5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
7.4.15 06:52

@anonymka 111 Děkuji, snad bude. Potom dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.4.15 06:59

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já jsem taky úplně na začátku, zřejmě 5+2 tt. Zatím mi nic není a kdybych neměla pozitivní test, tak o tom ani nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.15 09:14

A jsou to vaše první těhotenství nebo už máte děti doma? Já jsem těhotná poprvé a mám trochu obavu aby to bylo všechno v pořádku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 09:22

@Monulek tak to jsme na tom stejně, taky jsme 5+2 tt a kdybych si též neudělala test nevím, že jsem těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 09:22

@krasnyden tohle je moje první těhotenství, mám hodně velké obavy aby bylo všechno v pořádku. Ale musíme doufat a nestresovat se, to není pro miminko dobré :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.15 10:13

No já jsem udělala největší chybu, že jsem si pročetla všechno od potratů, zamklých těhu až po mimoděložní a ted se asi přehnaně sleduju… neměla jsem tolik googlit :pocitac: Navíc jsem dostala od dr. pro jistotu utrogestran na 14 dní. Ale doufám v to dobré:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.4.15 10:42

Ahoj holky můžu se k vám taky přidat? dneska jsem 6+2tt jsem po IVF takže u doktorky jsem už byla 2× na potvrzení těhu a pak si mě přebírala moje doktorka tak mě udělala zrovna UTZ na další kontrolu jdu 15.4. :) jinak příznaky mám takové že žádné nemám :nevim: až jsem z toho nervózní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.4.15 10:53

Holky jak jste na tom? Ja pri prvni navsteve mela byt podle nejake kalkulacky 6+3,ale na gynde mel co delat, aby neco nasel a pak rekl, ze tom vidi na 5 tyden. Je mi jasne, ze ovu mohla probehnout pozdeji, ale ten rozdil mi prijde moc velky skoro 2 tydny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 11:03

@Ewkaj mě taky nic není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
7.4.15 11:04

@krasnyden taky jsem pročítala google, pak jsem to vypla a řekla, že bude vše v pohodě :srdce:. Člověk musí doufat, jinak by se s toho zbláznil :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.4.15 11:10

Ahoj holky! Pridavam se! Ja bych mela byt temerer 5 tydnu. K doktorovi jsem objednana az na 24.4., to by byl konec 7. tydne. Co myslite, neni to moc pozde.

Jinak me nejvice trapi unava… a zacinajici nevolnosti, jeste nezvracim, je to takovy ten stav tesne pred… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.4.15 11:27

Já jdu k dr. také až koncem 7 tt. Poprvé jsem byla a nebylo ještě nic vidět. Myslím že to pozdě není. Už by snad mělo být vidět i srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.4.15 11:36

Krasnyden taky uz chci videt :srdce:, do pristiho tydne na kontrolu nevydrzim! Jinak taky jsem cetla o
Vsemoznych potratech, zamlknuti tehu a kdyz necitim chvili zadny priznak, hned plasim, ach jo! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.4.15 12:00

Ahoj holky tak já jsem dneska 5+3tt jdu k doktorovi už ve čtvrtek jsem totiž po Zt tak mě chce doktor nasadit hned prášky na podporu miminka…bylo mi zle ale ted to nějak ustoupilo tak dousámbže je vše v pořádku jinak mě bolí dost podbříšek mívám křeče a pichání…snad bude u doktora vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.4.15 12:58

@krasnyden Tohle je mé druhé těhotenství, ale to první skončilo SP. Teď doufám v lepší průběh, tak snad… :think: K doktorce jdu až příští středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí