Čtyři císaře

25179
9.10.16 21:47

Já ne, ale Victoria Beckhem ano, a úspěšně…Je to sice celebrita, ale anatomicky jsme všichni stejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
9.10.16 21:52

@farska K tomu asi budeš mít co říct :lol:

• Citovat
  • Upravit
6437
9.10.16 21:52

@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
9.10.16 21:58
@lentilka248 píše:
@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice :mrgreen:

to je fakt :mrgreen: :mrgreen: Ale zase když si představíš její tělesnou konstituci, tak je div, že vůbec ty děti odnosila 8o 8o :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 21:59
@lentilka248 píše:
@pe-terka to sice jo, ale ona asi neměla v těhotenství režim, jako bežné smrtelnice :mrgreen:

tak každá smrtelnice má jiný režim…Jako když bych měla tři malý prcky, chlap pořád pryč a bez babiček, tak do toho nejdu. Ale taky může mít děti odrostlé a doma klídek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
9.10.16 21:59

@kriistin znám ženskou co má 4 děti císařem. Postavou je jako výše zmíněná Victoria B. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 22:00
@Yasminn píše:
to je fakt :mrgreen: :mrgreen: Ale zase když si představíš její tělesnou konstituci, tak je div, že vůbec ty děti odnosila 8o 8o :nevim: :nevim:

no to je pravda…Při jejích 30ti kilech je div, že 4× otěhotněla a odtahala je do termínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
9.10.16 22:03
@pe-terka píše:
no to je pravda…Při jejích 30ti kilech je div, že 4× otěhotněla a odtahala je do termínu :mrgreen:

přesně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.10.16 22:09

@pe-terka jj, já si představuju sebe, jsem po 2 císařích, podobné konstituce( mne to nepřijde ale v porodnici všichni furt rozebírali, jak jsem hubená), zvaužuju ještě jedno dítě s odstupem..ale s odstupem přesně proto, že jsem bez hlídacích babiček v rozumné dojezdové vzdálensosti, ve 2.patře bez výtahu, s mužem pracujícím v nepravidelném režimu - většinou doma moc není a mívá i pracovní víkendy..takže jestli další těhotenství, tak když bude mladší už samostatný..první ve 20m ještě potřeboval nosit do schodů, dávat do kočárku apod..a 4.je pro mne už nedosažitelný, neb jsem stařena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 22:15
@lentilka248 píše:
@pe-terka jj, já si představuju sebe, jsem po 2 císařích, podobné konstituce( mne to nepřijde ale v porodnici všichni furt rozebírali, jak jsem hubená), zvaužuju ještě jedno dítě s odstupem..ale s odstupem přesně proto, že jsem bez hlídacích babiček v rozumné dojezdové vzdálensosti, ve 2.patře bez výtahu, s mužem pracujícím v nepravidelném režimu - většinou doma moc není a mívá i pracovní víkendy..takže jestli další těhotenství, tak když bude mladší už samostatný..první ve 20m ještě potřeboval nosit do schodů, dávat do kočárku apod..a 4.je pro mne už nedosažitelný, neb jsem stařena:-)

ty 34 letá stařeno :mrgreen: Jasně, ještě chvíli počkej, až ten mladší povyroste…Ale pak už bych se nebála, budeš mít klid a užiješ si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
9.10.16 22:21

Znám zenu se 4 cisari. Nejstaršímu diteti je 7, nejmladší maly mimino.
Konstituce normalni, celebrita to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.10.16 22:38

@pe-terka no na jedno kolem 40 to ještě možná bude, dvě už nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 22:41
@lentilka248 píše:
@pe-terka no na jedno kolem 40 to ještě možná bude, dvě už nee..

no ab to nebyly dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.10.16 22:57

@pe-terka tak to nevím, kam bych je nacpala..já mám děti z břicha obě křivé a zamčkané, vyzáhnout nejdou během toho císaře, tak dvě naráz asi fakt raději ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.10.16 23:01
@lentilka248 píše:
@pe-terka tak to nevím, kam bych je nacpala..já mám děti z břicha obě křivé a zamčkané, vyzáhnout nejdou během toho císaře, tak dvě naráz asi fakt raději ne :-)

a jo, ty jsi ten hubenour…Tak to fakt radši ne. Musíš těm vaječníkům domluvit, aby se ani nepokoušely vypustit dvě vajíčka zaráz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí