5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
10.4.15 11:22

@Bokotka Mno třeba to ani nemusí nic znamenat. Byla to ranní moč? Já jsem si testů dělala asi 7 (blázen) a čárka teda sílila až dosílila do maxima. Ale asi 3 nebo 4 test jsem měla čárku taky slabší než ten test před tím. Zkus testnout třeba ještě zitra nebo v neděli. Ale chápu tvé obavy. Taky jsem se vylekala když jsem viděla čárku slabší. Držím pěsti.

Holky a už jste to oznámili rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
10.4.15 11:25

@krasnyden tím že jsem na neschopence, tak u nás to ví všichni… :)i minule to taky bylo a vím, že i příště by to tak bylo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
10.4.15 11:41

@krasnyden já jsem to řekla jen rodičům a babičce, nikdo jiný z rodiny to neví a ani kamarádi ne, chci ještě počkat do první kontroly. Pokud bude všechno v pořádku, řeknu to kamarádce a ostatním až po 12 tt :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 12:40

@Bokotka V kolikátém jsi týdnu? Kolem 8. týdne HCG dosahuje maxima a pak klesá. Ale může to být i testem, nebo jestli jsi nebyla v noci víckrát na WC než minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.4.15 15:40

@Majdina82 @krasnyden jsem na konci 7. týdne. Jj bylo to z ranní moči, jako všechny ostatní. No neměla jsem to dělat, ale ještě mi zbyly dva testy, tak jsem si říkala, že je aspoň využiji.

Jinak my jsme to zatím nikomu neřekli, a pokud bude vše v pořádku, tak to chceme říct co nejpozději to půjde. No ale myslím, že bych to vydržela max do 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.4.15 17:37

Ahoj damy, taky se hlasim jsem v 7tt podle velikosti plodu vcera jsme byli na gynde, videla jsem srdicko mame neco kolem 1cm. Jdeme na dalsi kontrolu za 3 tydny tak doufam ze bude vse v poradku a drzim palce i ostatnim tehulkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 17:38

@Bokotka Tak to jsme na tom stejně, taky jsem ke konci 7. týdne :-)Budu držet v pondělí pěsti, já jdu až ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 17:39

@Bokotka Nemáš ty testy vyfocené, jak moc je ta čárka slabší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.4.15 18:26

Ty první jsou dělané po vynecháni ms, vždy ob den, čárka pěkně sílala. Ten poslední nejslabší je dnes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 18:43

A to byly ty čárky tak silné hned po vynechání? Byla už jsi u doktora? Nemůžeš být těhotná déle než 7 týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.4.15 20:16

Ano měla jsem hned tak silné čárky po vynechání, sama jsem se divila, ale mohly by to být třeba dvojčata. Nene u doktorky jsem ještě nebyla, poprvé jdu až v pondělí, tak se uvidí. Snad se do té doby nic nepřihodí. A déle než těch 7 týdnů bych být těhotná neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 20:54

Tím, že byly hned tak silný, tak by to dvojčata být mohla. Někdy to jedno zanikne. Nebo jsi mohla mít ovulaci dříve než je běžné, já ji mívám naopak spíše později. No uvidíš, dej pak vědět. Přeji ti, ať ta kontrola dopadne dobře ;) Jen tak pro představu, mně se objevila silnější čárka až teď (při cca 30ti denním cyklu). Po dvou dnech zpoždění se objevil teprve duch, vyfotit moc nešel (na fotce není).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
10.4.15 21:12

@Majdina82 děkuji, v pondělí dám vědět. A děkuji za foto, jsme plus mínus stejně, tak je zajímavé, že to máme úplně jinak. Tobě čárky krásně sílí :potlesk:. Je pravda, že tím jak jsme se začínali snažit teprve první měsíc, tak jsem ovulaci zatím neřešila, takže nevím kdy ji přesně mám. Ale stejně je to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 21:21

Já zjistila, kdy mám zhruba ovulaci v únoru. Na konci ledna jsme se 2× poprvé pokusili o mimčo a hned to vyšlo. Takže jsem věděla, že jí mám pozdě. Velmi slabá čárka vyšla až týden meškání a bohužel nesílila. V 6. tt to odešlo jako MS. A další už nedošla :potlesk: Tak doufám, že to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
10.4.15 21:23

Jsou to nervy :( Snažím se na to nemyslet a spíše věřit v dobrý konec, ale stejně mám obavy z toho prvního vyšetření :think: Asi je to normální, zejména když už to jednou nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí