Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem sem na chvíli kukla a zjistila jsem, že je to tu už „mrtvé“. Jak se vám vede? Já jsem teď konečně dostala druhou porevizní MS a už to budeme zase zkoušet ![]()
Ahoj vsem!!!
Tak jsme dostala moznost ziskat ty stiraci karticky na pohlavi miminka!! Je to sice v AJ ale slovo Girl nebo Boy a ruzova a modra barva snad docvaknou kazdemu ![]()
Jedna karticka vyjde na 50 Kc + postovne. A prumerna doba doruceni 6–14 dni az domu-postou / dopisni rozmer.
Libi se vam nektera??? Kdyztak si pisnete o vice info do SZ.
@Ivana 85 hele ja je poridila pri UTZ kdenam rekli, co cekame, takze jsem to poridila pro pribuzne jako vtipne prekvapko ohledne pohlavi. A spousta mamin tady me bombardovalo ohledne tech karticek, ze by je taky chtely. Maji cenu az vis co za mimise cekas. Proste to das pribuznym, pratelum a oni si to setrou jako vyherni los
a vidi co cekate
![]()
@Majdina82 ahoj já mam za sebou tři a jdeme do toho taky
snad nám to do třetice vyjde uvidíme
přeji hodně zdaeu ![]()
@nikoleta93 Díky, tobě taky hodně zdaru
Snad se zase sejdeme v nějaké diskuzi, ale tentokrát už to snad vyjde ![]()
@Majdina82 taky doufám
sleduješ ovu?? nebo tomu necháváte volný průběh?
@nikoleta93 Jelikož se nám zadařilo hned dvakrát po sobě (i když ani jednou to nakonec nedopadlo), tak ovu nesleduju. Mám ale jasný hlen, tak dokážu přibližně odhadnout ty správný dny. Když by se nedařilo, tak zkusím ovu testy. Co ty?
@Majdina82 nám se zadařilo taky dvakrát hned po sobě bez jakéhokoliv meření či testování ale zase mě bolí při ovu vaječníky takovým stylem že to nejde přehlédnout…byla jsi na nějakých testech?
@nikoleta93 Ne, po prvním potratu nic neudělají. Jen mám zjištěno, že štítná žláza je v poho a z krve se taky nic zvláštního nepoznalo. Takže se uvidí příště. Jak jsem nedávno četla, tak tobě testy dělali a byly ok. Nemýlím se? Řekli ti, proč se to mohlo stát?
@Majdina82 ne nemílíš se…řekli mi že to zatím mám brát jako blbou náhodu… tak to tak beru
@nikoleta93 Snad se nemýlí a příště to už bude dobrý. Jelikož mi je přes 30, tak mi řekli, že po třicítce je asi jedna třetina vajíček špatná, že jsme se možná trefili do blbého. Takže mám šanci 2:1, že se to příště už nestane. Je to jak loterie, jen se trefit ![]()