3 měsíční odmítá láhev, co s tím?

Anonymní
3.7.25 11:15

3mésíční odmítá láhev

Ahoj holky, jdu si pro radu.. Syn má 3 měsíce, a je kojený. Problém je, že nepřibírá tolik kolik by měl. Minulý měsíc mi pediatr řekl že ještě počkáme, ať přikládám co nejčastěji, ale včera už mi řekl, že musím začít dokrmovat.. Je i dost uplakaný, a mám strach vzhledem k tomu že jsou teď taková vedra. Zkoušela jsem 3 lahvičky (MAM, avent, NUK) mám v mrazáku zamražené mé mléko z 6ti nedělí, ale malému se z lahviček zvedá žáudek :,( pláče, cucne a je mu na zvracení.. Někdo nějakou radu? LP jsem tu měla 3×, přisátý je dobře, prostě mám jen málo mléka..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
3.7.25 11:20

Ani přes prst to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35862
3.7.25 11:28

Stříkačkou přes malíček a kojit co nejvíc v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.7.25 11:37

Co cévkou po prsu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4887
3.7.25 11:42

Nepřibírá, co by měl dle lékařských tabulek nebo nepřibírá vůbec? Ne všechny děti musí být jako Mišelinci :nevim: Moje dcera také přibírala pomalu (navíc je z dvojčat, takže tam bylo i to přímé porovnání se sourozencem - v roce už měli rozdíl kilo :mrgreen: ). Nicméně je to zdravá, nyní už 12 letá dívka, stále prostě hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 11:56

Čím víc jsem kojila, tím víc jsem měla mléka. Když malá měla 4 m, měla jsem pocit, že mám mléka méně a dítko je hubené. Doktorka doporučila hypoalergenní mléko a rozjel se strašný ekzém. Měla jsem asi ještě vytrvat. Nakonec jsem kojila do roku.

• Citovat
  • Upravit
1794
3.7.25 12:36

Zkus tu injekční stříkačku, je to teda opruz. Pak případně ta cévka na prso. Případně opět zavolej laktační poradkyní, jak to dělat. Jestli ti pláče a je nespokojený, tak je možná opravdu hladový. Kolik ti přibírá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2706
3.7.25 15:18

A co to znamená, ze pribira malo? Že je niz v jeho percentilu, co ma v počítači? Hele, ty se trápis, pro to miminko to asi taky nevypadá ideálně, tak co vyhledat spíš pomoc nejake laktační poradkyně…třeba tvůj syn opravdu potrebuje dokrmovat, ale treba taky ne. Ono to mleko se přizpůsobuje potřebám ditete a dite vi, kolik toho potrebuje vypít. Můžeš zkusit treba častěji přikládat k prsu, pít vice tekutin. Ale ja bych vyhledala tu laktační poradkyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová