Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@cibara tak já mám 22 už mám jedno ZT a jsem teď opatrná jako nikdy ![]()
@nikoleta93 taky pořád sedím u pc… a tv… sem tam jdu na zahradu - ale našeho pséka to tam extra nebaví, jelikož nemá co čuchat… a tím, že ty vycházky zatím nejsou tak to musí přečkat doma se mnou
Ale nějak to dám… prostě musím… mohlo by to být ještě horší… jsem zavřená jen doma a ne v nem… ![]()
@nikoleta93 je fakt, že mě připadá, že se mě nálada mění jak to počasí… někdy bych zabila sama sebe…
jinak je to u mě pohoda…
teď jsem si pustila v telce očko gold a jdou tam hity devadesátých let (už se dá říct, že hity mého mládí) ![]()
@Eveny to je fajn…tak to já naštěstí náladová nejsem jen jsem hodně unavená
tak to řeším spánkem a je..
@nikoleta93 ta unava mě nějak přešla… tak nevím… ale co tak zjištuju u nás žádné extra projevy v rodině nebyli… všichni normálně fungovali… tak snad to bude v pohodě…
pořád pak bojuju s myšlenkou jestli je vše ok…
když nejsou příznaky
ale doufám, že jo…
@Eveny mě to povídej dneska mám tak trochu nervy na pochodu ze zítřejší kontroly.
@nikoleta93 budu na tebe zitra myslet…
bude to dobré… musíme pozitivně myslet… ![]()
@nikoleta93 tak pak dej vedět jak jsi dopadla:-) Já už se také nemůžu dočkat pondělka a kontroly:-) ![]()
Holky, kdy jste byly na prvním ultrazvuku? Jsem teprve v 5. týdnu a zítra jdu na krev. Mám si zrovna říct i o ultrazvuk nebo je ještě moc brzy?
@Monulek ahoj, v 5 tt podle mě nic moc doktror neuvidí, počkej alespon do konce 6 tt, to by mohlo být vidět i srdíčko
![]()
@krasnyden mě dr. dělal utz hned v 5tt - protože dle ms bych měla bát víc, ale vím, že ovu mám až těsně před MS…
Tak že záleží na dr. a dal mě i fotku takové černé tečky…
a na ko jdu až 23.4 - to bylo za měsíc… a to mě řekl, že už musí být určitě srdíčko… tak se ted jen modlím aby to bylo vše ok… ![]()
@krasnyden určitě dám ale já se moc netěším spíš mám strach už jednou nám to moc dobře nevyšlo..