Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Majdina82 no to mě právě neřekli… prej není kožař aby to poznal… ![]()
Dobré ranko… Tak dneska to stojí za to, od noci průjem ráno do toho ještě pocit na zvracení a šílená únava… to mě ten den pěkně začíná
![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat? Dnes jsem 12 dpo, dle ms bych mela byt 4+3, testy slabe plzitivni od 9 dpo.
Otazka zni: kdyz se tento tyden objednam k dr. uvidi uz neco na ultrazvuku? Nebo potvrdi mi tehu alespon z krve? Dekuji
@zpc h může potvrdit z krve, ale na utz je myslím brzo. Mě teda nic neviděl v 5 tt.
@zpc h Tak záleží, jakou výši HCG máš. Pokud bude nízká, tak ti to stejně ještě nepotvrdí. Pokud nekrvácíš nebo nemáš jiné problémy, tak bych s návštěvou doktora ještě počkala. Bude tě posílat na krev a moč třeba ob den, je to oprus a nápor na psychiku. Je lepší si chvíli počkat. Jen pokud bys třeba krvácela, tak bych šla hned.
@Majdina82 ja prave pracuju v laborce, kde delame s org. rozpoustedlama a tehotne tu nesmi pracovat, tak nevim, jestli jeste pockat…
@zpc h Aha, tak to je asi jiná situace. To si k dr. radši zajdi a absolvuj testy na krev. Navíc s doktorem prober tu svoji situaci v zaměstnání. Já pracuji v kanceláři, tak tohle mě nenapadlo.
Tak už mám za sebou první prohlídku, vše je v pořádku, bylo i srdíčko
a miminko je tam jedno
. Jsme o trošku starší, podle ms bych měla být 7tt a podle ultrazvuku 7+2.
@Bokotka tak to máš dobré… lepší to mít do předu jak dozadu… já jsem měla byt dle ms 6tt a dle utz jsem 5+2tt… ted jsem napnutá -ještě deset dní…
@Eveny určitě to bude dobré, já se taky bála, ptž jsem si dělala o víkendu test a čárka byla mnohem slabší, než na těch co jsem si dělala po vynechání, a vše je naštěstí ok.
Tak dneska jsem po kontrole. Podle poslení MS 6+5 tt, dutinka veliká, žloutkový váček také, plod zatím není vidět takže za týden kontrola. To bude zase čekání:-D ale jsem ráda, že je to tam kde má a ne někde mimo:-) ![]()