3měsíční miminko - spánek v noci

154
4.12.23 10:29

3měsíční miminko- spánek v noci

Ahoj, jak spí vaše 3 měsíční miminka nebo v podobném věku?
Naše dcera dnes spala skoro 13hodin v kuse přes noc. Od narození se budila v noci po 3-4hod na kojení. Kolem 1,5 měsíce dala kolem 6hodin v kuse, ale jak padl 3 měsíc tak spí celou noc, vzbudila se od té doby jen jednou v noci na kojení, jinak dá se přehledem 10hodin. Je to vůbec normální, že spinká tolik v kuse přes noc? Přes den dá dohromady 3-4hodiny, cca po 30-40minutách, v kočárku spí samozřejmě klidně i 2hodiny.
Doktorce se s tím moc zmiňovat nechci, je za to, aby se krmili po 3-4hodinách a vždy se mě ptá, zda tak kojím. Malá prospívá a přibírá krásně, má už 6kg.
Máte někdo podobnou zkušenost? Mám to nějak řešit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6914
4.12.23 10:56

Je to normální a poděkuj Pánubohu. Jestli jinak prospívá, není co řešit, jen se radovat, aby to vydrželo co nejdéle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.12.23 11:04

Co bych za to dala! 😁 Hlavně si to pořádně užij, sama jsem se přesvědčila, že ze dne na den může být vše jinak a syn se budil jednu chvíli i po hodině🥴
Takže gratuluji a pokud vážně přibírá, vůbec bych se tím nezatěžovala👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
4.12.23 11:04

Je to normální, buď ráda a užij si to, protože u mnoha děti je to bohužel jenom dočasný stav :mrgreen:. Ale jsou i takové zlaté výjimky, co jim to vydrží - třeba moje první dítě spí deset hodin v noci a dvě po obědě, a už ji jsou tři roky a trvá to celou dobu. No, syn to tak úplně nemá a pořádá noční párty ;).

• Citovat
  • Upravit
35928
4.12.23 11:17

Pokud přibírá jak má tak to vůbec neřeš a buď ráda. Může se to zase brzo změnit, ale třeba ne a budeš mít štěsti, že ti mimco pěkně spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.12.23 23:13

Mame 4 mesic a od 3 mesice spinká od 21h aspoň do 8. Užívej! Sama se bojím kdy to skončí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí