Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Haniiii moc gratuluji a věřím že už bude vše v pořádku ![]()
@Petrlína děkuji snad bude…co u tebe zatím se mrška drží tam kde má?
@nikoleta93 zatím nedorazila.. a mám takové tušení, že snad ani nedorazí.. cítím už pár dní takovej divnej žaludek, což normálně nemívám.. tak uvidíme, co se z toho vyklube. No zítra udělám test ![]()
@Petrlína jeee tak to už teď napjatě čekám na výsledky
a držím pěstičky…
Ahoj holky, ja dnes byla na prvnim UZ, dnes jsem 6+1 podle MS. Prcek ma 4mm a srdicko tluce
Mame velkou radost… Zatim zadna nevolnost, co vy? Porad nevim, jestli se mi vyhne nebo je jeste brzo ![]()
@nikoleta93 Tak dnešní test mi vyšel pozitivní, čárka je pěkně vidět ![]()
Na gyndu ale zavolám až tak za 14 dní, pokud bude vše v pořádku.
@Plisnanda moc gratuluju
. Já to ještě nemám potvrzené od doktora, ale test mám pozitivní a těhotenství na sobě cítím. Špatně mi je od žaludku už několik dní.. jinak žádné příznaky nepociťuju ![]()
Holky snad už to do třetice vyjde.. začínáme další boj, tak snad už konečně úspěšně.. začínají mi pracovat nervy.. ![]()
@Petrlína mooooc gratuluji a už to musí konečně vyjít
snad se brzy přidám i já…
@Plisnanda To je super. Moc gratuluji…slyšet srdíčko je nádhera… ![]()
@nikoleta93 Ahojky jak to s tebou vypadá? moc sem nechodím, jsem střídavě v nemocnici a doma… ale snad to doklepeme… ![]()
@Eveny ahoj momentálně čekám na ovulku a snad se nám konečně zadaří
jakto že pořád jezdíváš do nemocnice?? pořád krvácíš? přeji vám hodně zdravíčka hlavně aby vše dobře dopadlo.
@nikoleta93 pořád ně mě něco zlobí… nejčastěji tvrdnutí břicha… ![]()
Ahoj holky, potřebuji radu zkušenějších
jsem poprvé těhu. dostala jsem fotku s ultrazvuku od paní doktorky nic mi k tomu neřekla jen že je zatím vše v pořádku a objednala mě na další týden na kontrolu, tak tu nad tím sedím a studuju fotku, gestační váček poznám ale ted nevím je tohle embryo..? jsem 5+3tt děkuji za odpovědi
@Hofii Ahoj,moc tu fotku nestuduj, počkej až bude mimísek aspoň o 14 dní větší a bude vidět srdeční akce, teď tam nic moc neuvidíš a zbytečně se stresuješ, já jsem fotku vždycky chtěla až tam byla zřejmá srdeční akce. Takže vydrž a fotku schovej ![]()