Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eveny nakonec budeš ještě přenášet.
11 Týden mám napsaný v těhu průkazce
a ten už budeme taky končit zítra ![]()
@nikoleta93 tak to je super… za chvilku pojedeš na první screening…
už jsi se objednávala?
@Eveny u nás dělá screening můj lékař takže nemusím nikam jezdit a půjdeme na něho 27 takže teď máme plno času. Ale už to bude dobré nevěřím že by byla nějaká vada potom všem to už musíbbýt dobré.
@nikoleta93 ahojky Niky, to rada ctu, ze se vam s miminkem tak hezky dari.Ted uz to bude jen dobre ![]()
@nikoleta93 určitě to bude dobré… jen jsem chtěla vědět, kdy na tebe myslet ![]()
@Eveny Ahojky, jojo mám termín 29.11, ale pravděpodobně půjdeme ven dřív císařem, protože malá se neotočila a pořád je hlavičkou nahoru. A já konec pánevní přirozeně rodit nechci.
A ty co? Už se něco děje? ![]()
@Ivca99 a ještě je možnost že se malá otočí?? jak se cítíš?? jinak nevím jestli sem psala ale fotky se fakt povedly ![]()
@nikoleta93 Tak sance je porad, ale uz jsem 38.tyden a moc mista tam nema a ani se ji zrejme nechce, protoze od 30.tydne je stale ve stejne poloze.
A citim se dobre, nic mi neni. Akorat mala ma prave hlavicku nacpanou pod zebrama a boli to a blbe se mi dycha, ale jinak vse v poradku. A ty se citis jak? Uz ti roste brisko? ![]()
A dekuji za pochvalu fotek.Uz jsem domluvena s Lukasem, ze pak nafoti i malou ![]()
@Ivca99 tak to je super už má ateliér nebo si ji budete fotit doma?? jej tak to musí být nepřijemné teda. Tak dneska je těch císařů tolik dokonce si to někdo dělá schválně že nechce rodit normálně a hlavně že bude beruška v pořádku na světě ne?! jojo už mi povyskočilo docela brzo
poprvé 12 týden a bříško nikde a najednou už mám spodní bříško vytáhlé
no uvidíme jak moc budeme růst ![]()
@Ivca99 tak se na to aspoň mužeš psichycky připravit…
já furt čekám, že mě to překvapí a zatím nic
Dneska mě dojde i kamoška namasírovat, tak uvidíme…
Malý je hlavičkou dole, ale dobře mě kope do boku naštěstí se jen sem tam trefí do žeber
ale za to močák má jak boxovací pytel
tak držím pěstičky a těším se na další zprávy…
@nikoleta93 a necháš si říct co to bude? a máš nějaký svůj vnitřní typ… ![]()