4 dny nezaměstnaná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Datum podpisu je zároveň ukončení původního pracovního poměru, respektive vznik nového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud podepíšeš a nastoupila jinde nemusíš nic. Pokud by to nevyšlo tak pak rovnou na UP
- Citovat
- Upravit
Tak předně, na ÚP se nikdo hlásit nemusí. Hlásí se jen ti, co a) potřebují sociální dávky, b) nechtějí platit zdravotko, c) neumí si najít práci. Jiný důvod to nemá a už vůbec to není povinnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nechceš za ty 3 dny podporu v nezaměstnanosti tak nic neřešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S úřadem práce nic nemusíš. Dokonce ani není povinnost hlásit se na pracák, i kdyby chtěl být někdo bez práce 10 let, osobní volba. Jen je potřeba platit zdravotku. Takže bych se poptala na zdravotní pojišťovně, kolik bude stát ty 4 dny zdravotní pojištění, at tam pak nemáš dluh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
S úřadem práce nic nemusíš. Dokonce ani není povinnost hlásit se na pracák, i kdyby chtěl být někdo bez práce 10 let, osobní volba. Jen je potřeba platit zdravotku. Takže bych se poptala na zdravotní pojišťovně, kolik bude stát ty 4 dny zdravotní pojištění, at tam pak nemáš dluh.
Pojisteni se plati po mesicich. Ne po dnech. Nemusi resit nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co bys delala na urade prace? Zaregistrovala se, aby ti hledali praci, kdyz 3 dny na to nastupujes do prace? To opravdu nemusis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Pojisteni se plati po mesicich. Ne po dnech. Nemusi resit nic.
Aha, tak to mám jeste staré informace. Zas je pravda, že tohle jsem dlouho nemusela řesit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
Aha, tak to mám jeste staré informace. Zas je pravda, že tohle jsem dlouho nemusela řesit
To nevim, takto to bylo uz pred 9 lety. To by prave musela byt nejaka novinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat, jelikož je víkend a do pondělí čekat nechci chichi.
16.10. Mám podepsat dohodu o rozvázání pracovního poměru..
20.10. Mám podepsat novou smlouvu v novém zaměstnání.
Jak to řešit co se týče úřadu práce a 4 dny nezaměstnanosti? Nemám s tím zkušenost a na netu jsem se nedocetla nic než že se musím nahlásit do 3 dnů.. jen se chci zeptat zda musím když mám už domluvenou práci nebo…
Děkuji za odpověď.