5. - 7. tt (duben 2015)

3074
6.4.15 19:10

5. - 7. tt (duben 2015)

Ahoj holky,
jsem dnes 6+0. Jste taky v 5. - 7. týdnu těhotenství? Mohli bychom pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
6.4.15 19:15

@Majdina82 ahojky,já se hlásím…mela bych byt v 6,skoro v 7 týdnu…nevím to úplné přesné, u doktora jsem byla před dvěma týdny a to mi jen řekl, na jaký týden to vypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
6.4.15 19:29

@loell Ahojky, tak já jsem na tom stejně, ale podle poslední MS. K doktorovi jdu až příští týden ve středu, tak zatím nevím, jestli je vše ok a v jakém týdnu reálně jsem. Již jsem jednou těhotná byla, ale byl to SP. Šla jsem k doktorce brzy, byly to jen stresy a stejně to nedopadlo. Tak jsem si řekla, že tam tentokrát půjdu až později. A doktor už něco viděl před dvěma týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.4.15 19:36

Ahojky… přidávám se k Vám…ke dnešku podle poslední MS 5+5 tt. Na prvním utz ještě nebylo nic vidět(cca 4+5) tak jdu až za týden:-) Doufám že to bude v pohodě a všechno v pořádku. Pociťuji první nevolnosti, bolí mě prsa, sem tam podbřišek a smrdí mi žehlení jsem dnes zjistila. Jinak dělám téměř vše co předtím, ale už se tolik nehoním. Dokonce ještě i na koni jezdím. :-)
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
6.4.15 19:43

Ahoj rada se pridavam :mavam: ja jsem dneska 5+1 tt a na prvni kontrolu jdu 17.4.tak snad uz bude neco videt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
6.4.15 19:45

A jake jsou Vase pocity? :-) me boli v podbrisku, dneska i docela na prave strane. Mam porad hlad :mrgreen: :mrgreen: a chodim casteji curat. Zatim zadne nevolnosti nemam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
6.4.15 19:48

Já jsem 5tt možná už 6tt na první kontrolu jdu ve čtvrtek. Už pár dní mě trápí šílená celodenní nevolnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
6.4.15 19:50

To me zatim ne, ale to muze vsechno teprve prijit :| pravda je, ze me dneska natahla vajickova tlacenka kdyz jsem ji videla. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.4.15 20:00

Já si jen nedovedu představit (zatím) jak budu jezdit do práce když mi bude zle 8o Holky a sportujete nějak teď když jste těhu? Já zatím kromě půlhodinky na koni jednou týdně (dříve několikrát do týdně a dýl) a každodenních vycházek s naším psem cca 40 min zatím nic víc. Ale chtěla bych plavat a možná i nějaké cvičení pro těhotné. Jsem typ co kyne když se podívá na čokoládu:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
6.4.15 20:02

Já mám spíš pocit jako žaludek na vodě. Když se najím, je to dobrý. Od včera mám šílený hlad a na záchod taky chodím. Dnes k večeru mě přepadla zvýšená teplota. Jinak prsa mě bolela tak 14 dní (ne nějak moc), pak 2-3 dny jsem skoro o nich nevěděla a od včerejška mám hodně citlivý bradavky. Jinak v břichu mě sem tam píchne nebo zamravenčí (nevím, jak to přesně popsat :-) ) Jinak zvláštní pachy ani nepociťuju, jen více cítím potištěný papír a kávu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
6.4.15 20:05

@krasnyden Já teď nesportuju, ale ne kvůli těhotenství (cítím se docela dobře, akorát víc unavená), ale protože zrovna předěláváme byt a bydlím v jiném městě. Tak jsem své aktivity přerušila. Ale ještě do minulého týdne jsem chodila na HEAT a na bazén. Taky jsem typ, co snadno přibírá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
6.4.15 20:06

@anonymka 111 Ahoj, já jdu k doktorce 15.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
6.4.15 20:35

Ahojky, tak já jsem taky 6+0 tt.. Na první kontrolu jdu za týden :) jinak špatně mi zatím není, jen jsem strašné unavená a je mi furt zima :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.4.15 06:36

Ahojte holky, taky se pridam.Mela bych byt dnes 6+3. U doktra jsem uz jednou byla, to mi tehotenstvi potvrdil a dnes jdu na dalsi kontrolu.Snad bude vse v poradku. Spatne mi temer vubec nebyva, az mi to prijde divne.Jen me dost bolivaji prsa a obcas poboliva bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 06:43

@Ivca99 ahoj, držím palečky ať je všechno v pořádku :hug: :hug: jinak mě taky není vůbec špatně, já jsem dneska 5+2 tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí