Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se přidala, včera jsem byla na kontrole a jsem dnes 6+2, máme srdíčko a 41mm
chci se zeptat, dr mi brala i cytologii a od včerejška vyčůrávám hnědobílé hleny… nestalo se to některé? Snad bude vše v pořádku…
Ahoj @Evik7 Nevím, jak to vypadá u tebe, ale mně se něco podobnýho přihodilo toto úterý. Ráno ze mě vypadl takový větší kus a večer menší, pak už ale nic. Druhý den jsem shodou náhod byla objednaná k doktorce a ta mi na to nic neřekla.
@Majdina82 takže všechno v pořádku, prostě to tak má být
jestli jo, tak odhazuji paniku
jelikož krvácet ani nic podobného jsem nezačala.
@Evik7 Já taky nekrvácela, jen ten hlen. Prý mohl odejít část hematomu, který se mi tam vytvořil, ale neví. Vše vypadalo v normě, jak má být (zatím).
Ahojky holky, pisu vam z nemocnice. Dneska jsem zacala spinit hned jsem sla odpoledne k mudr. Nalez dva mini hematomy a cesta do nem. Mimīsek je nastesti v poradku
@Eveny držím pěsti ať je vše v pořádku také jsem byla včera na pohotovosti večer začala jsem krvácet, jelikož na UTZ není ještě nic vidět tak mám jen klidový režim a beru ascorutin v pondělí jdu znovu na kontrolu.. Dnes už je to v pohodě tak snad to bude dobré..
@Eveny jejda, taky držím pěsti ať je vše ok, a můžete jít brzo domů. Držte se s prckem ![]()
Ahojky holky, doufam ze, to bude vse ok. Akorat ted asi budu jeste vic uvazana. Hlavne nic nezvedat aby se neudelal hematom.
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Kdopak ma uz prukazku?
ja az za mesic a zrovna se ten cas tak vlece. Uz byla nektera z vas na sceeningu?
Ahojky holky, pisu jen z mobilu, tak je to vse takove jine. Jeste jsem v nemocnici, ale od patku uz nekrvacim a zitra mam jit na utz a dle toho domu. Jo prukazku mam od zacatku. Jinak v patek jsme odpovidali 8+2tt a bylo srdicko. Jupiiiii
Ahojky holky ![]()
Můžu se k vám přidat? Jsem sice po ivf a podle propočtu jsem dneska 6+2tt, jinak těhu jsem měla 8.4 prokázané z krve 922hcg. Kontrolu v car mám 23.4 tak už se nemůžu dočkat, ale zároveň mám hrozný strach, protože v pátek 17.4 jsem byla na gyndě na kontrolu a to jsem měla být 5+6tt ale dr tam viděl jen krásný gestační váček zatím bez ničeho
tak mám hrozný strach, že tam nic nebude ani příště ![]()