5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
7.4.15 13:25

A vy co vám to těhu nedopadlo dobře měly jste nějaké problémy? Třeba veliké bolesti břicha, nebo něco co by nasvědčovalo špatnému konci? Omlouvám se za zvědavost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 13:36

Já měla asi problém od začátku, i když jsem si myslela, že je to normální. Když to porovnám s dneškem, tak to bylo trochu jiné. Nicméně mohlo to být tím, že jsem byla těhotná poprvé, brala jsem hodně let HA a je mi 33. Prakticky od začátku mě docela dost tlačilo břicho (nevím, jak to lépe popsat - bylo mi nepříjemné sedět a tlačilo mě, i když jsem neměla nic oblečené). Pak se k tomu přidaly zvýšené teploty a zimnice - 14 dní neustále kolem 37,2 (2× mi to vyskočilo na 38). Pak se objevilo špinění. Zajímavé bylo, že jsem prsa vůbec necítila - normálně je před MS cítím. Špinění trvalo asi tři dny (velmi slabé) a asi týden poté jsem cca 1,5 hodiny krvácela po sexu. Pak den dobrý, akorát jsem byla hrozně unavená a cítila jsem břicho jako před MS (jenže to je v těhotenství ze začátku normální). Večer to všechno přešlo. Ráno po probuzení jsem se cítila dobře a až na záchodě jsem zjistila, že krvácím. Takže jsem „trpěla“ od začátku, ale pár dní před SP jsem se cítila dobře, nic nebolelo. Pár dní před SP jsem si dělala znovu test a byl slabší než ten předtím. Tak asi tak… Stalo se to 6. tt., odešlo to jako MS bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 13:52

… a další MS už nedorazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 13:54

@Majdina82 tedka už to bude určitě všechno v pořádku, kolikátý jsi týden? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.15 14:01

Tak to mě mrzí, ale hlavně že teď je už všechno v pořádku a je dobře že se vám to povedlo tak rychle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 14:13

Ahojky holky, můžu se taky přidat… dneska bych měla být 7+3tt - u dr jsem byla před 14ti dny a na kontrolu jdu až 23.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 14:30

@anonymka 111 Dle „poslední MS“ bych měla být 6+1. Ale k doktorce jdu až příští týden ve středu. Minule jsem tam lítala často, byly to zbytečné nervy, stejně mi nebylo pomoci. Teď nešpiním a ani nemám vysoký teploty (radši zaťukám), tak to nechávám na později. Takže se teprve uvidí. Ale cítím se líp, tak se snažím tím nestresovat a uvidí se… Akorát dnes ráno mi nebylo moc dobře a mám nějaké nafouklé břicho, tak snad to bude v poho.

Příspěvek upraven 07.04.15 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.4.15 14:30

Já jsem těhotná také poprvé… I když už jsem 3× pozitivní test měla, nikdy to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 14:32

@Monulek Držím pěsti, ať to tentokrát vyjde  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 14:37

@krasnyden No ono i to první těhu bylo na první pokus :D Teď jen, abych to i donosila, ne jen počala. A to se říká, že otěhotnět poprvé po třicítce a po dlouholetém braní antikoncepce jde hůř. Spíš to je asi individuální. A to jsem ani nezkoumala, kdy mám ovulaci. To jsem chtěla řešit až třeba tak po půl roce, kdyby se nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 14:40

Ahoj @Eveny A to už bylo vidět srdíčko, že máš další kontrolu až na konci měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 14:59

@Majdina82 jo tak to říkal dr. že by tam mělo být už srdíčko a že mám dojít za měsíc… nevím… možná dobře… minule do mě pořád štouraly a k ničemu to bylo. tak snad ted to má větší klídek a může růst… Tím se utěšuju :) protože jsem z toho nervozní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 15:06

@Eveny Nervózní jsme asi všechny. Jak říká moje kamarádka, nejdříve se bojíš všech vyšetřeních, jestli je to ok, pak porodu a do konce života se budeš bát o to dítě. Prostě ze strachu jen tak nevyjdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 15:14

@Majdina82 jo jo… tuto definici už jsem taky slyšela… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.4.15 15:19

Holky, čekáte všechny první dítko… já jo… :) a doufám, že se tentokrát konečně dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí