Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AnetteFilip a nedokončila si školu někdy nedávno? To by se prý do toho roku dopočítalo a měla bys nárok.
@Bokotka nepočítá teda aspoň v roce 2012 se to nepočítalo. Otěhotněla jsem když jsem končila školu a nárok na mateřskou jsem neměla.
@trybitka teď by se to právě mělo počítat, jsem pročítala všechny informace, ptž se mě to možná bude týkat. Ale musí být před nástupem na mateřskou zaměstnaná což Anette je.
Tak o tý škole jsem taky nikdy neslyšela, právě že vždycky všechny holky ze školy šly rovnou na rodičovskej a škole se přece nezapočítává ani do toho aby jsi dostala podporu
@Ivana 85 tak samozřejmě musí po té škole jít pracovat, ale když nestihne odpracovat rok, tak se dopočítává právě úspěšně ukončené studium.
Ahoj holky, tak zítra jdu asi na revizi. Srdíčko sice už máme, ale embryjko je moc malé. Nejhorší je, že hCG mám skoro 100 tisíc a mám pořád všechny příznaky…
@Monulek počkej a srdíčko bije? Jestli jo já bych na revizi nešla!!!Tak třeba je prostě jen menší a dožene to ne? přece když bije srdíčko proč chtěj dělat revizi? kolik jsi?
@Monulek Taky bych revizi odmítla pokud bije srdíčko a hcg stoupá
Byla jsem u dvou doktorů. V CARu mi řekli, že je to srdeční akce, ale druhý gynekolog si myslí, že je to můj tep. Ráno jdu ještě na kontrolu a pokud to bude nejisté, zajedu ještě před revizí k jinému doktorovi. Jsem 8+6tt. Minulé měření 8+3tt mělo jen 4 mm a utz ukazoval 6+3tt ![]()
@Monulek to snad neeee, jestli ještě srdicko je, tak se nech jen pozorovat… Držím palce, třeba je jen pomalejsi
@Monulek To mě moc mrzí, že to nevypadá dobře. Na druhou stranu bych na revizi ještě nešla, pokud bych nebyla pevně přesvědčená o tom, že je to ztracené. Aby tě pak nezžíraly pocity, co kdyby…
Už jsem po revizi, srdíčko už nebilo a hCG taky kleslo…
Tak přeju, aby vám to, holky, dopadlo líp…
Tak holky jsem zpet, jeste jsem byla na koznim, pod nosikem jsem mela malou bradavicku, tak mi ji vypalila:/ ale slo to:) na kontrole u dr. dobre, krev mi brali snad 5 ampulek a ja neomdlela, ani mi nebylo zle, jako obvykle, bud je to sikovnou sestrickou nebo me prcek podrzel:) srdciko bije jak ma, uz se tam prcek pekne mlel:D a zatim to nejde rict jeste 100%, ale na 80% to pry vypada na holcicku…a prcek ma 3,1 cm takze ukazkove:) vsem diky za podporu ![]()