Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, je normální když mi od narození 4týdenní miminko furt spí??? Moje první dcera od narození stále jen brečela vkuse, ale trpěly jsme na prdíky. Teď druhá dcera stále spinká, na prdíky netrpí. Nakojím a spí. Jen hodně ublinkává-přepíjí se.
@M+M+S píše:
Holky, je normální když mi od narození 4týdenní miminko furt spí??? Moje první dcera od narození stále jen brečela vkuse, ale trpěly jsme na prdíky. Teď druhá dcera stále spinká, na prdíky netrpí. Nakojím a spí. Jen hodně ublinkává-přepíjí se.
To je sen všech matek
Užij si to, protože se to může jo sakra rychle změnit a pak budeš se sluncem v duši
vzpomínat na to, jaká to byla pohodička ![]()
@M+M+S jestli váhově prospívá a čůrá tak je to v pohodě, mně miminko ze startu taky pořád spalo, ale neprospívalo, musela jsem budit na kojení, po kojení ale stejně vždycky usnul, takže dva měsíce mi synáček jen jedl a spal ![]()
Idealni
Ale neboj, nevis dne ani hodiny
Poslednak mne taky porad spal. Cely mesic. Pak se nejak prihodilo, ze spat prestal a dneska je z nej nespavec ![]()
Mi malá taky spinkala pořád, cca do necelých dvou měsíců
byla zlatíčko, zato teď si to vynahrazuje ![]()
@Lizzi píše: @M+M+S jestli váhově prospívá a čůrá tak je to v pohodě, mně miminko ze startu taky pořád spalo, ale neprospívalo, musela jsem budit na kojení, po kojení ale stejně vždycky usnul, takže dva měsíce mi synáček jen jedl a spal
přibrala za 2 týdny 500g a vyrostla o 3cm ![]()
@M+M+S tak to je pohoda
užívej si spinkání, ta miminka jsou takoví andílci a jak píše @asha nevíme dne ani hodiny, kdy budou chtít začít objevovat svět ![]()
Sen každé matky, měla jsem také takové dítě a obavy, zda je v pořádku. Syn jen jedl a spal a občas se podíval kolem. Teď toho raubíře nemůžu uhlídat a vzpomínám na vzácné okamžiky klidu a času pro sebe ![]()
Takže to normální podle vás je
já už měla strach. U naší první dcery jsme si vyměnovaly šichtu s manželem když přišel z práce
furt řvala a chování nepomáhalo byla jsem úplně hotová… a ted úplnej opak
@M+M+S jo je to OK, malá miminka by měla hodně spinkat, právě že není normální, když moc nespí..
To jsem měla s prvním, furt spal a já se doma děsně nudila
Jen ať spí, první byl spavej dlouho, v roce sice spal už jen jednou denně, zato pořádně, dával po obědě 4-5h, paráda ![]()
Klíííídek já to taky tak měla, je dobře když tak spinká. Nic jí nechybí, dobře se jí spinká. Nestresuj se, buď ráda, že ti naopak ukázkově spinká, horší je když mimi nespí a jen pláče. Poznala bys kdyby něco se dělo, určitě ![]()
Taky tak, zlatý mimino.. Teď je jí 19 měsíců a je to mazec
Mám skoro chuť založit diskuzi o tom, kdy přichází první vzdor, poslední týden je jak vyměněná! ![]()
Je to zlatíčko, bud v poho
Mě takhle spinkala prostřední. Najedla se a tři čtyři hod spinkala.Pak pul hod vzhuru a opět sladký spánek ![]()