Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám lehátko normální,ale mám kolíbku,kde jsou vibrace…ale abych pravdu řekla,malej to moc nemusí…
máme taky Fisher price, a i když máme s vibracemi, nikdy jsme nepoužili, protože to bylo pro dceru velmi nepříjemný, zkusili jsme jen jednou a vyděsilo ji to, jinak je dobrá, dnes jí budou 3 roky a využívá jako houpací křesílko
My mame vybracni FP a vibrace nepouzivame - jsem lina vymenit baterii
ale prckovi to nic nerikalo. Ani ze by se mu to libilo a ani ze ne.
Kamaradka mne od nej ale zrazovala. Jeji sestra totiz vibrace poustela porad a prcek pak „vibroval“ jakmile ho do lehatka posadili aniz by to zapnuli…
nebo tenhle je krasný ale taky vibrační…
http://www.malvik.cz/…rtni-lehatko
no to vibracni je i docela drahe,obycejnejsi se da pouzite koupit i za 500 a na tu chvilku si myslim ze asi postaci,pak jsem si taky rikala ze bude htit lozit ..atd ze mi tam nebude chtit sedet.takze myslite ze staci bez vibraci,no ja asi do toho pujdu dat skoro2000 za lehatko je mi zase lito!!
Zkušenosti zatím nemám, ale pořídila jsem lehátko do těch pár kil a nevibrační, přes Aukro. Má navíc akorát hrazdičku s hračkama. To vibrování se mi moc nezdá, ještě by si na to zvyklo a co potom. A na pár měsíců to asi stačí, pak má mrně asi jiný zájmy než být ukšírovaný v sedačce.
hofka píše:
Zkušenosti zatím nemám, ale pořídila jsem lehátko do těch pár kil a nevibrační, přes Aukro. Má navíc akorát hrazdičku s hračkama. To vibrování se mi moc nezdá, ještě by si na to zvyklo a co potom. A na pár měsíců to asi stačí, pak má mrně asi jiný zájmy než být ukšírovaný v sedačce.
a jaky jsi kopupila??
Stačí obyčejné ![]()
Máme FP s tou zebrou nebo co to je, jak z toho jde udělat houpací křesílko. Vibrace jsme zapli jednou a tvářil se dost konsternovaně, že by ho to uspalo, silně pochybuju
Mně to přišlo jako dobrý základ na zadělání na nějakou vazoneurózu (či jak se jmenuje ta nemoc, co mají chlápci, co dělají se sbíječkama
). Pak měl období, kdy se k němu plazil a ty vibrace zapínal a vypínal, to ho bavilo. Pak jsme ho schovali, teď jsem ho vytáhla jako křesílko, ale zatím v něm moc sedět nechce. Ale líbí se mu ta zebra, vždycky na ni ukazuje a směje se ![]()
Druhé lehátko jsme dostali Patron za 1,– ke kočárku, je skládací, houpe se a je fajn, má i slušnou nosnost (snad 18 nebo 20 kg? teď je půjčené, tak nevím). Úplně by stačilo. Miminko je v něm i víc v lehu, než v tom FP.
Možná bych vzala něco s hrazdičkou na hračky, ale bez vibrací se obejdete…
Zn. Esprit.
kkattty píše:hofka píše:a jaky jsi kopupila??
kacusek píše:
http://www.malvik.cz/…rtni-lehatko
To je moc hezký, ale nedovedu si představit, jestli by ta bílá byla ještě někdy bílá po zásahu našeho malého
![]()
U nás jednodnačně vede deka na zemi a sem tam autosedačka, když potřebuju malou přenést třeba na věšení prádla. Lehátko jsem koupila, buď je houpací nebo se zaaretuje a malá ho přímo nesnáší. Navíc tohle jsou věci pouze doplňkové, na delší pobyt mimča se mi to nelíbí. Takže za nás rovná podložka (deka na zemi mimo průvan, postýlka, letiště v ložnici) a na chvilkové počiny stačí bohatě ta autosedačka.
tak jak to tady procitam asi pujdu do toho obycejneho ale aby melo hrazdicku ze??
madi píše:kacusek píše:To je moc hezký, ale nedovedu si představit, jestli by ta bílá byla ještě někdy bílá po zásahu našeho malého
http://www.malvik.cz/…rtni-lehatko![]()
Mám taky FP ale z bazaru, takže už bez vybrací, ale taky bych je nevyužila. Používám ho až teď na krmení. Dokud se malá nepřetáčela na břicho tak byla v zavince, teď je nejlepší deka. V době kdy začaly zejímat hračky byla už na dece.