4týdenní mimi furt spí

775
24.5.13 19:03

4týdenní mimi furt spí

Holky, je normální když mi od narození 4týdenní miminko furt spí??? Moje první dcera od narození stále jen brečela vkuse, ale trpěly jsme na prdíky. Teď druhá dcera stále spinká, na prdíky netrpí. Nakojím a spí. Jen hodně ublinkává-přepíjí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
24.5.13 19:04
@M+M+S píše:
Holky, je normální když mi od narození 4týdenní miminko furt spí??? Moje první dcera od narození stále jen brečela vkuse, ale trpěly jsme na prdíky. Teď druhá dcera stále spinká, na prdíky netrpí. Nakojím a spí. Jen hodně ublinkává-přepíjí se.

To je sen všech matek :lol: :lol: :lol: Užij si to, protože se to může jo sakra rychle změnit a pak budeš se sluncem v duši :lol: vzpomínat na to, jaká to byla pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.5.13 19:06

@M+M+S jestli váhově prospívá a čůrá tak je to v pohodě, mně miminko ze startu taky pořád spalo, ale neprospívalo, musela jsem budit na kojení, po kojení ale stejně vždycky usnul, takže dva měsíce mi synáček jen jedl a spal :-)

• Citovat
  • Upravit
5052
24.5.13 19:06

Tak to jsem mněla to samé teď mám andíkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.13 19:07

Idealni :palec: Ale neboj, nevis dne ani hodiny :lol: Poslednak mne taky porad spal. Cely mesic. Pak se nejak prihodilo, ze spat prestal a dneska je z nej nespavec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
24.5.13 19:08

Mi malá taky spinkala pořád, cca do necelých dvou měsíců :-) byla zlatíčko, zato teď si to vynahrazuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.5.13 19:11
@Lizzi píše: @M+M+S jestli váhově prospívá a čůrá tak je to v pohodě, mně miminko ze startu taky pořád spalo, ale neprospívalo, musela jsem budit na kojení, po kojení ale stejně vždycky usnul, takže dva měsíce mi synáček jen jedl a spal :-)

přibrala za 2 týdny 500g a vyrostla o 3cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.5.13 19:13

@M+M+S tak to je pohoda :palec: užívej si spinkání, ta miminka jsou takoví andílci a jak píše @asha nevíme dne ani hodiny, kdy budou chtít začít objevovat svět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
24.5.13 19:13

Sen každé matky, měla jsem také takové dítě a obavy, zda je v pořádku. Syn jen jedl a spal a občas se podíval kolem. Teď toho raubíře nemůžu uhlídat a vzpomínám na vzácné okamžiky klidu a času pro sebe :lol:

• Citovat
  • Upravit
775
24.5.13 19:14

Takže to normální podle vás je :palec: já už měla strach. U naší první dcery jsme si vyměnovaly šichtu s manželem když přišel z práce :mrgreen: furt řvala a chování nepomáhalo byla jsem úplně hotová… a ted úplnej opak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.5.13 19:15

@M+M+S jo je to OK, malá miminka by měla hodně spinkat, právě že není normální, když moc nespí..

• Citovat
  • Upravit
31594
24.5.13 19:18

To jsem měla s prvním, furt spal a já se doma děsně nudila :mrgreen: Jen ať spí, první byl spavej dlouho, v roce sice spal už jen jednou denně, zato pořádně, dával po obědě 4-5h, paráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
24.5.13 19:20

Klíííídek já to taky tak měla, je dobře když tak spinká. Nic jí nechybí, dobře se jí spinká. Nestresuj se, buď ráda, že ti naopak ukázkově spinká, horší je když mimi nespí a jen pláče. Poznala bys kdyby něco se dělo, určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.5.13 19:43

Taky tak, zlatý mimino.. Teď je jí 19 měsíců a je to mazec 8o Mám skoro chuť založit diskuzi o tom, kdy přichází první vzdor, poslední týden je jak vyměněná! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.5.13 19:43

Je to zlatíčko, bud v poho :hug: Mě takhle spinkala prostřední. Najedla se a tři čtyři hod spinkala.Pak pul hod vzhuru a opět sladký spánek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí