jeden den mi vyslo dievcatko, dalsi den chlapcek. :mrgreen:

spolahlivost sa uvadza 60:40. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.10 18:34
teereka píše:
Ahoj, já dodám jen pro zasmání. Celé těhotenství cca od 16. týdne nám doktor tvrdil, že budeme mít holčičku…No naštěstí jsme se nenechali unést a nakupovali spíš neutrální věci (i když pár holčičích mám schovaných pro příště) :lol:
Terka+Viktor

a to vam povedal na zaklade 3D, alebo len obycajneho utz?

lebo idem buduci tyzden a strasne sa tesim, ze nam povie pohlavie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
15.11.10 18:36
soldi píše:
teereka píše:
Terka+Viktor

a to vam povedal na zaklade 3D, alebo len obycajneho utz?

lebo idem buduci tyzden a strasne sa tesim, ze nam povie pohlavie :dance:

to by mě taky zajímalo zda to tvrdily i na 3 D , ptže kdyby se tohle stalo mě tak bych musela mít chlapečka v růžovim :oops:

• Citovat
  • Upravit
27029
15.11.10 18:36
Monny89 píše:
consi píše:
Ahoj,
mně to řekla při prvním gen. screeningu, taky ve 13tt. Ale brala jsem to spíš jen tak orientačně, spíš jsem čekala na velký utz ve 20tt a ten nám holčičku potvrdil.
nu tak ja jsem uz uplne natesena… co mi deda pocital podle te krve, ze se meni kazdych 7 let atd, tak vyslo ze to bude holcicka, tak uvidime jak moc spolehliva kalkulacka to je :-)

moc ne mě podle krve ted vycházel holčička a mám doma druhého chlapáka:)
JInak já vím oba z plodovky ale na UZ mi to ukázali taky kolem 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
15.11.10 18:38

No holky i na 3D…Nevím jak se to povedlo. Mám 2 vysvětlení, buď se prcek tak vrtěl, že to opravdu ale opravdu nebylo vidět, nebo si z nás prostě dělal srnadu, protože manžel mu hned na prvním řekl, že by radši kluka…:D fakt nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.10 18:40

zirafii, tak dufam, ze 3D je dostatocne spolahlive, moj gyn ma jedno z najmodernejsich, cize to rozlisenie je super.

sa mi praveze nejako nezda, ze by sa s takou masinou mohol pomylit :mrgreen:

na obycajnom utz to chapem, staci kusok pupocnika a hned je z dievcatka chlapcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.11.10 18:42

teereka, a to si nedal pauzu a nepopozeral?

ma nestras, ja uz som cela zhava na nakup tematickeho oblecenia :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
15.11.10 18:47
žirafííí píše:
jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč :zed: ..

ani to nefunguje,ja ho mam doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
15.11.10 18:54

Pohlaví mi řekli ve 12+6tt na NT screeningu v Brně na Veveří v Prenatalu. A nesekli se, bohužel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
15.11.10 19:02
soldi píše:
teereka, a to si nedal pauzu a nepopozeral?ma nestras, ja uz som cela zhava na nakup tematickeho oblecenia :mrgreen:

No koooooukala, zkoumal a prý to nikdy nebylo vidět, že by to to mělo pimpulína…no a má ho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
15.11.10 19:02

Ale strašit tě nechci, asi jsem jen výjimka potvrzující pravidlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie