Nástřih - čím urychlit hojení?

57
2.10.16 20:07

Nástřih-čím urychlit hojení?

Ahoj holky. Jsem dnes 6 den po porodu a nastrih me neminul. Prosim Vas, co jste pouzivaly na rychlejsi zahojeni? Nemuzu si vůbec sednout, vstavat z postele je taky problém. Budu rada za jakekoliv doporuceni. Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
2.10.16 20:09

Já sem používala intimní gel s dubovou kůrou. Poradila mi ji moje porodní asistentka. Koupíš ji v lékárně. Můžu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.10.16 20:10

Ahoj, mně strašne pomohla dubová kůra-gel, koupis v lékárně a hodně omývat vodou…po každém wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.10.16 20:10

@Dantes33 ahoj mně se to zahojilo bez čehokoli a rychle. Jde o to jak dobře tě sešili. Používají se nějaké polštářky na to. Jsou speciální a pak to zkus chladit. Mají existovat i chladící vložky, mrkni na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
2.10.16 20:17

Já jen sprchovala chladnou vodou po každém wc, teď plánuju pro další porod ještě omývat řepíkem…

• Citovat
  • Upravit
32918
2.10.16 20:18

Gel s dubovou kůrou, za týden bylo vše ok. Doporučuje se i hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
2.10.16 20:21

Hned po porodu mi nosila sestricka chladici vlozky gelpad a radila mi curat ve sprse. Neustale sprchovani. V porodnici jsem sedela na nafukovacim kruhu. Dale pomohly koupele v dubove kure a hemagel. Kolegyne mi radila i horske slunicko, ale mela jsem strach ze spaleni intimnich partii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.10.16 20:22

Já jsem byla polatana tak, že jsem měla strach si tam sáhnout, takže jsem jen po každém WC sprchový studenou vodou. Tak 5.den po porodu to začalo být lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
2.10.16 20:27

Mockrát děkuji, zítra hned frcim do lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.10.16 20:35

Oplachovat mirne slanou vodou, to radili mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.10.16 20:46

Sprchový gel s dubovou kůrou Herbalon a užívat Arnicu Montanu homeo 9 nebo 15CH…já byla zahojená hned..držím palce

Arnica montana 15 C - 2× denně 5 granulí pro zmenšení krevních ztrát. Arnika podpoří i zavinování dělohy, opečuje porodní zranění, natržení, nástřih, operační ránu - užívejte ji po celou dobu šestinedělí

Staphysagria 9 C - 2× denně 5 granulí - užívejte v případě nástřihu nebo jizvy po císařském řezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.10.16 20:53

Měla jsem šití málem až na zádech…

sprchovala jsem se skoro furt (sedla jsem si na roh vany, abych se nenamáčela celá) a mazala jsem dubovou kůrou (gel). Jo a taky mi dali ještě Heparin gel, protože se tam udělala velka podlitina… ale to nevím jestli máš.
plavací kruh byl můj kamarád na dva měsíce, protože vleže kojit neumím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.10.16 21:54

Jak už píší holky předemnou, gel s dubovou kůrou, neustále omývat, mně taky dobře posloužila sedací koupel z dubové kůry (dubovku svaříš na sporáku s vodou, přecedíš a naliješ do vany s vodou tak, aby sis sedla a omyla hráz.) Já jsem sedávala max 5 minut, dvakrát denně a i když jsem byla kvůli vexu šitá fakt hodně, pomohlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
2.10.16 23:40

@Dantes33 mithra -gel na hráz. Do týdne ani ne jsem nevěděla že mi něco jako nastrih dělali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.16 11:02

Nejlepsi je gel s dubovou kurou a co nejvice se oplachovat vodou a do 3 tydnu jsem mela klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí