Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já jsem taky úplně na začátku, zřejmě 5+2 tt. Zatím mi nic není a kdybych neměla pozitivní test, tak o tom ani nevím ![]()
A jsou to vaše první těhotenství nebo už máte děti doma? Já jsem těhotná poprvé a mám trochu obavu aby to bylo všechno v pořádku. ![]()
@Monulek tak to jsme na tom stejně, taky jsme 5+2 tt a kdybych si též neudělala test nevím, že jsem těhotná
![]()
@krasnyden tohle je moje první těhotenství, mám hodně velké obavy aby bylo všechno v pořádku. Ale musíme doufat a nestresovat se, to není pro miminko dobré
![]()
No já jsem udělala největší chybu, že jsem si pročetla všechno od potratů, zamklých těhu až po mimoděložní a ted se asi přehnaně sleduju… neměla jsem tolik googlit
Navíc jsem dostala od dr. pro jistotu utrogestran na 14 dní. Ale doufám v to dobré:-)
Ahoj holky můžu se k vám taky přidat? dneska jsem 6+2tt jsem po IVF takže u doktorky jsem už byla 2× na potvrzení těhu a pak si mě přebírala moje doktorka tak mě udělala zrovna UTZ na další kontrolu jdu 15.4.
jinak příznaky mám takové že žádné nemám
až jsem z toho nervózní ![]()
Holky jak jste na tom? Ja pri prvni navsteve mela byt podle nejake kalkulacky 6+3,ale na gynde mel co delat, aby neco nasel a pak rekl, ze tom vidi na 5 tyden. Je mi jasne, ze ovu mohla probehnout pozdeji, ale ten rozdil mi prijde moc velky skoro 2 tydny… ![]()
@krasnyden taky jsem pročítala google, pak jsem to vypla a řekla, že bude vše v pohodě
. Člověk musí doufat, jinak by se s toho zbláznil ![]()
Ahoj holky! Pridavam se! Ja bych mela byt temerer 5 tydnu. K doktorovi jsem objednana az na 24.4., to by byl konec 7. tydne. Co myslite, neni to moc pozde.
Jinak me nejvice trapi unava… a zacinajici nevolnosti, jeste nezvracim, je to takovy ten stav tesne pred… ![]()
Já jdu k dr. také až koncem 7 tt. Poprvé jsem byla a nebylo ještě nic vidět. Myslím že to pozdě není. Už by snad mělo být vidět i srdíčko
Krasnyden taky uz chci videt
, do pristiho tydne na kontrolu nevydrzim! Jinak taky jsem cetla o
Vsemoznych potratech, zamlknuti tehu a kdyz necitim chvili zadny priznak, hned plasim, ach jo! ![]()
Ahoj holky tak já jsem dneska 5+3tt jdu k doktorovi už ve čtvrtek jsem totiž po Zt tak mě chce doktor nasadit hned prášky na podporu miminka…bylo mi zle ale ted to nějak ustoupilo tak dousámbže je vše v pořádku jinak mě bolí dost podbříšek mívám křeče a pichání…snad bude u doktora vše dobré
@krasnyden Tohle je mé druhé těhotenství, ale to první skončilo SP. Teď doufám v lepší průběh, tak snad…
K doktorce jdu až příští středu.