Roční dítě - od kdy dávat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
590
5.11.12 11:08

roční dítě - od kdy dávat

Ahoj holky, je nám čerstvě rok, potřebuji se poradit, od kdy mohu dávat:
1. vejce včetně bílku
2. zatím jsme koupali pouze v olejčíku z lékárny, od kdy jste používaly šampon a pěnu do koupele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
5.11.12 11:11

Bílek se od roka může dávat. V olejíčku je nejlepší koupat co nejdéle a s pěnou to střídat. Šampon jsem začala používat, až bylo na hlavě něco k mytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.11.12 11:12

Od roka davam k jidlu temer vse. :kytka: (mleko pouze plnotucne)
A sampon a penu do koupele pouzivam od narozeni. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
5.11.12 11:14

Já dávala celé vejce cca od 11.měsíců. To malá prvně ujedla tátovi vaječinu a nic jí nebylo :)
A šampon jsem používala od 6.měsíců. Malá měla hodně vlasů a dlouhé a husté a jak v nich měla pak občas příkrm, tak to jinak nešlo :-D
Pěnu do koupele nepoužívám vůbec, vysušuje.

• Citovat
  • Upravit
47759
5.11.12 11:24

Celé vajíčko dávám od roku, co se týká koupání, hlavičku myju samponem, tělo jenom vodou, ruce, zadecek, přirození a nožičky dětským mýdlem a po koupání ničím nemazu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.11.12 11:27

Děcka mi od roka jedli už všechno :think: šampon se sprcháčem od narození :lol: pěnu nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.11.12 11:34

S vejcem neporadím, my dáváme zatím jen žloutek jednou týdně, malé je 7,5 měsíce
Na koupání používám mycí gel od Nivea a to od narození ale nepřeháním to. Pěnu nepoužívám, to je podle mě zbytečné. A po koupání už ničím nemažu, mazala jsem cca do 2 měsíců olejíčkem Nivea ale teď už ne a v pohodě, malá nemá nijak suchou pokožku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.11.12 11:39

V roce uz jedla mala vse s nami…a penu teda nesnasela…tu dostava at ted..ted uz ji bavi..a sampon sem pouzivala tak od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.11.12 11:50

Vajíčko dávám celé tak od 10M (v polívce vymíchané, vaječnici a pod.)
a cca od 9M koupu „gelem“ od Johnson&Johnson co je na vlásky i tělo. Do té doby sem ho myla olivovým mýdlem od manufaktura nebo Nivea nutri baby gelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.11.12 12:08

Vysušovat pokožku nebudu ani po roce, teakže buď nic nebo weleda koupel nebo manufaktura olejová koupel, bílek zatím neměl. je mu 11m, asi prostě musíš zkusit, je to silný alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
5.11.12 12:10

Celé vajíčko asi od 10m šampon tak od půl roku a pěnu do koupele od narození ale ne denně. Pokožku jsem mazala excipialem u lipolotio asi do půl roku, pak už ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.11.12 13:10

Vejce cca od roka.
do koupele dávám tak 2× týdně přírodní tekuté mýdlo nebo pěnu už od té doby co je ve velké vaně. 9m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.11.12 13:13

http://www.alergieimunita.cz/…aku-kojence/ zajímavé postřehy o tom, kdy co zavádět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
5.11.12 13:24

Tak vajicko davam cele zhruba od roka, zadny problem. Penu do koupele jeste ne, protoze malej porad cuca zinku a ja nechci, aby mi pil mydlovou vodu. Tak se koupe v samotne vode a ke konci ho umyju mydlovou a osprchnu. Penu mu budu davat, az vyroste z toho cucani. Sampon zatim nepouzivam, vlasky myju tou mydlovou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.11.12 13:41

Malá je nejedlík, takže dostává naše jídlo, to na ní alespoň trochu zabírá.. Takže bílek už jí.. Máme šampóny a mycí gely a bublinkovou koupel - vše od Sebamedu už od narození (dárkovej koš od sestřenek :mrgreen: ) Vlásků moc nemá, tak šampón šetřím, ale jinak jí při koupání parkrát do měsíce ovoním.. Zrovna u toho Sebamedu se nebojím.. První měsíce jsem nemydlila, ale tak od toho půlroka jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí