Ultrazvuk

Anonymní
15.11.10 18:57

ultrazvuk

Dobrý den.Jsem tak ve 4-5 týdnu těhotenství podle plodných dnů ale podle posl.menstruace 7 týden.Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi řekl že jsem těhotná :-) ale že tam zatím plod není vidět :-( nebo mu ještě nebuší srdíčko.Je to možný?Poznal by že jsem mimoděložně těhotná nebo je to opravdu brzy??moc děkuji za odpověd a pěkný večer.P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
15.11.10 19:04

:kytka: byla jsem jednou na UZ ve 4tt. a neviděl vesměs nic, jen nějakej neurčitej flíček, co bude prý asi těhotenství, za 14 dnů potom už bylo i srdíčko, takže je ještě brzy aby s jistotou řekl jestli to co vidí je těhotenství. hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
15.11.10 19:05
Anonymní píše:
Dobrý den.Jsem tak ve 4-5 týdnu těhotenství podle plodných dnů ale podle posl.menstruace 7 týden.Dnes jsem byla na ultrazvuku a doktor mi řekl že jsem těhotná :-) ale že tam zatím plod není vidět :-( nebo mu ještě nebuší srdíčko.Je to možný?Poznal by že jsem mimoděložně těhotná nebo je to opravdu brzy??moc děkuji za odpověd a pěkný večer.P

jestli už viděl gestační váček tak je na 100% v děloze, pokud by v ní nebyl tak by ho asi nenašel a nebo by to už řekl že není v děloze. Srdíčko mi na 1. UTZ taky neviděl až na druhém asi za 14 dní, přišla jsi moc brzy, neboj, přístě už bude embryjko kompletní i se srdíčkem :palec: jinak moc gratuluju k těhotenství :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.10 19:11

Moc děkuji za odpověd aza podporu..V pondělí jdu znovu na kontrolu tak to snad bude Ok..Pěkný večer.P :-)

• Citovat
  • Upravit
1261
16.11.10 09:56

Ahoj zakladatelko, srdíčko na utz. je až tak v 6. - 7. týdnu. Už jsi v miminkách červenec 2011? Jestli ne, tak přijď do klubu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
16.11.10 09:57

Uzavřená skupina, odkaz tady: https://www.emimino.cz/…rvenec-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie