4 letá si dělá dobře :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.11.16 20:02

Jak pisou holky-je to normalni a prirozene, jen ji vysvetli, ze to ma delat kdyz je sama-v postylce, ve vane, v pokojicku atd.
Snaz se nedavat najevo znechuceni, ktere zcela nepochopitelne vyzaruje z tveho uvodniho prispevku.Ty si snad sama dobre nedelas? Ano, muze se to zdat divne u tak maleho ditete, ale ve vysledku za to mas byt spis rada-zajima ji vlastni telo, sexualita. Jiste bys nechtela vychovat frigidni nebo sexualne zakomplexovanou slecnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.11.16 20:05

Mimochodem byla tu nedavno podobna diskuze a prispely do ni nezavazne na sobe dve pani ucitelky z ms a obe se shodly, ze pred nebo po polednim spanku toto bezne dela tak tretina az pulka tridy ;) Pry jen tisi zvukove projevy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:09

@unuděná až tak znechucená jsem nebyla, tak jak to asi vyznělo jen zrovna jsem to psala když zrovna měla ty svoje zvuky, tak jsem za ní šla sklidnila se a byla potichu, to mi nevadí právě mě zaráží tak malé dítě že to je a že to až tak prožívá :kytka: uklidnili jste mě za to vám děkuji :) u nás se taky o tom málo mluvilo, ale já s manželem o tom mluvím a chci aby ani děti se toho nebáli, ale toto bylo už i na mě moc :mavam: :andel:

• Citovat
  • Upravit
962
17.11.16 20:15

Si precti Z. Freuda a pochopis, jak pisou nade mnou, vysvetli kde to muze delat a kde ne, je to fakt normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.11.16 20:18

Dneska nedávají výměnu maželek?

• Citovat
  • Upravit
759
17.11.16 20:32

Jak psaly holky vyse, je to normalni. Jak popsal Freud jedno ze stadii psychosexualniho vyvoje, tzv. falicke stadium, melo by to prejit pak nastupem do skoly, kdyz se pozornost zameri zase jinym smerem a vrati se pak ta prava sexualni energie v puberte.
Kazde dite to dela, ja si taky pamatuji, ze jsem to delala. Nezadelavej na komplexy do budoucna. Vypada to asi zvlastne, a ze ma vzdechy, no tak ji to asi dela dobre, jinak by to nedelala ze. Jen vysvetlit, ze na verejnosti ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 20:36

@Hanney komentář tochu mimo ne? :cert: a ne opravdu dnes nedávají výměnu manželek, tak se asi nudím :zed:

• Citovat
  • Upravit
650

Na slovenskom modrom konikovi sa toto riesilo. A vacsina mamiciek tiez bola aby to bolo dietatu dovolene - podla mna preto, lebo to nebolo ich dieta. Ina mamicka pisala ze to dcere zakazala. Robila to ciele pocas nejakej doby. A bolo po probleme. Nevidim rozdiel v zakaze skakat z plota a robit si dobre - je to dieta a vnima mozem/nemozem. Nemyslim si ze by to v buducnosti nejako ovplyvnilo jej vztah k sexu. Zjavne je na to geneticky dobre naladena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jinak všem ostatním děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
650
17.11.16 20:39

A byt to moje dieta - tak neexistuje. Zakazem odkazite. Poviem ze nie a koniec. V 4 rokoch ma riesit uplne ine veci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
17.11.16 20:42
@Xsenova píše:
A byt to moje dieta - tak neexistuje. Zakazem odkazite. Poviem ze nie a koniec. V 4 rokoch ma riesit uplne ine veci :cert:

Rovnou mu tu pracku usekni, co si tam má co sahat, když je to jen na čurání :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3336
17.11.16 20:44

@Xsenova Tak s tim tedy zasadne nesouhlasim. Moje dite, cizi dite - nechapu proc bych tomu svemu mela zakazovat sahat na sebe. Prijde mi to podobne jako kdybych mu zakazovala podrbat se na zadeli kdyz ho tam neco svedi (taky se drbu, jen v soukromi). Ublizuje si tim snad? Ne. A co se psychiky tyce, fakt to zakazovani muze mit negativni vliv. On psychicky blok neni videt a je to velky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.11.16 20:57

Tady ty chytracky viz. „jak to neni normalni a zakazat“ : prectete si proboha neco z psychologie. Predskolni vek ma velky vliv na budouci zivot, oidipuv a elektrin komplex vznika prave ve falickem obdobi (3-6let). Jestli si predstavujete ze si ve 20 rekne, mam problem v sexualni, partnerske ci jine oblasti, to je urcite tim, ze mi mamka zakazovala masturbaci a tabuizovala sex…tak to tak vazne nefunguje, nejaky komplex tak muze vzniknout a pricina se treba odhali az po dlouhodobe terapii…
Nerikam ze za kazdou cenu to komplex vyvola, aby tu zas nekdo neprekrucoval. Ale jestli se nad tim znechucujete a chcete zpraskat dite varechou, kdyz onanovalo, tak nejste vy normalni a muze to byt prave pristupem vasich rodicu k vam v tomto veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.11.16 21:00
@Anonymní píše:
Dělá to i ve školce, je to takový malý špunt nechápavý má 3,5roku, jinak to vysvětlíte 5letému než takovému prckovi ještě :,( nebiju ji za to ne, nechci aby měla nějáké trauma, ale ty pazvuky

Syn to dělá taky, začal asi tak nějak před třetím rokem a vyloženě se takto každý den uspává.. neřeším, jen když mi to začne dělat uprostřed obýváku, snažím se vysvětlit ať toho buď nechá, nebo si jde do pokojíčku, také to zatím moc nechápe (má vývojovou dysfázii), ale stejně s tím nic moc neudělám. Prostě ji nech a snaž se vysvětlovat, nic víc stejně neuděláš, není jediná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 21:00

Jako dite jsem to taky delala a pamatuju se, ze mamka to taky „chtela resit“ - napr. se me ptala proc to delam a vim, ze mi ty otazky byly desne neprijemny, nedokazala jsem povedet proc to delam, ale citila jsem se pak spatne, ze delam neco spatnyho.

Coz neni dobre, protoze normalni to je, to dite samo nevi co to znamena, je mu proste u toho dobre.

Ja tedy souhlasim s vyse uvedenym, ze jen vysvetlovat, aby to nedelala na verejnosti.

Podle me matky, co „by to svym detem zakazaly“ a maji dojem, ze tohle se ma resit s psychologem, tak podle me jsou cakly spis ty matky nez ty deti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML