5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.4.15 21:11

Ahoj můžu se k vám přidat? V pondělí jsem byla na UTZ, ale ještě vůbec nic nebylo vidět měla bych být 4tt jen mi dr řekla, že mám nízkou děložní sliznici i trošku špiním v pondělí jdu znovu na kontrolní UTZ doufám, že bude vše v pořádku. Už jedno děťátko mám… chlapečka a také jsem u něho hodně špinila příčinu nevěděli teď už mu je 22 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
15.4.15 07:02

@Bokotka ahoj, jak jsi dopadla u doktora? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
15.4.15 07:03

@Bokotka tak už to čtu, tak to je super, že je všechno v pořádku :* :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.4.15 08:15

@anonymka 111 ano, naštěstí bylo vše v pořádku :). Moc děkuji :hug:. Jsem se hlavně ptala paní doktorky jestli tam je fakt jedno :lol:, se mi totiž zdálo, že čekám trojčata a to bych asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
15.4.15 08:44

@TomášekKlara ahojky, vítám tě, klíďo se mezi nás přídej… držím pěstičky at je vše v pořádku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
15.4.15 08:45

@Bokotka tak na jedno jsem se neptala… :) ale myslím, že je tam jen jedno… mě by dvě zaráz nevadili… od děctví to bylo mé přání… :)a dneska dvojky přirozeně je spíš vzácnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
15.4.15 09:01

@Eveny Já bych ani neřekla, že je to vzácnost. Zrovna jsem si nedávno říkala, že je těch dvojčat počatých přirozenou cestou poněkud hodně. Jen v mém okolí tři holky mají dvojvaječná dvojčata, která byla počata přirozenou cestou :D

Příspěvek upraven 15.04.15 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.4.15 09:04

@Eveny já jsem taky vždycky chtěla dvojčátka :), i je máme v rodině, ale třeba tři a více bych si nedovedla představit. Budem totiž asi daleko od babiček, přítel nemá volné ani víkendy, tak na to budu převážně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
15.4.15 09:07

@Majdina82 jo tak co já o všech vím, tak jsou z umělého… I když v rodině od mojého jsou dvoujvavečná dvočata… ale těm je dneska už 12 či 13 roků… od mojého ségra má dvojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
15.4.15 09:11

Tak asi prostě náhoda, jací lidé jsou zrovna kolem nás :) Trojčata si taky nedovedu představit :roll:, ani jsem nikdy nechtěla tři děti, stačily by dvě. U dvojčat je lepší mít rodinu u sebe, jinak to je záhul :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
15.4.15 09:15

Holky, myslím, že to bude záhul i s jedním než si člověk zvykne :) a s druhým pak o nějaký rok pozdějí… Teda já bych chtěla 3 dětí, protože su jedináček děstě jsem všem záviděla sourozence… Ale u těch tří říkám - dá-li pán bůh… to jako nejsem věřící… Ať se neleknete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.4.15 09:26

Záhul to teda bude, ale už se moc těším :). Jinak kamarádka má taky dvojčátka (přirozeně), občas je hlídám a je úžasné jaký mají spolu ti dva prcci krásný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
15.4.15 09:30

@Bokotka a ptala jsi se jí na ten testík? já mám jít v pátek na kontrolu, mám už asi týden dálnice, dneska jsem si dělala test a druhá čárka je o trošičku slabší než kontronlní :nevim: :nevim: mám depku, nevím, jestli je vše v pořádku. Někde jsem četla, že když je hcg až moc vysoké, test to nevyhodnotí a čárka slábne :nevim: :nevim: dneska jsem 6+4 tt ( 7 týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.4.15 09:37

@anonymka 111 nene nakonec neptala :(, ale taky jsem to právě četla a trošku mě to uklidnilo. Testovala jsem zhruba v termínu jak jseš teď ty, tak se neboj. Ty testy by nám měli zakázat, taky jsem byla akorát rozhozená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
15.4.15 09:49

@anonymka 111 Neboj, určitě to bude dobré, hlavně už netestuj (i když to se lehko řekně!). Do pátku už se to navíc dá vydržet, to já jdu na kontrolu až příští pátek, tj. ještě 9 dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí