Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, prosím o radu, shánim golfáč a narazila jsem na 4Baby Guido za příznivou cenu. Máte ho někdo? Jak jste spokojení? Mně se na něm líbí, že má odpružení a spojenou rukojeť. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Díky ![]()
Přidávám se k dotazu, má někdo tento kočárek a podělí se o zkušenosti? Děkujiii ![]()
Má někdo prosím tento kočárek a podělí se o názory? Děkujii ![]()
Zdravím.Tak já to riskla a už ho mám doma…a jsem totálně nadšená:-)za ty penízky myslím že super…mám fialový:-)Spojená rukojeť,jednoduché polohování do lehu,prostorný košík,nánožník a celkem i skladnost:-)Jezdí se sním krásně,tak snad vydrží:-)
Tak jen dodám…jediné co chybí je pláštěnka,ale dá se dokoupit univerzál…kočárek je z jemnější látky,jakoby jemný šusťák…ale ne ten pevný,tak myslim,že by se hned promočil.Přední kolečka se dají zaaretovat a jsou bezva odpružená…jezdíme i kamínky a bez problémů.Máme v něm už i zimní pytel a díky nánožníku bezva.Malá je fakt nadšená a já taky…tak doufám,že vydrží:-)))))
Terry, já mám 4baby zicco, taky super, ale po měsíci užívání mi celý vyjel ze švů, nánožník se rozpáral, budu reklamovat. Jinak je fajn.
To mě mrzí,to je škoda:-(((byla bych nerada aby se nám něco takového stalo,jsem z něj vážně nadšená:-)
Dobrý den, @ tery44, chci se zeptat, jestli i po pár měsících použivání tohoto kočárku jste z něho nadšená. Nikde nemůžu najít jak vypadá složený, jestli se nám vleze do kufru. Chci si ho teď koupit, tak budu moc ráda za Váš názor. Děkuji
Tak já jsem s ním naprosto spokojená,na mé občasné výlety je dostačující…zvládá i kamenitý terén,kolečka jsou veliká,plánujem s ním dovču na Šumavě
Jediná nevýhoda je polohování zad…je na druk a když malou zvedám z lehu do sedu,je to dost těžké…ale chce to cvik(nevím jak to mají jiné golfky) Krásně se v něm vyspinká i v 16 měsících je prostorný.Jinak je lehoučký,dobře ovladatelný.Nevím co bych ještě napsala,nejsem náročná a nemám moc srovnání… ![]()
@tery44 píše:
Tak já jsem s ním naprosto spokojená,na mé občasné výlety je dostačující…zvládá i kamenitý terén,kolečka jsou veliká,plánujem s ním dovču na ŠumavěJediná nevýhoda je polohování zad…je na druk a když malou zvedám z lehu do sedu,je to dost těžké…ale chce to cvik(nevím jak to mají jiné golfky) Krásně se v něm vyspinká i v 16 měsících je prostorný.Jinak je lehoučký,dobře ovladatelný.Nevím co bych ještě napsala,nejsem náročná a nemám moc srovnání…
A jak je skladný? Jak se skládá?
Skládá se jednoduše a na ležato,asi jako podvozek u klasických kočárů,ten samý systém…nejde tedy úplně na placato,ale přijde mi skladný…jak jsem již psala,nemám srovnání
navíc máme veliký kufr(zabere ho tak ze čtvrtky)takže pro mě skladnost při výběru nebyla prioritou ![]()
Chtěla bych se zeptat, jak jste vysoká a jestli o něj nezakopáváte? Moc díky!! Olga