5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
8.4.15 07:43

A vsem preji dobre rano :kytka:
Ja uz mam za sebou rano jedno :poblion: a uz to snad bude dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.15 07:45

Cibara a proč jsi dostala utrogestran? Já kvůli štítné žláze. Prej jen tak pro jistotu tak uvidíme. Snad to bude v poho. No stou zeleninou je to na chuja, ale máme zasazeno tak snad brzo bude čerstvá domácí :dance:
anonymka111 dneska jsem nemohla vylést z postele, totální katastrofa:-D tělo mě neposlouchalo a jenom by leželo. Jinak včera večer mi bylo pěkně nevolno, ale rozdýchala jsem to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.4.15 07:49

@krasnyden Prý preventivně, dlouho nešlo otěhotnět, tak jsem ho brala i během cyklu. Ale podle vykládání v čekárně, ho naše doktorka předepisovala často.
Zeleninu to domácí chce, už aby to jaro začlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
8.4.15 07:50

Dobré ránko, holky..začínám 6tt, ale už 4 dny mě trápí nechutenství a vlčí hlad, takže to do sebe soukám pomalu násilím..nemáte to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.4.15 07:52

Já už jsem dokonce i slyšela z vykládání a tuším i tady emimi, že spíš to funguje jako placebo. Ale je mi to jedno placebo nebo ne hlavně když to splní účel. Ale opravdu nevím. Každopádně budu ho brat dokud dr. usoudí za vhodné.

Ivca99: já také čekám, které ráno to přijde:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
8.4.15 08:11

@krasnyden ja moc nezvracim, ted to bylo asi po tydnu, ale jsou obcas rana, kdy letim na zachod sotva vstanu z postele.
Ale nekdo nezvraci vubec.
Moje kamaradka je zase druhy extrem, ta je ted v 11.tydnu a od 6.tydne zvraci co hodinu ve dne v noci.Uz je z toho vyrizena. Psala mi, ze je „vyblita z podoby“. Chudina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.4.15 08:35

@Eveny jojo zase bude trochu líp že můžeš ven ;-) je to hrůza já zase schyzuji že nemám žádné příznaky doufám že je vše v pořádku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.4.15 08:39

@cibara utrogestan je pro podporu těhotenství a vývoj plodu…mě ho dávali když jsem měla problémy že mimi nechtělo dojít až do dělohy a pořád někde bloudilo a měla jsem bolesti…je to tam i napsané…akorát hledím že ti ho doktorka napsala jen tak aniž by tě viděla hned valit prášky když můžeš být zdravá i miminko úplně v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.4.15 08:43

@veeeraf já mám totální nechutenství k jídlu a necpu do sebe nic aspoň jedno teplé jídlo ale pak když nepojím tak nepojím…včera jsem měla řecký gyros na dvakrát a pak jahody jinak nic stejně bych to vyzvracela tak se nebudu cpát na silu navíc mě ponzvracení bolí dost břicho jak mě nadrapuje a myslím že to spíš není dobré pro mimi jak to že nejíš o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
8.4.15 08:46

Ahojky holky, dneska je mě fakt divně… neblinkám, ale chvílema po ránu mám navaly sluštný :) mě děsně pomáhá pomerančový džus… :) chvílema mě připadá že to moje tělo reaguje na počasí… :)

@nikoleta93 s tím venkem je to hrůza, ale dneska jsem si dala za úkol, že si hold na těch 14 dní musím najít zábavu, abych nepanikařila a nemyslela na kraviny…

Holky s tím ultošem je to divný - já ho měla akorát po IVF - ale to je asi tím, že domě nesmí cpát hormony… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.4.15 08:53

@Eveny Tak tady je takové počasí že bych sstejně ven nemohla takže se taky musím zaměstnat ;-) naštěstí mám teď doma taťku ale myslím že už zítra pojede jezdí kamionem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
8.4.15 09:10

@nikoleta93 a právě o to mě to víc vadí - jsem děsně komunikativní typ a jsem věčně sama doma…:) můj je buď v práci a nebo zase pracuje po práci - tiskneme fotoobrazy… :) tak toho má nad hlavu… za mnou dojde večer a to já zase už spím :) no šílené… ale i tento boj musím překonat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.4.15 12:58

@nikoleta93 No taky mě to není jasný, ale víš jak, poprvé těhotná 32 na krku, tak dělám co mi doktorka říká… ale začínám věřit, že funguje jako placebo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.4.15 13:45

@Eveny a tak v tomto mi dost pomaha tady ty diskuze a hlavně jedna skupinka co máme jsou tam holky celý dena pořád si píšeme takže jsem „ukecaná“ dost do toho poklidím denně doma nadobí povysávat pak uvařit a teď jsem i dost unavená takže si pak lehnu a pořád dokolečka mám v umyslu cvičit ale čekám co mi řekne zítra doktor na kontrole a samozřejmě žádná divočina jen třeba 15 minut na orbitreku třeba 3krát denně…no ještě máme psa tak jdu za ním na dvůr hážu mu míček pohrajeme si dám mu najíst takže pořád něco ;-) chce to si pořád něco plánovat u mě je to hidně ten úklid pak chceme přistavovat takže plánuju co a jak už se dívám na podlahy obložky a podobně :-)

@cibara určitě bych dělala co doktorka řekla možná je to i skrz to že už máš 32 tak se to radši pojišťuje :-) určitě lepší než aby se něco podcenilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.4.15 13:52

@nikoleta93 jasně,ten věk asi taky hraje svou roli, možná, že jsem i proto více opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí