Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@anitram999 krásný fotky, gratuluju že všechno je tak jak má být. Ale prosim tě v kolikátym jsi tt že už se doktor odvažuje odhadovat jestli je to kluk nebo holka?
@Ivana 85 v 10 tt
taky jsem se divila, ale on říkal, že to jen zatím odhaduje tak na 80 %, že to bude holčička, nejspíš dle toho 3D ultrazvuku, taky mi to přijde brzy, ale nám je to jedno, hlavně ať je vše jak má…a 02.06. při prvním screeningu, to už bude jistější, to už se pozná ![]()
@anitram999 ty jo taky byvch chtěla at mi to řeknou takhle brzy
já když čekala prvního syna tak první odhady řikali v 17 tt. Synovi je tedka 7,takže 8 let zpět. Je fakt že už maj tedka třeba nějaký lepší utz a viděj to dřív
@Spendlicek moc děkuju, doufám, že bude všechno dál dobré
moc se na prcka těšíme ![]()
@Monulek Mrzí mě, že ti to nedopadlo. Ještě jsem věřila, že to třeba vyjde. Ale pokud HCG klesalo, tak je jistý, že se to už nevyvíjelo. Ach jo
Tak snad nám to vyjde příště…
Ahojky holky, teda to mě mrzí, že tady čtu i nepříjemné zprávy. My už máme po 1.sceeningu a je vše ok. Pohlaví nám zatím neřekli, prej to je pořád 50 na 50
tak uvidíme… ![]()
Devcata, jsem zpet v nemocnici. Revize nedopadla tak musim zitra znovu. Jsem na kapackach, mam horecku a zimnici. To snad radeji najit na TT jen jednu carku nez toto…
@Monulek jéééé, to snad ne, to máš teda smůlu na doktory, hrůza. A ve které nemocnici jsi? Dej se brzo dohromady, holka..
@anitram999 krásné foto, gratuluju. Nicméně já už tenhle ranným utz pohlaví nevěřím, už druhý případ v mém okolí, kdy je 12tt něco tvrdili a ve 20tt to bylo opačně, teď jsem 8+1tt, takže si ještě počkáme..
Holky tak mám za sebou druhou kontrolu u dr.Dnes jsem 7+3 a vše je v pořádku, srdíčko krásně bije a miminko nám krásně povyrostlo.Jsem tak štastná
Tak já jsem celá zmatená. Dnes mi doktor nabídl ten placenej screning. A řekl mi v 10 tt.Tak ted volám do nemocnice, že se chci objednat a tam mi sestra řekla že to neni v 10 ale až ve 13tt a objednala mě až na 24.6 že prej v tom 10tt se jde na krev.Jak jste objednaný vy?
@Ivana 85 jj ja jsem objednana a budu akorat 13+O tt, v desatem tydnu jsem byla u sve doktorky na krvi a ultrazvuku.