Bidet v porodnici

27692
29.9.16 16:02

@laskonka543 v které konkrétně byla jsem ve třech a nikde nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
29.9.16 16:04

Ve Strakonicích není, dokonce tam není není sprška u wc, což bych předpokládala :-(

• Citovat
  • Upravit
27264
29.9.16 16:16
@laskonka543 píše:
Bývá v porodnici bidet? Myslím hlavně jihočeské porodnice.

Tábor a Písek taky ne. V Táboře WC a sprcha na pokoji, sprcha bezbariérová, Písek WC na pokoji(alespoň na tom, na kterým jsem byla já) a wc na chodbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
29.9.16 16:18
@laskonka543 píše:
Bývá v porodnici bidet? Myslím hlavně jihočeské porodnice.

tak to je sen, tak banální věc, která je běžná kdekoliv, jen ne v nemocnici.
Můj gynekolog tuto vymoženost má, je to super. Není nic horšího, než jít na prohlídku v odpoledních hodinách bez mytí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.16 16:23

Mě to v porodnici přijde trochu zybtečný, jelikož stejně po použití wc jsem fičela do sprchy, nehledě na to, že čůrání mě štípalo a čůrala jsem přímo ve sprše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
29.9.16 17:00

Ne, nebyva. Řešila jsem to buď sprchou, ktera byla hned vedle wc, nebo pet lahví s uzávěrem kterou jsem si osplichla spodek hned nad mísou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
29.9.16 17:03
@laskonka543 píše:
A co Budějky a Hradec? A musí být úzkostná hygiena po každém wc i když není nástřih? A čurání štípe jako do nástřihu?Příspěvek upraven 29.09.16 v 16:25
Úzkostná ne, ale zvýšená jo. U druhého jsem nástřih ani jiné poranění neměla, ale hygienu popsanou výše jsem dodržovala, i doma. Poprvé byl malý nástřih a první dny to trochu štípalo, ale dalo se to. Doma jsem mazala gelem s dubovou kůrou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
29.9.16 17:32
@Krrysa píše:
Mě to v porodnici přijde trochu zybtečný, jelikož stejně po použití wc jsem fičela do sprchy, nehledě na to, že čůrání mě štípalo a čůrala jsem přímo ve sprše…

Taky bych řekla, že v porodnici je spíš skoro zbytečné to WC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
29.9.16 17:34

Ja zase nechapu, proc do sprchy, kdyz by to spravil ten bidet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
29.9.16 17:41

@Cuddy No, doma máme obojí a tedy pokud nejsem komplet oblečená, což je svlíkání do sprchy opruz, tak rozhodně volím tu sprchu, protože je to příjemnější, než honit ten ne úplně ideálně směrovatelný tok z bidetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.16 17:42

@Cuddy tak třeba já jsem si myla spodek mýdlem s dubovou kůrou, kolikrát jsem ten zadek měla spocenej úplně celej, potřebovala jsem čůrat ve stoje ve sprše, prostě mě to bidet nevyřešil..
@j.a.n.i1 a židle u stolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
29.9.16 17:45

@Krrysa Tak s židlí já problém neměla, ani po jednom porodu… A při velikosti pokojů se jedlo na chodbě, což jde u stolu běžné výšky ve stoje sakra blbě, ale je fakt, že by možná barové pulty měly něco do sebe a i by se kolem toho lépe chodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.16 18:01
@DanielaD píše:
tak to je sen, tak banální věc, která je běžná kdekoliv, jen ne v nemocnici.
Můj gynekolog tuto vymoženost má, je to super. Není nic horšího, než jít na prohlídku v odpoledních hodinách bez mytí :,(

DÍKY, na tohle se chci už dlouho zeptat, zda to někde je, je to věc, která mi u doktorů zoufale chybí!
Takže vždycky z práce rychle domů.. sprcha a pak doktor :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
29.9.16 18:10

V porodnici jsem neviděla, ale můj gynekolog má wc, bidet, umyvadlo a i sprchu, tu jsem ale zatím nevyužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.16 19:18

@j.a.n.i1 já měla problém po první dceři a to velikej.. ale sousedky jedly zásadně ve stoje u parapetu :mrgreen: naštstí po dalšíxh porodech už jsem byla jako laňka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí