Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč
..
Ahoj, já dodám jen pro zasmání. Celé těhotenství cca od 16. týdne nám doktor tvrdil, že budeme mít holčičku…No naštěstí jsme se nenechali unést a nakupovali spíš neutrální věci (i když pár holčičích mám schovaných pro příště) ![]()
Nic není na 100% ![]()
Terka+Viktor
Já byla ve 14+0 tt na velkém UTZ na genetice, částečně ve 3D a byl tam pindík jak hrom, který se nám při dalších dvou UTZ potvrdil…Takže pokud bude kvalitní přístroj, šikovný doktor a mimi dobře natočené, jde to poznat už v tomto týdnu..:-)
žirafííí píše:
jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč..
ano, tento test funguje na principe ph mocu, ked je test oranzovy, je to dievcatko, ked modry, je to chlapcek.
staci si kupit v lekarni ph papieriky, 50 ks stoji okolo 250 czk.
skusala som. jeden den mi vyslo dievcatko, dalsi den chlapcek. ![]()
spolahlivost sa uvadza 60:40. ![]()
teereka píše:
Ahoj, já dodám jen pro zasmání. Celé těhotenství cca od 16. týdne nám doktor tvrdil, že budeme mít holčičku…No naštěstí jsme se nenechali unést a nakupovali spíš neutrální věci (i když pár holčičích mám schovaných pro příště)
Nic není na 100%
Terka+Viktor
a to vam povedal na zaklade 3D, alebo len obycajneho utz?
lebo idem buduci tyzden a strasne sa tesim, ze nam povie pohlavie ![]()
soldi píše:teereka píše:
Ahoj, já dodám jen pro zasmání. Celé těhotenství cca od 16. týdne nám doktor tvrdil, že budeme mít holčičku…No naštěstí jsme se nenechali unést a nakupovali spíš neutrální věci (i když pár holčičích mám schovaných pro příště)
Nic není na 100%
Terka+Viktora to vam povedal na zaklade 3D, alebo len obycajneho utz?
lebo idem buduci tyzden a strasne sa tesim, ze nam povie pohlavie
to by mě taky zajímalo zda to tvrdily i na 3 D , ptže kdyby se tohle stalo mě tak bych musela mít chlapečka v růžovim ![]()
Monny89 píše:consi píše:nu tak ja jsem uz uplne natesena… co mi deda pocital podle te krve, ze se meni kazdych 7 let atd, tak vyslo ze to bude holcicka, tak uvidime jak moc spolehliva kalkulacka to je
Ahoj,
mně to řekla při prvním gen. screeningu, taky ve 13tt. Ale brala jsem to spíš jen tak orientačně, spíš jsem čekala na velký utz ve 20tt a ten nám holčičku potvrdil.
moc ne mě podle krve ted vycházel holčička a mám doma druhého chlapáka:)
JInak já vím oba z plodovky ale na UZ mi to ukázali taky kolem 20tt
No holky i na 3D…Nevím jak se to povedlo. Mám 2 vysvětlení, buď se prcek tak vrtěl, že to opravdu ale opravdu nebylo vidět, nebo si z nás prostě dělal srnadu, protože manžel mu hned na prvním řekl, že by radši kluka…:D fakt nevím ![]()
zirafii, tak dufam, ze 3D je dostatocne spolahlive, moj gyn ma jedno z najmodernejsich, cize to rozlisenie je super.
sa mi praveze nejako nezda, ze by sa s takou masinou mohol pomylit ![]()
na obycajnom utz to chapem, staci kusok pupocnika a hned je z dievcatka chlapcek ![]()
teereka, a to si nedal pauzu a nepopozeral?
ma nestras, ja uz som cela zhava na nakup tematickeho oblecenia ![]()
žirafííí píše:
jnk existuje test na určení pohlaví už v 10 tt z moči matky.ale když jsem hledala na netu tak nejlevněji se dal sehnat za 1000 kč..
ani to nefunguje,ja ho mam doma…
Pohlaví mi řekli ve 12+6tt na NT screeningu v Brně na Veveří v Prenatalu. A nesekli se, bohužel. ![]()
soldi píše:
teereka, a to si nedal pauzu a nepopozeral?ma nestras, ja uz som cela zhava na nakup tematickeho oblecenia
No koooooukala, zkoumal a prý to nikdy nebylo vidět, že by to to mělo pimpulína…no a má ho ![]()
Ale strašit tě nechci, asi jsem jen výjimka potvrzující pravidlo ![]()