Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Potřebuji poradit s problémem mého 4 měsíčního synka, před cca 10 dny dostal rýmu kašel a nechtěl papat tak sem ho do mlíčka nenutili (sme na umělý) nyní je již zdráv a mlíko do něj nedostanu ani kdybych se stavěla na hlavu , plive ho, začne brečet když mu ho chci dát a co je horší, přestal mi v noci spát a pořád pláče myslím že hlady ale ani přesto si mlíko nevezme, zkoušela jsem kaše a taky nic, jediné co vypije je čaj a nebo zchutí zblajzne přesnídávku ale to mlíko ne co mám dělat (prosím nepiště ať si dojdu k DR)Děkuju
Laskecka píše:
A co zkusit vyměnit mléko? Třeba mu nechutná
TO my nenapdalo, protože doposud nám chutnalo a takhle z ničeho nic ho prostě nechce
ahoj a to nevypije opravdu vubec nic?no mě to malá taky chvilku dělala,tak jsem vysadila caj!chutnal jí totiž víc jak mléko a zaplnila si jím žaludek! a pak ji nezbylo nic jiného nez si vypít to mléko, taky jí krmim v polospánku,zavynu do deky ,dám do houpačky a když už skoro spí dám flašku.dřív mě pila i 200ml teď nedá víc jak 120ml ve4m ,ale za 4 týdny přibrala víc jak kilo tak jí to asi bohatě stačí,jinak kdy ste začli s příkrmy?nám dr.radila počkat až do 6m i když jsme na UM,je pravda že mlíčko jí moc nejede,ale hlady určitě netrpí když přibírá tolik,třeba jí ta kaše a přesnídávky stačí ,vždyť je ještě maličká ![]()
adrianaaa píše:
ahoj a to nevypije opravdu vubec nic?no mě to malá taky chvilku dělala,tak jsem vysadila caj!chutnal jí totiž víc jak mléko a zaplnila si jím žaludek! a pak ji nezbylo nic jiného nez si vypít to mléko, taky jí krmim v polospánku,zavynu do deky ,dám do houpačky a když už skoro spí dám flašku.dřív mě pila i 200ml teď nedá víc jak 120ml ve4m ,ale za 4 týdny přibrala víc jak kilo tak jí to asi bohatě stačí,jinak kdy ste začli s příkrmy?nám dr.radila počkat až do 6m i když jsme na UM,je pravda že mlíčko jí moc nejede,ale hlady určitě netrpí když přibírá tolik,třeba jí ta kaše a přesnídávky stačí ,vždyť je ještě maličká
s příkrmy bych nezačla jen sem to v noci prostě nevydržela když neustále brečel a mlíka si ani necucl tak sem mu zkusila dít do flašky přesnídávku a at mu neuvěřitelně chutnala, jenže je malinkej na to aby nepil mlčko a jedl jen přesnídávky proto sem mu jí teď nedala a už 2 noci nespím
a co mu dávat mlíko ve spánku, tak jsem to dělala já když mi ho prcek přestal pít. ![]()
a zkoušela jsi ho krmit když spinká?taky ho muže bolet bříško,zkusila bych ještě udělat Um z čajové vody,třeba mu to zachutná,co dáváš za přesnídávku?není sladká,to by mohl být taky problém,kaše bych ještě nedávala určitě,mohlo by to být ještě horší,jinak už asi nevim co poradit možná dát do mlíčka i trochu té přesnídávky,ale to nevim jestli pujde
my taky bojujem s mlíčkem,když je bdělá tak je všechno zajmavější než jídlo ![]()
motika píše:
a co mu dávat mlíko ve spánku, tak jsem to dělala já když mi ho prcek přestal pít.
děkuju za radu zkusím to v tom spánku ![]()
ivuss píše:motika píše:děkuju za radu zkusím to v tom spánku
a co mu dávat mlíko ve spánku, tak jsem to dělala já když mi ho prcek přestal pít.
Laskecka píše:
Tak jak jsi dopadla? Ještě mě napadlo koupit nějaké UM, které je sladčí, jestli ona mu právě ta sladká přesnídávka nezachutnala tak, že už prostě nic jiného nechce.ivuss píše:motika píše:děkuju za radu zkusím to v tom spánku
tak ve spánku jakžtakž vypil flašku za noc, aspoň něco snad se to zlepší