Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, díky za podporu
Tak už vyrážím z práce. Pak se ozvu, jak to dopadlo.
@Katyl já nevim, myslim že i když už je srdíčko tak do konce prvního trimestru je furt riziko. Minule jsem zažila ZT v 9tt
Holky, mám špatnou zprávu. Není vidět plod. Zítra jdu na vyšetření do nemocnice a buď si mě tam hned nechají nebo až v pondělí. Asi to nechám na pondělí ![]()
Ahoj holky,
můžu se přidat?
Dnes jsem na testu zjistila // a jsem tedy v 5tt, přesně 4+2.
V lednu jsem prodělala ZT v 9tt, miminku přestalo tlouct srdíčko.
Přemýšlím, kdy k dr., aby bylo i vidět srdíčko a já mohla být zase trošku (a na chviličku
) klidnější
Pokusím se vydržet nějak do půli května. Jsem zvědavá, jestli to vydržím ![]()
@Majdina82 to mě mrzí ale třeba to bude ještě dobré nezoufej ještě ![]()
@nikoleta93 Nebude, už se to tam celé hroutí a HCG prakticky neporostlo. V pondělí bylo 23000 a včera 24500 ![]()
@Majdina82 ach jo mocmě to mrzí vím jak se cítíš mám po druhé kyretáži ![]()
Holky loučím se
Všem kterým to taky nevyšlo, přeji hodně sil se s tím vyrovnat a ať se jim brzy povede odnosit zdravé dítě. Všem ostatním, u kterých je vše ok, přeji v prosinci pěkná zdravá miminka ![]()
@Majdina82 moc me to mrzi, vim, ze ted je to pro tebe strasna rana.Ale jestli chces, tak klidne s nama zustan.Budu rada, kdyz budu mit o tobe treba za mesic dobre zpravy, ze se treba povedlo znovu.Nebo aspon, ze jsi byla na vysetreni a vse je v poradku.Drz se ![]()
@Ivca99 Jelikož jsem tuto diskusi založila, tak se asi přijdu kouknout, jak to u vás vypadá. A když budou dobrý zprávy, tak dám vědět ![]()