Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na 3.IVF jsme šli do jiného CARu a konečně se zadařilo. Občas to prostě chce změnu ![]()
Já teď jdu potřetí do stejného a nejsem úplně přesvědčena, ale spěcháme. Šance, že vůbec dojde k transferu je malá. ![]()
Jak u Vás dopadly ty první dvě? ![]()
@Anonymní píše:
Já teď jdu potřetí do stejného a nejsem úplně přesvědčena, ale spěcháme. Šance, že vůbec dojde k transferu je malá.
Jak u Vás dopadly ty první dvě?
Měli jsme poprvé spermie manžela, ale genetika dopadla špatně, takže bez transferu a podruhé s dárcem 3 transfery a ani jedno se ne chytlo, zjistili mi ještě problém v imunologii ![]()
@Anonymní píše:
Do Reprofitu v Ostravě
Tam se nám povedla první inseminace
.
@Anonymní píše:
Tam se nám povedla první inseminace![]()
.
Právě, já mám dvě kamarádky, které od nic maji děti, jedni hned napoprvé a nemyslím, že by to bylo špatně centrum, akorát nám to zatím nevyšlo, tak nevím.
@Anonymní píše:
Právě, já mám dvě kamarádky, které od nic maji děti, jedni hned napoprvé a nemyslím, že by to bylo špatně centrum, akorát nám to zatím nevyšlo, tak nevím.
A nemůže být problém ve tvém zdraví nebo od partnera? My jsme taky museli čekat osm let, než nám inseminaci ze zdravotních důvodu vůbec dovolili. Máte genetiku a všechna vyšetření ok?
@Anonymní píše:
Měli jsme poprvé spermie manžela, ale genetika dopadla špatně, takže bez transferu a podruhé s dárcem 3 transfery a ani jedno se ne chytlo, zjistili mi ještě problém v imunologii
Já chodím do Repromedy a poprvé se ani nedokončilo IVF, nereagovala sjem an stimulaci, podruhé odebrány a 4 vajíčka a zbylo po pěti dnech jedinné embryo a nechytilo se.
Dohromady jsmě na 100 tisících a tento výsledek a to jsem ještě měla AMH přes jedna, teď už mám pod 0,5, takže když jsem nereagovala dobře předtím, teď bude ještě hůř. jenže tohle nemá řešení, i se špatným spermiogramem se dá pracovat, s předčasným přechodem ne.
Abys to nepochopila špatně, dáme i víc peněz, ale jsem si vědoma toho, že s mými výsledky to je jako pálení desetitisíců v krbu.
@Anonymní píše:
A nemůže být problém ve tvém zdraví nebo od partnera? My jsme taky museli čekat osm let, než nám inseminaci ze zdravotních důvodu vůbec dovolili. Máte genetiku a všechna vyšetření ok?
promiň teď asi úplně nechápu jak to myslíš? My máme další IVF povolené, právě mám MTHFR mutaci, která vyšla z genetiky a z imunologie protilátky proti obalu embrya, ale jinak u mě na nic nepřišli a máme dárce spermií.
@Anonymní píše:
Já chodím do Repromedy a poprvé se ani nedokončilo IVF, nereagovala sjem an stimulaci, podruhé odebrány a 4 vajíčka a zbylo po pěti dnech jedinné embryo a nechytilo se.
Dohromady jsmě na 100 tisících a tento výsledek a to jsem ještě měla AMH přes jedna, teď už mám pod 0,5, takže když jsem nereagovala dobře předtím, teď bude ještě hůř. jenže tohle nemá řešení, i se špatným spermiogramem se dá pracovat, s předčasným přechodem ne.
Abys to nepochopila špatně, dáme i víc peněz, ale jsem si vědoma toho, že s mými výsledky to je jako pálení desetitisíců v krbu.
to je mi líto a nechcete zkusit darované vajíčka?
@Anonymní píše:
to je mi líto a nechcete zkusit darované vajíčka?
To jsme se zhodli, že nepřichází v úvahu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, jdu si pro radu
máme za sebou 2 IVF a nejspíš půjdeme do 3., v našem caru jsme celkem spokojeni, ale otěhotnět se mi tam nikdy nepovedlo a tak nevím, jestli tam jít i potřetí nebo radši jít někam jinam, byli jste někdo na 3. IVF ve stejnem centru a zadařilo se? Děkuji a hezké svátky