Jak a kde podáváte UM před spaním? (dcera 12 měsíců)

96
1.7.25 15:44

UM před spaním (12.měsíců)

Ahoj holky, chci se zeptat. Jak dáváte prďolatům Um před spaním? Malá 12.mesicu. Dávali jsme nejdřív v postýlce, a v náruči. A stále se budí kolem 23. Tak mě zajímalo jestli třeba nedáváte um před spaním v obýváku u pohádky? Popřípadě zda máte nějakou radu jak to UM ve 23 odbourat. ( a ano zkoušela jsem snížit dávku ) 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4955
1.7.25 16:46

Dávala jsem dceři UM před spaním zhruba od toho roku, protože jsem se naivně domnívala, že pak bude líp spát a méně se budit. No, tak ne. Stejně se budila až osmkrát za noc a nic jiného než kojení nezabíralo. Přešlo to samo zhruba ve 20 měsících. Takže mít nachystanou jednu flašku na 23:00 mi přijde úplně v pohodě a na odbourávání bych se vybodla. Za nervy a (možná) marné pokusy to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.7.25 06:31

Dávám před spaním, jako součást spánkové rutiny co máme. Do postýlky jde bdělý. Dělám to takhle cca od 11 měs., co nekojím.

Pokud přes den hezky baští, vypije ti to UM tak si myslim že se ti budí ze zvyku. A kolikrát mléko v noci děláš? Pokud jen jednou v těch 23 h, utni to rovnou :palec: První noc bude možná trochu krušnější, ale naučí se to.

Já takhle odbourávala noční kojení, jakmile jsem přestala kojit v noci, prospí celou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
2.7.25 07:48

V roce jsem davala dceri mleko v houpatku v obyvaku, kam si sama dolezla.po vypiti jsem vycistila zuby a pak postylka. kolem roku se mi budila na UM klidne 3× za noc. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová