Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musí, držím palce.
čárky pěkně sílí, tak by mělo být vše v pořádku. A ty jdeš na první kontrolu kdy? nebo už si byla?
Jdu příští středu, ještě jsem tam nebyla. Minule jsem tam lítala furt (UZ, krev, moč), byla jsem z toho psychicky vyřízená. Stejně mi nepomohla. Tak jsem si tentokrát řekla, že počkám a půjdu později, pokud nebudu mít nějaký problém. Tak jsem zvědavá…
@Majdina82 ahoj taky nám to poprvé nevyšlo a teď jsem byla na utz měla jsem strašné nervy samozřejmě je brzo jsem teprve v 4-5 tt takže jen dutinka já spíš letěla skrz to že mi řekl že mám hned přijít jak to zjistím aby mi dal nějaké léky.
@Monulek to bohužel nevím to už mi hcg nebrali..procpak zda se ti že máš malé nebo velké?
@Monulek mě sice hgc brali… ale neřekl mi číslo… ale dle toho kdy mě povzval na utz aby tam bylo něco vidět, tak si myslím, že asi na první kontrole jsem měla okolo 300 hcg.
4+4tt jsem měla 773 jednotek. A sestra se tvářila, že to není žádná super hodnota, ale že po IVF to bývá nižší…
@Eveny já jsem zdravotní sestra ale nevím, jestli ti něk pomůžu ![]()
@Monulek podle tabulky co jsem našla na netu je to hcg úplně v pohodě ![]()
@trybitka prosím tě, mám malinkou otázečku…
vyhodila se mi nějaká kopřivka… nebo něco mě poštípalo…
myslíš, že to může být nějak nebezpečný… zatím to mažu fenistil gelem.
@Eveny V kolikátém jsi týdnu? Kamarádka to měla na začátku těhotenství taky. Málem letěla ke kožnímu, ale pak zjistila, že je těhotná. Nakonec to samo zmizelo.
Ona byla tak 5. - 6. tt. Ale může to být to samé, ale nemusí… ![]()
Včera jsem měla flek na noze… to jsem jela i na pohotovost - protože se mě to vyrazilo na vnitřní straně stehna dost vysoko a dneska to mám na dlaních… Tak jsem se ještě lekla, že by to mohla být rakce na Zibor, co si můsím píchat… ale to mě ujistili, že ne…