3leté dítě je často nemocné

Anonymní
10.6.22 23:06

3lete dítě je často nemocné

Dobrý den mám 3lete dítě, v roce a půl nebo 2letech prodělal covid od té doby je pořád nemocny za necelý rok 8antibiotika nebo 7antibiotik stále rýma kašel do školky ještě nechodí kvůli ségře malé. Bere vitamín D jak můžu podpořit imunitu bral různé sirupi a nic. Mockrát díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76891
10.6.22 23:11
@Anonymní píše:
Dobrý den mám 3lete dítě, v roce a půl nebo 2letech prodělal covid od té doby je pořád nemocny za necelý rok 8antibiotika nebo 7antibiotik stále rýma kašel do školky ještě nechodí kvůli ségře malé. Bere vitamín D jak můžu podpořit imunitu bral různé sirupi a nic. Mockrát díky
řeš to u doktorky, například Broncho vaxom, ale je to na předpis
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.22 23:13

@stinga dobře mockrát děkuji, doktorka tvrdí že je to normální takhlen nemocné dítě ale jsem zoufalá

• Citovat
  • Upravit
85401
10.6.22 23:30
@Anonymní píše:
@stinga dobře mockrát děkuji, doktorka tvrdí že je to normální takhlen nemocné dítě ale jsem zoufalá

Spis zmenit doktorku. To dostava pri kazde ryme a kasli antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
11.6.22 01:03
@Anonymní píše:

Ano, bohužel jsou děti, které promarodí dětství, ale pak jako když utne a nevědí, co je lékař. Může v tom hrát i velkou roli lokalita, či bydlení samotné. Letos je poměrně silná i pilová sezona, ta tomu moc nepřidá.

• Citovat
  • Upravit
34322
11.6.22 02:35

Dobry pediatr, alergolog/imunolog, doplnky, vitaminy, bylinky, kvalitni strava, pohyb, omezeni leku, popr. zkuseny homeopat nebo cinan.
Jine cesty asi nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
11.6.22 04:30

Mám takové dvě děti. A další, které chodí jen na preventivní prohlídky. Výchova a přístup stejný.
Imunita zraje a vyvíjí se. Opravdu pomohlo, že z toho dítě vyrostlo. Holky jezdí do ozdravovny. Nejstarší dcera má nakonec zjištěnou poruchu imunity. Bere v určitém období léky. Naše doktorka nepíše léky bez odborného vyšetření, Bronchovaxon bez prokázané poruchy imunity může vyvolat autoimunitní onemocněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
11.6.22 08:21
@Anonymní píše:

Mne to moc normalni nepripada. To mu vzdy jen predepise leky, nebo vam treba doporucila vysetreni na alergologii? A pokazde mu zjisti CRP a az pote predepise ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 07:40

@blumen to není rýma
Covid zlatý stafilokok angíny zánět průdušek atd
Byla jsem na alergologii alergii na nic nemá. Nosní mandle v pořádku dle foniatrie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.22 07:42

@Janča6 nedávno jsem sni musela na pohotovost měl 41stupnu horečky nešlo to vůbec srazit byl jak Hadrovy panák a tam mám dali další antibiotika
Jinak je dostává od detske minule měl crp 19

• Citovat
  • Upravit
14726
12.6.22 09:44
@Anonymní píše:
@Janča6 nedávno jsem sni musela na pohotovost měl 41stupnu horečky nešlo to vůbec srazit byl jak Hadrovy panák a tam mám dali další antibiotika
Jinak je dostává od detske minule měl crp píše: Více

Tak u te pohotovosti chapu, ze mu dali ATB, jeho stav byl skutecne vazny. Ale detska mu dava ATB pri CRP 19? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
12.6.22 10:07

Pokud je často na antibiotikách, řešila bych i další vyšetření. Syn na nich byl každou chvíli a poprvé je měl ve 2 měsících. Později už se řešilo podezření na cystickou fibrózu a když volali, že to je negativní, tak nás čekala alergologie, kde se přišlo na astma a prostě každá rýma mu šla během jednoho dne na průdušky. Takže měl často zánět průdušek a párkrát měl i chycené plíce. Ale poslední dobou je klid. Nejhorší to bylo okolo toho roku.Pak už byl problém jen přes zimu, při dešti a když v létě bylo dusno.Ano i pokud venku prší a je otevřená ventilačka, tak jeho průdušky reagují. Ale třeba od začátku jara to je celkem v pohodě. Nemusela jsem mu ani foukat ventolin. Momentálně už nemá léky denně, ale jen v případě potřeby(při nemoci, při záchvatech apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 13:56

@Janča6 ano syn trpí já vysoké horečky s ničeho nic má prez 39.8 nechápu :/ mam doma ještě malé dítě a ta měla jen jedny antibiotika zaplať pánbůh tak si říkám kde je problém že syn je pořád nemocny co budu dělat až bude ve školce,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.22 13:57

@Fiveone mockrát děkuji já sama mám atopický ekzém a astma zkusím ho ještě objednat někam děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
3027
12.6.22 14:21

Nevím kde bydlíte a jaké jsou v tomto ohledu możnosti výběru, ale asi bych se hodně snažila rovnou změnit pediatra, anebo aspoň někam dojít na konzultaci. To, že už tolikrát dostal ATB neznamená nutně, že je pokaždé potřeboval bohužel.
Pokud na alergologii nic nevyšlo, zašla bych na imunologii.
Dcera jinak byla do čtyř let taky prakticky v jednom kuse nemocná, včetně častých vysokých horeček a ATB dostala všehovšudy jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí