4měsíční nechce pít čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
7.11.12 14:20

4měsíční nechce pít caj

Ahoj maminky moje dcerka je od narozeni na um teď ji sou 4měsíce a nechce vůbec pít přitom je to pri um pri hodně důležité už jsem zkoušela snad všechno. Caj vodu. Zvedá se ji stohovatelný žaludek:( nemáte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
7.11.12 14:26

Nedělala bych si z toho vrásky. Kdyby měla žízeň tak si dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.11.12 14:27

To ze se pri UM musi caj uz davno neplati..Moje deti byly obe na UM trochu caje vypili az hodne po pul roce a ziji..Navic nejsou zadna vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.11.12 14:46

Já bych to tak nehrotila, naše taky pije jenom když má fakt žízen, to vypije i pulku lahvičky, jindy třeba nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.11.12 14:49

Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsude :( tak se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.11.12 14:51
@Barborka4 píše:
Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsude :( tak se bojim
:mrgreen: :mrgreen:
to je přesný! jako bych slyšela mojí babičku…a udělej jim fenyklový čaj, at je nebolí břicho..a ve čtyřech týdnech jsem jim měla mačkat šťávu z mrkve přes gázu.. :mrgreen: :mrgreen:
fakt to nech být..pokud je mimčo v pohodě, tak žízeň nemá..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.11.12 14:52
@Barborka4 píše:
Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsude :( tak se bojim

No jo maminka… :-). Dneska jsou ty UM fakt jiny nez za nas, jsou podobnejsi MM a u kojeni se caj taky nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
7.11.12 14:55

Hele, fakt nemusí. ;) Tady je moc hezký článek http://www.maminkam.cz/…cu-a-batolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.11.12 14:59

Dekuji tak jste me uklidnily ja si uz myslela ze jsem ta nejhorsi mama na svete:) protoze porad posluchat ale to musi pit cajik atd je pro me hrozny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.11.12 14:59

@Fíková :kytka: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.11.12 21:24

Přesně jak píšou holky, mám tříměsíční holčičku, od narození plně na UM a čaj nepije vůbec a vodu jen tak po lžičkách a to jen občas. Pediatr říkal, že fakt není nutný, aby se přidávaly tekutiny pokud dítě samo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
8.11.12 19:03

Holky ještě další otázka jak zjistím že už potrebuje napít? Že ma žízeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.12 22:05

Zkoušej vodu nebo čaj nabízet, jedině tak zjistíš, že má žízeň, že se prostě napije :) Ale ono to trvá, než si tu jinou tekutinu než mlíko vezmou, tak buď v klidu. Prostě to nabízej a ona se to naučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí