4měsíční nechce pít čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
4měsíční nechce pít caj
Ahoj maminky moje dcerka je od narozeni na um teď ji sou 4měsíce a nechce vůbec pít přitom je to pri um pri hodně důležité už jsem zkoušela snad všechno. Caj vodu. Zvedá se ji stohovatelný žaludek:( nemáte nějakou radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To ze se pri UM musi caj uz davno neplati..Moje deti byly obe na UM trochu caje vypili az hodne po pul roce a ziji..Navic nejsou zadna vedra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to tak nehrotila, naše taky pije jenom když má fakt žízen, to vypije i pulku lahvičky, jindy třeba nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsude
tak se bojim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborka4 píše:
Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsudetak se bojim
to je přesný! jako bych slyšela mojí babičku…a udělej jim fenyklový čaj, at je nebolí břicho..a ve čtyřech týdnech jsem jim měla mačkat šťávu z mrkve přes gázu..
fakt to nech být..pokud je mimčo v pohodě, tak žízeň nemá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborka4 píše:
Prave me mama porad cpe do hlavy jak musi pit pri um posloucham to skoro vsudetak se bojim
No jo maminka…
. Dneska jsou ty UM fakt jiny nez za nas, jsou podobnejsi MM a u kojeni se caj taky nemusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, fakt nemusí.
Tady je moc hezký článek http://www.maminkam.cz/…cu-a-batolat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji tak jste me uklidnily ja si uz myslela ze jsem ta nejhorsi mama na svete:) protoze porad posluchat ale to musi pit cajik atd je pro me hrozny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píšou holky, mám tříměsíční holčičku, od narození plně na UM a čaj nepije vůbec a vodu jen tak po lžičkách a to jen občas. Pediatr říkal, že fakt není nutný, aby se přidávaly tekutiny pokud dítě samo nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ještě další otázka jak zjistím že už potrebuje napít? Že ma žízeň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušej vodu nebo čaj nabízet, jedině tak zjistíš, že má žízeň, že se prostě napije
Ale ono to trvá, než si tu jinou tekutinu než mlíko vezmou, tak buď v klidu. Prostě to nabízej a ona se to naučí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit