Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já ne, ale Victoria Beckhem ano, a úspěšně…Je to sice celebrita, ale anatomicky jsme všichni stejní.
@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice ![]()
@lentilka248 píše:
@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice
to je fakt
Ale zase když si představíš její tělesnou konstituci, tak je div, že vůbec ty děti odnosila
![]()
@lentilka248 píše:
@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice
tak každá smrtelnice má jiný režim…Jako když bych měla tři malý prcky, chlap pořád pryč a bez babiček, tak do toho nejdu. Ale taky může mít děti odrostlé a doma klídek ![]()
@kriistin znám ženskou co má 4 děti císařem. Postavou je jako výše zmíněná Victoria B.
![]()
@Yasminn píše:
to je fakt![]()
Ale zase když si představíš její tělesnou konstituci, tak je div, že vůbec ty děti odnosila
![]()
![]()
![]()
no to je pravda…Při jejích 30ti kilech je div, že 4× otěhotněla a odtahala je do termínu ![]()
@pe-terka píše:
no to je pravda…Při jejích 30ti kilech je div, že 4× otěhotněla a odtahala je do termínu
přesně
![]()
@pe-terka jj, já si představuju sebe, jsem po 2 císařích, podobné konstituce( mne to nepřijde ale v porodnici všichni furt rozebírali, jak jsem hubená), zvaužuju ještě jedno dítě s odstupem..ale s odstupem přesně proto, že jsem bez hlídacích babiček v rozumné dojezdové vzdálensosti, ve 2.patře bez výtahu, s mužem pracujícím v nepravidelném režimu - většinou doma moc není a mívá i pracovní víkendy..takže jestli další těhotenství, tak když bude mladší už samostatný..první ve 20m ještě potřeboval nosit do schodů, dávat do kočárku apod..a 4.je pro mne už nedosažitelný, neb jsem stařena:-)
@lentilka248 píše:
@pe-terka jj, já si představuju sebe, jsem po 2 císařích, podobné konstituce( mne to nepřijde ale v porodnici všichni furt rozebírali, jak jsem hubená), zvaužuju ještě jedno dítě s odstupem..ale s odstupem přesně proto, že jsem bez hlídacích babiček v rozumné dojezdové vzdálensosti, ve 2.patře bez výtahu, s mužem pracujícím v nepravidelném režimu - většinou doma moc není a mívá i pracovní víkendy..takže jestli další těhotenství, tak když bude mladší už samostatný..první ve 20m ještě potřeboval nosit do schodů, dávat do kočárku apod..a 4.je pro mne už nedosažitelný, neb jsem stařena:-)
ty 34 letá stařeno
Jasně, ještě chvíli počkej, až ten mladší povyroste…Ale pak už bych se nebála, budeš mít klid a užiješ si to ![]()
Znám zenu se 4 cisari. Nejstaršímu diteti je 7, nejmladší maly mimino.
Konstituce normalni, celebrita to neni.
@pe-terka no na jedno kolem 40 to ještě možná bude, dvě už nee..
@lentilka248 píše:
@pe-terka no na jedno kolem 40 to ještě možná bude, dvě už nee..
no ab to nebyly dvojčata ![]()
@pe-terka tak to nevím, kam bych je nacpala..já mám děti z břicha obě křivé a zamčkané, vyzáhnout nejdou během toho císaře, tak dvě naráz asi fakt raději ne ![]()
@lentilka248 píše:
@pe-terka tak to nevím, kam bych je nacpala..já mám děti z břicha obě křivé a zamčkané, vyzáhnout nejdou během toho císaře, tak dvě naráz asi fakt raději ne
a jo, ty jsi ten hubenour…Tak to fakt radši ne. Musíš těm vaječníkům domluvit, aby se ani nepokoušely vypustit dvě vajíčka zaráz ![]()