Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.
Už 4 den mám na testech ducha. Dnes je to zároveň druhý den, kdy mi mešká MS.
Mám hrozný tlak v podbřišku, bolí mě prsa a je mi na zvracení. Ale ty nesílící čárky mi přijdou divné. Měla bych dnes být plus mínus 13 DPO (tento měsíc jsem ovulaci úplně nesledovala). Měl to někdo stejně?
Ta fotka je strašné ve tmě. Na tom horním testu vidím docela pěknou čárku, pokud meškáš, vypadá to nadějně ![]()
@lucynka25 musela jsem tu fotku poupravit, aby to šlo vidět i na telefonu. Úplně nahoře je pondělní test a úplně dole z dnešního rána
@Polnicek25 jakou máš citlivost testu? Nejlepší je 10 a za mě spolehlivé testy jsou z Dr Maxe a taky ranní moč.
@lucynka25 mám mamatesty s citlivostí 10. Všechny kromě toho prvního dělány hned z první ranní moči
Já paradoxně měla vždy v začátcích čárku silnější odpoledne než ráno, možná proto se ten test, co není z první ranní moči, zdá silnější, třeba to budeš mít stejně ![]()
Držím palečky, ať to dopadne, jak si přeješ ![]()
@Klarusa1999 byla jsem dnes u doktora, jelikož mám v podbřišku šílený tlak a nedalo se to už vydržet. Neviděl nic, což je logické. Pro mě naštěstí neviděl ani cystu, na které jsem jednu dobu dost trpěla. Nicméně z krve bylo HCG v hranici “netěhotná”, takže z toho asi nic nebude ![]()
@Polnicek25 Tak to je mi líto
aspoň, že to není ta cysta. Držím palce, ať se poštěstí v dalším cyklu ![]()
@Klarusa1999 děkuju. Už se snažíme skoro rok. A za poslední 4 měsíce se tohle stalo už potřetí ![]()
Když nesílí čárka je to většinou biochemické těhotenství je mi lito ať se brzy zadaří ♥️
@lucynka25 dokud nepřišla MS, tak stále doufám. Uz se mi jeden měsíc stalo, že jsem měla “ovulační krizi” a tím pádem se mi ovulace posunula skoro o týden.
Dle doktorka to asi šanci nemá, ale dokud to nedostanu, tak není jisté nic. Tak uvidíme ![]()
@Polnicek25 pozor na mamatesty
Takové čárky dělají téměr vždy, bohužel, i když se o těhotenství vůbec nejedna.
Tak já mám s nimi zkušenost, že když jsem těhotná nebyla, nevyhodilo mi to ducha ani jednou.
Všechny tyhle duchy mi doktorka vždycky potvrdila z krve, že tam HCG opravdu je. Ale vždycky to odešlo.
Tak ja pravý opak. Mamatest mě dohnal dvakrát na krev. Dvakrát ukázkový duch, několik dni po sobě a krev negativní ![]()