5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3293
7.4.15 20:13

@nikoleta93 možná zbytečně stresuju…to je se mnou hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
7.4.15 20:16

Ahoj holky..muzu se pridat..dneska bych mela byt 5+6 a v patek jdu na kontrolu…uz jsem u nej byla ve 4+2tt po Agolutinu a mely sme jen dutinky 2 tak uvidime v patek co na me vykoukne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 20:22

@Eveny Mně taky minulý pátek přestaly bolet a v neděli pak bolely dost, včera míň a dneska skoro vůbec. Taky nad tím někdy přemejšlím. Ale třeba nás nemusí bolet furt…Musíme být pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.4.15 20:40

Ahoj, dnes jsem byla u Dr. a jsem 6+2…Ráda se dozvím nějaké poznatky a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.15 21:06

@Eveny není se čemu divit já jsem taky teď dost úzkostlivá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 21:09

@nikoleta93 mě za tych 14 dní švihne… a to ještě ani nemám ty vycházky… :cert: :cert: :cert: tak su pořád zavřená doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.15 21:13

@Eveny a jeje tak to já mám naštěstí 6 hodin denně..a na kontrolu jdu ve čtvrtek tak jsem strašně zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 21:29

@nikoleta93 ty výcházky ti závidím… a tu kontrolu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.15 21:31

@Eveny příště si je už nechej napsat :-) a s tou kontrolou já mám spíš strach co bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 21:36

@nikoleta93 musíme věřit, že to bude v pohodě… příště si o ně určitě řeknu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.4.15 07:22

Ahoj, můžu se k vám přidat? Jsem podle poslední MS 5+3tt. Je to moje první těhotenství a taky mám obavy. K doktorce jdu až příští týden, tento má dovolenou, zatím mám brát utrogestan, tak snad to je tak správně. Berete ho některá taky? Jak často? Díky. Jinak taky žádné významné příznaky. Jen v noci bolí prsa a cítím se možná víc unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.15 07:29

Cibara já mám taky utroš. Mám ho brát ráno a večer polykat nebo zavádět je prý jedno. Ale při polykání mi není dobře tak zavádím, ale jenom na noc a sem tam ráno. Protože ráno jezdím daleko do práce autem a sama tak bych si nerada přivodila nějakou nehodu:-/ Ještě jsem si pro jistotu koupila kys. listovou v lékárně a tu beru taky myslím že není na škodu. A holky pracujete nebo studujete? Popřípadě jaké to máte v práci? náročné nebo pohodička a ví to už zaměstnavatelé jak se k tomu stavili? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
8.4.15 07:31

Dobré ránko holky :mavam: já jsem už 2 dny uplně vyřízená, pořád bych jen spinkala. Včera padla 7 hodina a já už měla půlnoc :mrgreen: jinak jak se dneska cítíte? já jsem nastydlá, mám kašel a nejhorší je, že si nemůžu vzít ani kapičky, takže piju jen čajíky a doufám, že to brzy přejde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.4.15 07:34

@krasnyden tak snad ten utroš k něčemu bude, já zavadím 3 x denně, ale naštěstí nemám nějaké nežádoucí účinky. Ale jsem zvědavá, co mi k němu řekne MUDr. na té kontrole.

Jinak jsem si koupila Femibion a snažím se do sebe nacpat zeleninu, ale ještě je v obchodech bez chuti, tak je to spíš na sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
8.4.15 07:42

@Eveny neboj, me prsa ze zacetku bolely silene, ale ted od 6.tydne uz temer vubec a pokud jo, tak vzdycky vecer. A podle kontroly je vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí