Netradiční kombinace chutí

3239
2.11.12 21:55

Netradiční kombinace chutí

Ráda bych se inspirovala a obohatila náš jídelníček. Jaké jsou vaše netradiční kombinace chutí a jídel. Poslední dobou jsem si zamilovala kozí sýr v kombinaci s medem. Poraďte mi více kombinací, které jsou zaručeně k vyzkoušení. děkuji :P a jídlu zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
2.11.12 22:05

Já si dávám sojovku na kečup nebo do majolky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.11.12 22:09

Kdyz jsem jeste bydlela u nasich, tak tatka delaval spagety s rizkama a jablenym pyre :D kupodivu to byla fakt mnamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
2.11.12 22:17

Krevety s medem a chilli, ale to neni tak neobvykla kombinace :think:
Ted se cpu cerstvym orechovym chlebem s zerve, ve kterzm jsou mandle a ananas a taky to neni marny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.11.12 22:20

Jé, dobrá diskuze! :palec: Jsem bez inspirace, budu nakukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.11.12 22:24

Saláty - hrušky+rukola +ořechy +niva
z kysaného zelí + pomeranče +datle - nechat odležet - tohle zní děsně, ale úžasná delikatesa jak se ty chutě pospojují

• Citovat
  • Upravit
2398
2.11.12 22:25

Kdysi jsem jedla u kamarády topinku s marmeládou. (to bylo ještě v době, kdy nebyly toustovače) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.11.12 22:56

Ano dobrá diskuze :palec: já teda nesnášim kombinaci sladkého a slaného-ale kupodivu jsem si absolutně zamilovala kombinaci, kterou jsem ochutnala u našich přátel, kde mají taťku, který má vaření jako koníček a to je:Jakékoli maso na přírodní způsob, jako steak nebo i pečené- se sušenými švestkami-ty švestky teda musejí být osmahlé a lehce vyydušené s tím masem :palec: Kombinace-která mě prostě dostala :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
2.11.12 22:59

@pikola Pikolo hod nam sem recept!!! To zni dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.12 23:01

@ejmy v německu to prej jedi normálně řízek se špagetama :) a prej fakt dobrý :palec: já jsem ještě nezkoušela

• Citovat
  • Upravit
9090
2.11.12 23:07

Nemám tedy moc ráda kombinace sladkého a slaného ale jedno takové jídlo oblíbené mám…žebírka v medové marinádě, to je delikatesa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
2.11.12 23:30

Udelas takovy sosik z medu, limety, chilli, maslo, cesnek a vetsi mnozstvi do trouby, mensi na panvi. Neljepsi jsou neloupane krevety a jist rukama. S bagetou.
Pak je dobra panenka nacpana svestkama, mozno predem namocit do cerveneho vina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
2.11.12 23:52

Kuřeci- sojovka-ananas-kari-rozinky
asi fádni omluva : takhle to vypada děsně, ale chuná to skvěle

kuřeci naložený do sladké sojovky ( tahle http://www.heinz.cz/…sing-abc.htm),kari, činského kořeni -oresovat
k tomu pak cibuli na úzké lodičky, rozinky namočené v nálevu z ananasu (možno ihrubě srouhanou mrkev)- zarestova
dochutit ještě činským kořenim, kari, sojovkou klidně i slanou, podlit nálevem z ananasu a vodou, přida drobné kostky ananasu a podusit do změknuni mrkve a ananasu úplně na závěr lze přidat takové ty kličky z konzervy
s rýži neskutečná dobrota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.11.12 09:42

salát - ledový salát, rajčata, hrozny, bílý jogurt
jednohubky - kolečko eidamu-půl vlašského ořechu-kompotovaná višeň = fantazie na jazyku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.11.12 10:32

Jen tak na stůl na zobání - niva nakrájená na kostičky (případně jiný hodně slaný sýr, třeba jadel) + hrozny (nebo hrušky).
Chleba s taveným sýrem a vlašskými ořechy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí