Genetika Plzeň - amniocentéza

102677
16.11.10 11:32

genetika Plzeň - amniocentéza

ahoj holky, chci se zeptat jestli jste tu některá, která jste byla na odběru plodové vody na genetice v Plzni - černicích, čeká mě to příští týden, tak bych chtěla vědět, jak to tam přesně probíhá a slíbili mi nějaké předběžné výsledky do 24 hodin, tak co se z nich dozvím. moc všem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4631
16.11.10 11:44

ahoj,
ja tam sice byla ale ne na plodovce jen genetika a utz. niceho se neboj, jsou tam strasne vsichni hodni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
16.11.10 11:46

ahoj, já osobně jsem tam nebyla. Ale byla tam v červnu moje teta.........a hrozně si tam chválila doktora a sestry........prej to ještě nezažila, jaký byli hodní, vstřícní........a nejdřív jí udělali nějaký velký ultrazvuk a tam jí řekli pohlaví miminka a že malej je naprosto zdravý a tak ani nemusela na odběr plodovky........

• Citovat
  • Upravit
672
16.11.10 12:14

Já jsem tam byla, teď to bude už skoro rok.Jsou tam strašně milý, super doktoři i sestřičky.Taky jsem měla výsledky do 24h mi je volali telefonem.Kdybys chtěla ještě něco vědět, písni mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.10 12:59

Já tam byla jen na konzultacích.Kamarádka na odběru a švagrová taky.jsou tam opravdu hodný a profesionálové,nemusíš se ničeho bát.jedna sestřička mi tam přišla teda dost ujetá,ale jinak doktoři fakt super :palec: .Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
betuskka
16.11.10 15:01

Ahojky já sem tam taky byla je to zpátky 3 roky.Byli tam strašně moc milý a hodný,rozebírali s námi i rodinnou genetiku,byla jsem na více návštěvách.Mám postiženou sestru,proto ty obavy.Vše dopadlo výborně syn je zdravý.Jen se spletli na UTZ v pohlaví.Při návštěvě mi řekli že je tam holčička to bylo v pátek a v pondělí mi volali průběžný výsledek a to mi řekli že je to na 100% chlapec.Manžel celý natěšený při večerním nákupu v pátek koupil několik věciček pro holčičku a nakonec to skončilo u švagrové(měla čerstvou holčičku).Tak jen to,ale tomu sme se jen zasmáli.Hlavně že je syn zdravý. :lol: :-D :-)

• Citovat
  • Upravit
102677
16.11.10 15:29

děkuji za odpovědi, manžel má právě postiženou dceru, proto obavy a amnio u nás. mě už tam ve 14týdnu řekli, že to vypadá na holčičku, tak já pevně doufám,že se tedy nespletli. :lol: ale je to jedno, hlavně aby bylo mimčo zdravé a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
16.11.10 15:38

Ahoj, já jsem tam byla teď v červenci. Super!!! Jsou tam strašně fajn a profesionální. Určitě si připrav všechny choroby v rodině tvé i manžela, včetně věku rodičů a počtu sourozenců + případných diagnóz. Odběr mě osobně bolel, ale spíš proto, že jsem tam byla v 16. tt a neměla jsem vystouplé břicho a dr musel rejdit jehlou po svalu než našel polohu. Vpich bolestný nebyl, jen to usazování jehly. Určitě tam jeď autem, páč pak se nebudeš moc týden hýbat kvůli riziku potratu - nepřeceňovat, opravdu ležet! Výsledky do 24 hodin nejsou extra průkazné, radši spoléhej až na ty z odstáté plodovky, byly za necelé tři týdny. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
31.8.13 10:34

Ahoj, taky jsem byla před pár dny na odběru plodové vody v Plzni na Genetice. Jelikož jsem nevěděla co mě čeká, tak jsem měla trošku obavy a hlavně strach, aby byly výsledky v pořádku. Co se týče odběru není se vůůbec čeho bát. Pan doktor byl příjemný, všechno nám předem vysvětlil, nejprve udělal ultrazvuk, aby viděl polohu miminka a pak za pomocí sestřičky udělali odběr tenkou jehlou. No abych pravdu řekla, kdybych to nevěděla, že mi dělají odběr, tak to nepoznám. Vůbec jsem necítila ani vpich, ani odběr. Nebylo to vůbec nepříjemné, necítila jsem ani žádný tlak. Prostě super, není se čeho bát :) Hned druhý den kolem poledne mi volala sestřička předběžné výsledky, které dopadly dobře, potvrdila nám pohlaví miminka a sdělila, že výsledky příjdou do tří týdnů poštou. Byla jsem na odběru kvůli věku. Platila jsem jen 30 kč poplatek jinak vše platí pojišťovna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí