5. - 7. tt (duben 2015)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.15 18:33

Ahoj holky tak jsem dnes byla na kontrole a jsem 6+3 a bylo vidět :srdce: @Maybee Já beru utrogestan a špiním po něm prý je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.4.15 19:17

@TomášekKlara uff spadl mi docela kamen, dekuji už jsem se lekla ze zas je něco špatně… njn Ten strach tu furt je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
29.4.15 19:24

@Maybee tak zkus místo zavádění polykat. To by mělo pomoct. Ja ho brala cca 14 dní od iui, pak jsem se na to vypr.. Dneska jsem taky začala mít nervy z kontroly, jdu až v úterý 5.5., to budu 6+6, tak snad bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
29.4.15 19:33

@trybitka jasan ;) muzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 20:06

Ahoj holky já se přidávám. Tuším 7tt ale přesně nevím :-) to mi řekne až doktor za týden. Jak jste na tom psychicky? Nemate návaly smutku? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.4.15 20:10

@AnetteFilip Ja tomu spis nejak neverim :) jsem taky +- 6tt ale vic budu vedet v pondeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.4.15 20:11

@Ivana 85 vim ze se to rika lehce ale musis myslet pozitivne :) budu drzet palce :kytka: nejlepsi by bylodat si lahev cerveneho a zaspat to :D ale to nejde nu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
29.4.15 20:28

@kopretin tak jsem si ted dala celou margotku no :mrgreen: :mrgreen: zejtra si u dr radši ani na tu váhu nestoupnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
29.4.15 21:49

@masinka9 no když už nějaké léky beru tak mi doktor pravé říkal ze to bude touto cestou lepší už i kvůli žaludku, naštěstí mam jen dva a jen na noc.. No uvidíme, ja taky jdu na kontrolu příští týden 6.5. Tak snad bude vše v pořádku držím všem tehulkam pěsticky ať je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.15 01:36

@kopretin také Ti to přijde (zda můžu tykat) že to není reálné, že si to jen myslíš a fantazíruješ o tom? Já takový pocit mám a když začnu více hloubat, tak mám strach. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.4.15 07:42

@AnetteFilip Jj jsem na tom uplne stejne! Ale do toho furt divny pocit ze to stejne nevyjde nebo ze bude neco spatne :/ nevim jestli je to i tim ze jsem tady na emiminu a clovek cte co se vsechno muze stat… normalne by se to ani nedozvedel… tak nevim no… pocit teseni se zatim nedostavil… proste tomu neverim,,, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.4.15 07:42

@Ivana 85 dneska prabou nohou!!! tfuj tfuj  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
30.4.15 07:54

@Maybee Já Utrogestan taky beru, ale nešpiním (hnědě). Akorát se trochu dostane ven, ale je to spíš bílý a tuhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.4.15 09:05

@Ivana 85 Jsem přesně 6tt tak že 4 týdny těhu a už miminko krásně tepalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
30.4.15 09:07

@Maybee to jdeme stejně! no ty už máš toho dost za sebou, tak ftuj tfuj :hug: @kopretin já se těším moc a moc, snažili jsme se tak dlouho, že jsem do IUI vložila všechny naděje. Takže prďolkovi věřím a vůbec si nepřipouštím, že nebude. Na kontrolu jdu až 6+6 tak doufám že bude i :srdce: ale čekání je nekonečný. naštěstí problém byl jen otěhotnět, tak snad to nejhorší máme za sebou. U nás už to snad vědí všichni, protože věděli že chodíme do car a máme z toho hlavu v pejru, oproti kamarádům jsem o dost mladší a nikdo kolem problémy neměl, všechny děti 3 měsíců zplozený, takže my jsme trochu za nešťastníky co jim všichni drželi palce. Jen v práci ticho po pěšině, jsem ve zkušebce a potřebuju si po 3/4roku na pracáku trochu vydělat.
@Majdina82 no a ted když už utrouš neberu, tak mám zase pro změnu hlenovitý fuj výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí