Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky..muzu se pridat..dneska bych mela byt 5+6 a v patek jdu na kontrolu…uz jsem u nej byla ve 4+2tt po Agolutinu a mely sme jen dutinky 2 tak uvidime v patek co na me vykoukne ![]()
@Eveny Mně taky minulý pátek přestaly bolet a v neděli pak bolely dost, včera míň a dneska skoro vůbec. Taky nad tím někdy přemejšlím. Ale třeba nás nemusí bolet furt…Musíme být pozitivní ![]()
Ahoj, dnes jsem byla u Dr. a jsem 6+2…Ráda se dozvím nějaké poznatky a zkušenosti ![]()
@nikoleta93 mě za tych 14 dní švihne… a to ještě ani nemám ty vycházky…
tak su pořád zavřená doma…
@Eveny a jeje tak to já mám naštěstí 6 hodin denně..a na kontrolu jdu ve čtvrtek tak jsem strašně zvědavá
@Eveny příště si je už nechej napsat
a s tou kontrolou já mám spíš strach co bude..
@nikoleta93 musíme věřit, že to bude v pohodě… příště si o ně určitě řeknu… ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? Jsem podle poslední MS 5+3tt. Je to moje první těhotenství a taky mám obavy. K doktorce jdu až příští týden, tento má dovolenou, zatím mám brát utrogestan, tak snad to je tak správně. Berete ho některá taky? Jak často? Díky. Jinak taky žádné významné příznaky. Jen v noci bolí prsa a cítím se možná víc unavená.
Cibara já mám taky utroš. Mám ho brát ráno a večer polykat nebo zavádět je prý jedno. Ale při polykání mi není dobře tak zavádím, ale jenom na noc a sem tam ráno. Protože ráno jezdím daleko do práce autem a sama tak bych si nerada přivodila nějakou nehodu:-/ Ještě jsem si pro jistotu koupila kys. listovou v lékárně a tu beru taky myslím že není na škodu. A holky pracujete nebo studujete? Popřípadě jaké to máte v práci? náročné nebo pohodička a ví to už zaměstnavatelé jak se k tomu stavili? ![]()
Dobré ránko holky
já jsem už 2 dny uplně vyřízená, pořád bych jen spinkala. Včera padla 7 hodina a já už měla půlnoc
jinak jak se dneska cítíte? já jsem nastydlá, mám kašel a nejhorší je, že si nemůžu vzít ani kapičky, takže piju jen čajíky a doufám, že to brzy přejde
![]()
@krasnyden tak snad ten utroš k něčemu bude, já zavadím 3 x denně, ale naštěstí nemám nějaké nežádoucí účinky. Ale jsem zvědavá, co mi k němu řekne MUDr. na té kontrole.
Jinak jsem si koupila Femibion a snažím se do sebe nacpat zeleninu, ale ještě je v obchodech bez chuti, tak je to spíš na sílu.
@Eveny neboj, me prsa ze zacetku bolely silene, ale ted od 6.tydne uz temer vubec a pokud jo, tak vzdycky vecer. A podle kontroly je vsechno v poradku.