Vaše zkušenosti?

2673
16.11.10 11:25

Vaše zkušenosti?

Ahoj,jsme 38tt,a byla ráno na kontrole.Mám už dost silné a časté poslíčky.Doktorka mi řekla,že se to bolestma otevírá,a že mi trochu pomůže.Vyšetřila mě a dost to bolelo.Říkala,že budu dnes asi špinit.Máte někdo takovou zkušenost,aby jste po tom vyšetření porodili?Já abych ještě uklidila atd než bych odjela :-D Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
16.11.10 11:27

aha hamilton

udělala ti asi hamiltona, jsi prvorodička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
16.11.10 11:29

Já si myslím, že ti dělala Hamiltona, mně ho dělali celkem 3× a vůbec mi nepomohl a ani jsem po něm nešpinila, rodila jsem až ve 41+1, takže to zabere asi jak u koho.Jinak poslíčky jsem měla už od 36 týdne, takže si myslim,že na to taky nějaký velký vliv nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.10 11:34

koukám to samý

Hamilton, a pomohlo to taky jen minimálně, rozjezd byl vélmi pomalý, nakonec stejně museli vyvolávat.
Klidně ať si uklidí, já s tím chodila ještě 5km po lese a nic, jen jsem trochu špinila, a tvrdlo břicho, taky to museli opakovat víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.11.10 11:37

Hm, hamilton :wink:
Mě ho dělali v jeden den dva různí doktoři, špinila jsem pár hodin, od druhého hamiltna jsem měla slabé kontrakce. Druhý den jsem porodila. Ale co jsem četla, tak je to opravdu hrozně individuální a někomu to pomůže, jiné zase vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.11.10 11:40

Já si myslím že to pomůže asi jak komu :-)Rodit půjdu podruhý,tak uvidíme.Jinak by mě nevadilo už porodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.10 11:49

Liduš88

ono už je stejně mimčo vyzrálé :wink: , já tak rodila dceru, Hamiltona opravdu museli opakovat, nakonec když se i večer nic moc neotevíralo, jsem se šla vyspat s poslíčky a druhý den ráno naklusala na kontrolu. Rovnou si mě tam nechali, přes noc jsem se otevřela asi na 2 cm, pak ale nic, a večer píchli vodu, dali oxytocin, za 5 hodinek jsme měli vše za sebou :hug: , tak si v klidu ukliď a nachystej si tašku, hádám, že tě s tím Hamiltonem stejně poženou na kontrolu druhý den, pokud budeš mít alespoň trochu bolesti přes noc. Už se těším až už to taky budeme mít za sebou, ale ještě mi nějakých 11 týdnů zbývá :kytka: :mavam: a přeji lehký porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.11.10 11:58

Lowel, ono by se mělo druhý den na kontrolu 8-o ? Mě ho dělali v úterý a další kontrola až na pátek, tak si říkám, co je vlastně normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.11.10 12:00

Já mám jít na kontrolu až zase v úterý 8-o A to mi řekla,že už třeba nepřijdu,nechám to osudu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
16.11.10 12:16

Dve deti, dva hamiltony. S tim rozdilem, ze me o tom rekla PA predem a udelala jen s mojim souhlasem. Nespinila sem, nic, ale do 2 dnu sem porodila prvniho a fungovalo to stejne i u druhyho. U nekoho funguje u nekoho ne, uvidis. Jo a poslicky neznam, vubec se u me nekonali a kluci se narodili 6 a 2 dny po terminu. Na specialni kontrolu po tom hamiltonovi si me nezvala, u prvniho jsem byla objednana za tejden na vyvolani a u druhyho za tejden na beznou kontrolu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.11.10 12:27

Ale jen mi je divný,proč mi to dělala tak brzy? :think: Jsem 38tt a podle UTZ 37tt.Říkala že se otvírám,tak asi kvůli tomu,ale břicho mě bolí jak čert a ještě ty poslíčky do toho,ale bude hůř :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.11.10 12:35

Ahoj, Hamiltona mi MUDr. dělal u 4 dětí, po 3 jsem porodila ještě týž den, u posledního za 2 dny :wink: Ale je fakt, že byly už všechny v den TP nebo po TP :wink: Se mnou se MUDr. vždycky loučil s tím, že se týž den ještě uvidíme :wink:
Přeju rychlý porod a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.11.10 12:40

Kakiko

jo já musela hned druhý den na kontrolu, byla jsem přesně 37+5, na 1 cm otevřená, ale je zajímavé, že u někoho to nekontrolují. Já měla vlastního porodníka, byla jsem víc pod kontrolou asi díky tomu, že dcera neměla ledvinu, a druhá fungovala jen tak na půl, ale sestra a kamarádka to měly taky tak, druhý den musely naklusat, stejně jako já do porodnice na kontrolu hned ráno, jestli se to rozjelo, nebo ne a fakt tam kontrakce byly, i když otevření se moc nezměnilo, pak večer jsme všechny porodily, nemělo prý smysl nás nechat trápit s kontrakcema, tak vyvolali, holky to pak byla úleva, nejen fyzická, ale hlavně psychická, ono už nám pak bylo fakt jedno, jestli děti porodíme ten den, nebo až druhý, každá už jsme to chtěly mít za sebou :kytka:i slabé kontrakce pěkně vysílí, nedá se u toho pořádně spát, já tehdy procourala celou noc a druhý den v noci kdy se malá narodila, jsem toho měla docela dost, utahaná spíš z nevyspání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.10 12:48

Ahojky chci se zeptat co to je ten hamilton

• Citovat
  • Upravit
4989
16.11.10 14:12
Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat co to je ten hamilton