Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@makousek 83nevím čeho se mám bát toho že nic nezjistí nebo že zjistí
co bude lepší když nic nezjistí tak budu v nejistotě přesně jako teď ty kdyby zjistili něco malinkého blbost a pomohly léky asi bych byla klidnější je to blbé ale je to tak no ale doufám že se nenajde něco zase horšího co by nebylo jen tak..
@nikoleta93 no právě, clovek je sice stastnej, ze jsme v
v poradku, ale proc se nam to stalo uz 2× nam nikdo neřekne, proste nahoda…jinak jediny co mi zjistili, ze mam Mthfr, ale nic si pry z toho nemam delat, ze to ma 40%populace jen ze mam brat spesl kyselinu listovou.tak jsi zobu tak uvidim…
![]()
@Ivana 85 me prave bylo spatne celou dobu a pri Nt scriningu ve 13tt se zjistilo, ze tehotenstvi je zamlkle od 8+3,na posledni kontrole jsem byla v 8+1a tam bylo vse ok.,tak uvidim. Brala jsem si v praci hcg a mela jsem 10600 coz je na 6tt dost a hlavne minule jsem v tomto obdobi mela snad polovinu, tak si rokam, ze mam silný základ ![]()
@makousek 83 no femibionjsem začla jíst taky už ho jím dva měsíce tak uvidíme
@nikoleta93 me doktorka doporučila Superfolin řekla bych, ze je to skoro stejny jen cena je oproti obyčejne kyseline trošku vyšší ![]()
@makousek 83 femibion je taky drhaší a doporučil mi ho lékař kyselina je tam totiž naštěpená takže ji tělo spotřebuje a nevyloučí jako tu normální kyselinu…myslím že to bude dost podobné jako tvoje prášky
@nikoleta93 taky si myslim, ze je to skoro stejny…uz mate naplánovány kdy mate ty vysetreni?
@makousek 83 no zatím máme jen genetiku a tu máme 17.6 už aby jsme to měli a mohli by jsme se zase snažit o miminečko…strašně se nato těšíme
@nikoleta93 neboj, ono to uteče a brzo se budete zase snažit o miminko ![]()
@makousek 83 a jak dlouho jtebčekali na výsledky z genetiky?? brali vám jen krev nebo musel manžel i na spermio??
@nikoleta93 sakum prdum jsme na vsechny vysledky cekali 4 mesice a nejdyl to trvalo prave na te genetice. obehavat jsme to zacali mam pocit v pulce ledna v CARu vstupni vysetreni oba, manza spermio, ja imunologie, konec ledna ja -hematologie, a 2.unora ta genetika a vysledky nam dosli 5.kvetna a to jsem tam uz v dubnu volala zda na me nezapomněli. Jinak mi jeste doporucili odber na stitnou zlazu a toxoplazmozu to jsem si brala v praci jsem sestra…takze obvolavat, urgovat a zkouset si domluvit co nejdriv termíny
@makousek 83 jeeej tak to mi řekli že budu mít výsledky max do měsíce tak snad to tak bude už se chceme zase snažit totiž
je to hrozné jak moc chceme miminko ![]()
@makousek 83 tak já jdu do zlína uvidíme jak budeme dlouho čekat…a vy jste čekali než jste měli výsledky až potom jste se snažili o miminko?
@nikoleta93 v podstate jsme čekali az do 1.5.uz jsme cekali jen na tu genetiku a to sem si rikala, ze by to byla hodne velka nahoda kdyby se hned zadarilo a ono ejhle hned napoprvé
no a vysledky prisi 5.5. A ty ok. A ja 23.5.zistila, ze su tehulka ![]()