Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Letět k dr nemá smysl, nic s tím takhle na začátku nezmůže.. Bohužel teď je to buď anebo. Hodně těhotenství končí tím, že odejde s menstruací a ani o tom dotyčná neví. Ale také je spostu dětí, které po světě běhají i přes to, že jejich matky v začátku krvácely. Držím palce, ať to vyjde.
Nezbývá než počkat, doktor nic neudělá. Proto je naprd testovat před MS. Možná to normálně dostaneš a člověk by si ušetřil zĺamani
Tak já byla v 5.tt a také jsem špinila, volala jsem druhý den k doktorce, jestli mám vůbec přijít a skoro mi vynadala, že jsem nepřišla hned, když se děje něco, co byt v těhotenství nemá, sice nic neviděla, ale brala mi krev kvůli hodnotám hcg a nakonec z toho bylo mimodelozni
ale to nemusí být stejný případ, jen že si myslím, že není zbytečné si k doktorce zajít a raději být hlídaná.
@luciie88 jasně, ale zakladatelka má teprve dnes termín menstruace ![]()
@Ivanka92 tak pokud to není červená krev a nic tě nebolí tak by to mělo být dobrý ale ted nezbívá nic jiného než čekat..znám plno ženských co měli ms v prvním trimestru
..
zkus zavolat na gyndu a uvidíš co ti řekne ale podle mě zbytečné
Spousta holek tady v různých diskuzí psala, že při první vynechané ms kdy vlastně před MS zjistily že jsou těhu, tak v termínu ms hnědě špinili, asi bych se úplně neděsila, ale pro klid si klidně zavolej k dr..
@Ivanka92 Taky jsem to tak měla. Byla jsem na krvi u obvoďáka a HCG bylo nízké, tak jsem spíš počítala s tím, že to odejde s MS. Ta se nedostavila, ale špinění bylo pořád. HCG bylo mnohem vyšší, tak jsem šla na gyndu. Těhotenství tam bylo, ale byly u něj sraženiny a z nich to bylo. Doktorka mi dala Fraxiparine, aby se rozpustily (mám mutaci krve). To se stalo a teď jsem ve 30 tt. a čekáme holčičku
Rozhodně bych si zavolala na gyndu a řešila to, nic není ztracené
![]()
Holky moc vám děkuji za vaše názory
na gyndu jsem volala a prý nemá cenu tam chodit, prostě počkat a objednat se popřípadě za 4tydny
to bude dlouhý měsíc ![]()
Ahoj holky, mohl by mě někdo poradit? 20.7. jsme s přítelem měli nechráněný sex (mimi by nám nevadilo),25.7.,za 5dnu na to přišla očekávaná MS dle pravidelného cyklu, skončila v neděli, pondělí a úterý nic a od středy mám špinění ale opravdu hnědé a málo. Je mi teda i zvláštně, bolí mě břicho jako kdyby se měla MS dostavit a cítím se i unavená. Je možné těhotenství? Teoreticky bych byla těhotná 14dní ale MS jsem dostala. Děkuji za názory ![]()