Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikoleta93 zkusim ju taky priste uprosit jestli bych nemohla aspon po 14dnech
@nikoleta93 Ahoj Niki, jak se máš? Už máte hotové nějaké výsledky nebo ještě ne?
@anitram999: Jj, nějak to tu skomírá :-/
Jinak já mám dneska konečně volno
Takže peru, uklízím, vařím…
Ale prach se mi zatím daří přehlížet, třeba to ještě chvíli vydržím ![]()
Odpoledne jdeme s kámoškou na nějaké dobré kafíčko, tak se těším ![]()
@anitram999 @Ivca99 no holky nežije to ti vůbec…zatím výsledky žádné měli by být další týden tak uvidíme
každopádně se jdeme znovu pokoušet o miminko na víkend mi vychází ovulka tak snad to tentokrát dopadne dobře
a co vy holky?
@Spendlicek no na praní ideální počasí, to uschne v cuku letu…já jsem do 5 v práci a pak cesta tím vypařeným autem půl hodky domů
už abych byla doma, sednu na balkon a budu odpočívat
taky bych potřebovala uklízet doma, ale nechce se mi
kort v takovým horku, ale asi vyndám větrák a stropní umeju a pustím
![]()
@nikoleta93 tak to přeju hezké a úspěšné snaženíčko a hlavně konečně s dobrým koncem, už jste si všechno zlé vybrali
to prostě nejde, teď to vyjde
já docela dobrý, jsem už v 18 týdnu
hrozně to letí, strach je pořád a je to kluk jako buk
snad bude vše OK a v prosinci se vyčkáme našeho vymodleného dítka ![]()
Příspěvek upraven 01.07.15 v 13:09
@anitram999 jeee tak to opravdu letí 18 týden to jenádherné a co bříško už máš?? no doufám že jsme si to opravdu už vybrali a teď budeme mít taky klika jak buka ![]()
@Spendlicek Ahoj jak se ti daří?? kolikátý jsi týden?? co mimiško jak rostete?
@nikoleta93 trošku
spíš je horší, že mám 10 kg nahoře
před otěhotněním 62,5 a teď už 72,5
snad to vše pak vyskáču
teď jsem si objednala těhu DVD cvičení a táta mi koupí k svátku míč ten nafukovací, tak budu cvičit ![]()
@anitram999 a tak nezadržuješ nějak vodu?? nebo prostě papáš za dva??
neboj vyskáčeš jsi těhotná je třeba si to užívat ![]()
@nikoleta93 upřímně ani nevím, kde těch 10 kg je
trošku mám větší prsa, možná lehce boky a stehna a zadek, ale nic extrémního…a trošku to bříško, ale nevypadám, že mám nahoře 10 kg
no uvidíme, kolik naberu celkem ![]()
@anitram999 já taky přibírám a nevím kde, jen váhově. To pak dáme domů, budeme chodit s kočárky na procházky, starat se o miminko a kilča půjdou krásně dolů
![]()
@anitram999 @anonymka 111 přesně tak vše se vyběhá kolem miminek…no holky a kde jsou fotečky z bříškama nooo???:-)