4Baby Guido

5230
16.8.11 10:08

4Baby Guido

Ahojky, prosím o radu, shánim golfáč a narazila jsem na 4Baby Guido za příznivou cenu. Máte ho někdo? Jak jste spokojení? Mně se na něm líbí, že má odpružení a spojenou rukojeť. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
anicka5678
27.9.11 16:04

Přidávám se k dotazu, má někdo tento kočárek a podělí se o zkušenosti? Děkujiii :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5230
1.10.11 19:42

Já nakonec pořídila Babydesign Tiny a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra19
18.10.11 12:57

Má někdo?

Má někdo prosím tento kočárek a podělí se o názory? Děkujii :kytka:

• Citovat
  • Upravit
tery44
8.11.11 20:22

Zdravím.Tak já to riskla a už ho mám doma…a jsem totálně nadšená:-)za ty penízky myslím že super…mám fialový:-)Spojená rukojeť,jednoduché polohování do lehu,prostorný košík,nánožník a celkem i skladnost:-)Jezdí se sním krásně,tak snad vydrží:-)

• Citovat
  • Upravit
tery44
9.11.11 12:46

Tak jen dodám…jediné co chybí je pláštěnka,ale dá se dokoupit univerzál…kočárek je z jemnější látky,jakoby jemný šusťák…ale ne ten pevný,tak myslim,že by se hned promočil.Přední kolečka se dají zaaretovat a jsou bezva odpružená…jezdíme i kamínky a bez problémů.Máme v něm už i zimní pytel a díky nánožníku bezva.Malá je fakt nadšená a já taky…tak doufám,že vydrží:-)))))

• Citovat
  • Upravit
3241
9.11.11 16:43

Terry, já mám 4baby zicco, taky super, ale po měsíci užívání mi celý vyjel ze švů, nánožník se rozpáral, budu reklamovat. Jinak je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tery44
9.11.11 19:06

To mě mrzí,to je škoda:-(((byla bych nerada aby se nám něco takového stalo,jsem z něj vážně nadšená:-)

• Citovat
  • Upravit
5
8.3.12 14:57

4baby guido

Dobrý den, @ tery44, chci se zeptat, jestli i po pár měsících použivání tohoto kočárku jste z něho nadšená. Nikde nemůžu najít jak vypadá složený, jestli se nám vleze do kufru. Chci si ho teď koupit, tak budu moc ráda za Váš názor. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
6.6.12 08:44

Vy co máte tento golfáč, jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tery44
6.6.12 20:00

Tak já jsem s ním naprosto spokojená,na mé občasné výlety je dostačující…zvládá i kamenitý terén,kolečka jsou veliká,plánujem s ním dovču na Šumavě :-) Jediná nevýhoda je polohování zad…je na druk a když malou zvedám z lehu do sedu,je to dost těžké…ale chce to cvik(nevím jak to mají jiné golfky) Krásně se v něm vyspinká i v 16 měsících je prostorný.Jinak je lehoučký,dobře ovladatelný.Nevím co bych ještě napsala,nejsem náročná a nemám moc srovnání… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2847
6.6.12 20:25
@tery44 píše:
Tak já jsem s ním naprosto spokojená,na mé občasné výlety je dostačující…zvládá i kamenitý terén,kolečka jsou veliká,plánujem s ním dovču na Šumavě :-) Jediná nevýhoda je polohování zad…je na druk a když malou zvedám z lehu do sedu,je to dost těžké…ale chce to cvik(nevím jak to mají jiné golfky) Krásně se v něm vyspinká i v 16 měsících je prostorný.Jinak je lehoučký,dobře ovladatelný.Nevím co bych ještě napsala,nejsem náročná a nemám moc srovnání… :mavam:

A jak je skladný? Jak se skládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tery44
7.6.12 12:15

Skládá se jednoduše a na ležato,asi jako podvozek u klasických kočárů,ten samý systém…nejde tedy úplně na placato,ale přijde mi skladný…jak jsem již psala,nemám srovnání :think: navíc máme veliký kufr(zabere ho tak ze čtvrtky)takže pro mě skladnost při výběru nebyla prioritou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tery44
7.6.12 12:18

:palec: Tady dodávám fotečku z reálu…

• Citovat
  • Upravit
zajeci
10.7.12 09:30

Chtěla bych se zeptat, jak jste vysoká a jestli o něj nezakopáváte? Moc díky!! Olga

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4