Mimino a čistič odpadů

Anonymní
2.12.23 20:11

Mimino a čistič odpadů

Netradiční dotaz. Z důvodu krize s partnerem pobývam s dcerou u mých rodičů.. mamka dnes čistila odpady ( vana), kde jsem koupala dceru. Vím, že ten Krtek se sype do odpadu a zaliva vodou, ale máme takový vyndavaci špunt (rohová vana), tak nevím jestli ten nebyl posypán a polit horkou vodou taky.. no spunt jsem oplachla i vanu (horká a studená voda) napustila vodu a okoupala.. jenže pořád přemýšlím nad tím Krtkem, jestli byl nebo nebyl na tom špuntů, jestli to dceři nemohlo něco udělat.. co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
2.12.23 20:27

Jestli jsi to opláchla tak podle mě v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
2.12.23 20:46
@Anonymní píše:
Netradiční dotaz. Z důvodu krize s partnerem pobývam s dcerou u mých rodičů.. mamka dnes čistila odpady ( vana), kde jsem koupala dceru. Vím, že ten Krtek se sype do odpadu a zaliva vodou, ale máme takový vyndavaci špunt (rohová vana), tak nevím jestli ten nebyl posypán a polit horkou vodou taky.. no spunt jsem oplachla i vanu (horká a studená voda) napustila vodu a okoupala.. jenže pořád přemýšlím nad tím Krtkem, jestli byl nebo nebyl na tom špuntů, jestli to dceři nemohlo něco udělat.. co myslíte?

Předpokládám, že jsi jí nekoupala bezprostředně po tom čištění, ale až za několik hodin. My to děláme několik hodin před koupáním, v době, kdy tak hodinu, dvě do koupelny nikdo nejde, pořádně větráme, pokud možno děti ven.
Zadávám to skoro dospělému synovi, stará se o koupelny v rámci svých povinností, s malými dětmi zmizím ven. Má doporučeno dát si respirátor, jestli to doopravdy dělá, nevím. Já jo, když to čistím někdy sama. Protože mě z toho bolela zvláštním způsobem hlava a oči. Syn potom ještě vanu i sprcháč vymyje savem. Taky máme velkou rohovou.

Popravdě mě by ani netrápil neopláchlý špunt, ale kolik toho sajrajtu je ve vzduchu a jak dlouho.
Nerada používám tak drsnou chemii, ale musím. Máme několik dlouhovlasých dcer a vlasy jsou všude v odpadech. Čistíme jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.23 21:11

@1Pears1 no čištěno minimálně 2 hodiny před a dceru jsem do koupelny nebrala, byli jsme v obýváku, kam jsou zavřené dveře - popravdě jsem ani žádný smrad necítila.. taky nemám ráda až tak drsnou chemii.. Savem jsme to nebrali - z toho pak bolí hlava mě a cítím to ještě jakou dobu :zed:

• Citovat
  • Upravit
15493
2.12.23 21:28

U psychiatra už jsme dnes byli? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6436
2.12.23 21:37

Krtek ten bordel v odpadu rozleptá, ne? To bys na dceři poznala hned, kdyby na to sáhla. Když jsi vanu opláchla, tak je to ok :palec: my taky takto čistíme odpady a prostě to pořádně potom spláchnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
2.12.23 21:50

Prosím vás, klid. Nestalo se vůbec nic. Nebuďte zbytečně hysterická a myslete hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.12.23 22:02
@1Pears1 píše:
Předpokládám, že jsi jí nekoupala bezprostředně po tom čištění, ale až za několik hodin. My to děláme několik hodin před koupáním, v době, kdy tak hodinu, dvě do koupelny nikdo nejde, pořádně větráme, pokud možno děti ven.
Zadávám to skoro dospělému synovi, stará se o koupelny v rámci svých povinností, s malými dětmi zmizím ven. Má doporučeno dát si respirátor, jestli to doopravdy dělá, nevím. Já jo, když to čistím někdy sama. Protože mě z toho bolela zvláštním způsobem hlava a oči. Syn potom ještě vanu i sprcháč vymyje savem. Taky máme velkou rohovou.Popravdě mě by ani netrápil neopláchlý špunt, ale kolik toho sajrajtu je ve vzduchu a jak dlouho.
Nerada používám tak drsnou chemii, ale musím. Máme několik dlouhovlasých dcer a vlasy jsou všude v odpadech. Čistíme jednou týdně.

Používat sítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
2.12.23 23:31

Pokud neměla dcera příznaky popálení hydroxidem (což bys ani nějak poznala na kůži), tak jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí