Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
byla jsem jednou na UZ ve 4tt. a neviděl vesměs nic, jen nějakej neurčitej flíček, co bude prý asi těhotenství, za 14 dnů potom už bylo i srdíčko, takže je ještě brzy aby s jistotou řekl jestli to co vidí je těhotenství. hodně štěstí
Anonymní píše:
Dobrý den.Jsem tak ve 4-5 týdnu těhotenství podle plodných dnů ale podle posl.menstruace 7 týden.Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi řekl že jsem těhotnáale že tam zatím plod není vidět
nebo mu ještě nebuší srdíčko.Je to možný?Poznal by že jsem mimoděložně těhotná nebo je to opravdu brzy??moc děkuji za odpověd a pěkný večer.P
jestli už viděl gestační váček tak je na 100% v děloze, pokud by v ní nebyl tak by ho asi nenašel a nebo by to už řekl že není v děloze. Srdíčko mi na 1. UTZ taky neviděl až na druhém asi za 14 dní, přišla jsi moc brzy, neboj, přístě už bude embryjko kompletní i se srdíčkem
jinak moc gratuluju k těhotenství ![]()
Moc děkuji za odpověd aza podporu..V pondělí jdu znovu na kontrolu tak to snad bude Ok..Pěkný večer.P ![]()
Ahoj zakladatelko, srdíčko na utz. je až tak v 6. - 7. týdnu. Už jsi v miminkách červenec 2011? Jestli ne, tak přijď do klubu ![]()
Uzavřená skupina, odkaz tady: https://www.emimino.cz/…rvenec-2011/
Dobrý den.Jsem tak ve 4-5 týdnu těhotenství podle plodných dnů ale podle posl.menstruace 7 týden.Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi řekl že jsem těhotná
ale že tam zatím plod není vidět
nebo mu ještě nebuší srdíčko.Je to možný?Poznal by že jsem mimoděložně těhotná nebo je to opravdu brzy??moc děkuji za odpověd a pěkný večer.P